Najdi forum

Hammamet

Je bil kdo tam? Kako se vam je zdelo? Kje je boljše, Djerba ali Hammamet? Nam so na agenciji bolj priporočali Hammamet? Zdaj bi pa rada še od vas slišala.

meni osebno je Hammamed bolj všeč.

Jaz sem hotela na Djerbo, ampak sem potem našla ugodnejšo ponudbo za Hammamet.
07.09.04 greva v Hammamet.Mene tudi zanima kateri je boljši kraj.Mene je Djerba full(bolj) vlekla, kot Hammamet.Mi je kar malo žal, da ne greva na Djerbo.Ena kolegica mi je rekla, da je Hammamet boljši, ampak mi razloga ni znala povedati.Ne vem, bomo videli, kaj bodo ostali napisali.

Osebno nisem bil na Djerbi, toda vseeno mislim da je Hammamet boljsi, ce zelite se na kak izlet pa sploh ! Sam sem bil na Tunizijskem safariju kar tudi vsem toplo priporocam. V Hammametu smo bili samo 2 dni, tako da v samem mestu nisem bil kaj dosti, bil sem samo v par lokalih ( super ).

refosk: ali si safari rezerviral na kraju bivanja ali si že v slo vse razerviral. Če si tam, lahko poveš ali kakšne so kaj cene. Kaj pa ostali izleti?

Ce bi bila samo v Hamametu, bi se pocutila kot v Portorozu. Pojdi na safari (obvezno!), ker samo tako bos dozivela Tunizijo.Hammamet pa je tipicno hotelsko naselje (do centra mesta je kar nekaj km)

sam še nisem bil

ampak od prijateljev ki so bili na djerbi in pa v hammametu

pravijo da je boljši v hammametu!

uživaj!

oj
Tudi jaz toplo priporočam safari! Jaz sem ga imela že vključenega v ceni mislim pa da je cena trodnevnega safarija nekje med 100-120 EUR…ne vem točno, ampak se splača. Odvisno v katerem delu Hammameta boste, ampak se da do medine pridet peš po obali, sicer pa je taxi zelo poceni….mi smo plačevali okrog 3 dinarje (1 dniar= 160 sit)…
Prijeten dopust !!!

ali taksist še čaka da je poln taksi ali sedaj že pelje vsakega posebej:)

Moj brat je ravnokar prišel iz maturantskega izleta v Hammametu in je bila voda grozno umazana. Nekateri, ki so se kopali so bili vsi sluzasti in črni, poleg tega pa ta stvar sploh ni šla iz kopalk. Hrana ni bila ne vem kaj, je bilo pa skoz toplo. Najboljse je rekel je bil safari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close