Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HARDI?

HARDI?

Kako čudna trgovina je to.Sem videla reklamo za majčke po 199 sit za tamalčke.Pridem tja, vse razmetano ko pri ciganih in samo še tri majčke nekje zmečkane spodaj..
Hm, a ve rade hodite tja?
lep dan

Čist v stilu italijanskih diskontov… mi smo šli tja včasih po peso in fižol. Zdaj pa že dolgo ne več.

sem bila senkrat – iz firbca. Pa me je takrat vse minilo..

Enkrat in nikoli več.

lp

Tja grem samo po toaletni papir.

Jaz pa po pesek za mačke.

Sem bila samo enkrat in nikoli več.

tudi jaz enkrat in nokoli vec

Jaz tudi ene dvakrat. Me kar mine. Se mi zdi, da kar precej zavajajo kupce s temi prospekti, kjer oglašujejo določene poceni proizvode, ko prideš tja, ji h pa več ni.

No k nam je zadnjič prišla reklama od Hardija in je bil not en dober voziček pa sem klicala če mi ga lahko dajo na stran,ker nisem mogla takoj ob 7.00 zjutraj letet v trgovino pa mi je sicer prijazna prodajalka rekla da to ni možno,ker potem bi imeli same rezervacije,pa sem si rekla ok in si drugače splanirala dan in zjutraj odhitela v trgovino po tisti voziček!No ga kupim in prinesem domov pa na škatli vidim en priimek in zraven napisano “rezervirano za sredo”!No rezervacij pa baje ne sprejemajo,a ne?Enkrat in nikoli več!

saj so lastniki te trgovine romi (ne da bi imela kaj proti njm)

Ak so Dario in Alenka romska imena onda imaš prav !

Meni je njihov malinovec zelo dober,oblačil pa nikoli ne kupujem se mi zdi zelo slaba roba
lp geri

Hodimo in kupujemo redno. Pesek za macke.
:)))

Zvezdica zaspanka, pa z vozičkom si zadovoljna?

Naš HARDI pa ni tako “razmetan” in ne tako lepo zložen kot Mrecator, je pa zato zelo zelo bolj po ceni in določeni (ne vsi artikli) veliko boljši od marsikaterega velikega in lepo urejenega centra. Tam kupujem: sirčke, ki imajo narisanega medveda (ne vem imena) in ni primerjave z nobenimi drugimi, toaletni papir, pašto, ki je kot domača, marmelade, ki niso presladke in so zelo dobre, salame, 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sokove (fruktalovi se lahko skrijejo), čistila….., in ob teh nakupih prihranim najmanj 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} v primerjavi z Mercatorjem .

Ne moti me, tudi če so lastniki dejansko romi, saj ne proizvajajo oni artiklov, so pa očitno sposobni, da lahko ohranjajo tako nizke cene.

No pa je ena zadovoljna potrošnica!

Tudi Jankovićev Hura v Črnučah ima podobno robo; artikli iz Češke in Poljske.

tanaja,
če je nekaj zelo poceni, je najverjetneje tudi manj zdravo oz. prašanje je, kakšnih standardov se drži proizvodnja tako poceni artiklov. Saj vem, da ne gre vsega posploševati, ampak ni nujno, da je vse tako lepo, kot ti opisuješ.

Oboje je ena velika katastrofa. Mogoče se najde nekaj dobrih artiklov (vsaj tako je v Aldiju v Nemčiji), velika večina je pa pofl. Pa tko nametan, da te mine.

jaz tudi mislim, da se kvaliteta med sokovi za npr. 60 sit in 260 sit / 2litra ne moreta primerjat…mal pa le preštejte E-je na etiketi! jaz še psu ne privoščim takšne hrane, zakaj bi hodila ponjo za nas…in le zakaj “Hura” ni recimo “Mercator diskont”? po moje glih zato, da ne bi dobil Mercator slabe etikete…tako jih pa marskikdo sploh ne poveže med seboj

Mi tam kupimo testenine in polbelo moko.

Jaz tudi tam kupim moko in še kakšno drobnarijo, če grem ravno v Outlet, ki je zraven. Ravno pred nekaj dnevi sem odkrila olive. So zelo dobre, cel kozarec stane okrog 350 SITov, v drugih trgovinah so vsaj še 1x dražje. Sicer mi pa trgovina ni preveč simpatična.

Ja Karin z vozičkom sem zadovoljna le njihov odnos in trgovina mi ni všeč!

ena boljših trgovin je bila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close