Halooo? Kje je Alenka?
Spoštovana Miška.
Kolegica frizerka Alenka bo verjetno še aktivno dgovarjala na tem forumu. Jaz osebno se ”ne vmešavam” samoincijativno ampak v dogovoru z urednikom in lastnikom celotnega portala, ki je želel še enega strokovnjaka za področje las.
Menim da sem z 20 let izkušen v frizerskem poslu in statusom, ki ga imam v Sloveniji, ter ex Jugoslovanskem področju, kot tudi v svetu, kjer vodilne svetovne revije objavljajo moje frizure, ter reportaže o meni
(najuplivnejša in kultna svetovna revija Hairdresser Journal iz Londona mi je posvetila celo stran, revija American Salon z naklado 140.000 izvodov posebno reportažo o meni…), član sem najeminentnejšega kluba frizerjev v svetu – ”Alternative hair club” iz Londona z le 150 najbolj priznanimi frizerji na svetu, sem ambasador L’oreal Professionel za Jugovshodno Evropo, ki je največja svetovna frizerska znamka, sem promoter za področje ex Ju za najboljše svetovne škarje Matsuzaki, sem lastnik 3 frizerskih salonov in za mnoge najkvalitetnejšega edukativnega centra ”Stevo hair Academy”, na področju Jugovzhodne Evrope. Sem učitelj sedanjih in bodočih frizerskih mojstrov in to delam z srcem in dušo.
Upam da sem dosti kompetenten za vaša spoštovana vprašanja in nasvete.
Vse našteto mi je odveč in ni merilo, toda vseeno sem vam želel pojasniti ”kva se vmešavam”.
Spoštujem dolgoletno sodelovanje kolegice Alenke na forumu in upam, da bo še dolgo ostala sodelavec.
Meni pa je odgovarjanje na vprašanja in svetovanje v veselje.
Sicer pa vaše nepredstavljanje z pravim imenom in priimkom, ter niskoten nivo, govorijo veliko o vas, kot osebnosti.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič
Spoštovana ga. Branka Pavlovič – VIZAŽISTKA,
Najprej glede nepredstavljanja. Ne vem kaj vam bi pomagalo če bi se predstavila s pravim imenom. Pač je tako, da se mi ni potrebno.
To, da sem napisala na malo provokativen (mislim, da ne žaljiv) način pa vam nikakor ne daje pravice ocenjevati moje osebnosti. (namreč je zelo prijetna 🙂 … in da imam nizkoten nivo?! Oprostite, vendar če vas tri pikre besedice tako spravijo iz tira, žal to ni moj problem. Saj boste dobili “trdo kožo” na forumu.
Naštevanje vseh titul in priznanj pa ste žal pokvarili s stavkom “Vse našteto mi je odveč in ni merilo”, kar jasno kaže na to, da vam ni tako vseeno za njih, kot ste se hoteli narediti skromno. Ali pa se ženske rade hvalimo? Ker ne vem komu naj izrečem čestitke za uspeh, Stevotu ali vam? Ker kot vem naj bi odgovarjal Stevo in morda njega moje pisanje sploh ni zmotilo. In morda… bi od njega dobila približno tako prijeten odgovor kot od Alenke.
Delati si reklamo na takem forumu pa tudi prav pride, kajne?
Lp
MIška,žal lahko rečem, da je bil vaš prvi post zelo grd in do neke mere tudi žaljiv.
Saj vem, da bi moral takoj napisati, da bomo imeli še enega svetovalca, ampak za vas bi bil vsak izgovor dober, da ni potrebno biti pač preprosto prijazen do vseh.
Alenka je še vedno z nami, Stevo pa bo tudi pomagal brez skrbi. Glede na reference, menim, da je pravi kandidat, to da se bo moral sprijazniti s takšnimi uporabniki, bomo pa še ugotovil, rpav tako bo osvojih osnove in nadaljni tečaj komuniciranja preko foruma. Z vsemi prednostmi in slabostmi vred.
Bodimo pač preprosto malo bolj strpni do kogarkoli.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.