Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hali in Zala – jedilne barve

Hali in Zala – jedilne barve

Spremljala sem vajino kramljanje o torti in o spremljajočih zadevščinah. Zanima me, katero barva uporabljaš, Hali. Zala, jo boš ti uporabila prvič? Napišita mi znamko, ni vrag, da je ne bom nekje odkrila, čeprav v NM najbrž ne. Sklepam, da gre ze zelo kakovostno barvo, če je daš na 2 dcl samo noževo konico. Jaz bi rada eno tako konkretno. Tiste v tubicah, ki so tudi za pisanje, so samo malo za hec, učinka ni dosti.
Hvala za odgovore in lep vikend, upam, da ste boljšega zdravja kot jaz. Trenutno prihajam k sebi po treh dneh vročine – angina
deka

Živjo deka,
ja, jaz sem jo uporabila prvič – znamke pa ne poznam, ker mi je bila poslana po pošti in zavita v papirček 🙂 Za podrobnejše info boš morala vprašati Hali, ker ti jaz res ne znam povedat. Sem pa zelo zadovoljna z njo, krema je izpadla čudovito – želela sme malo močnejšo barvo, zato sem je dala malenkost več. In bilo je popolno……
LP

Evo mene,po včerašnjem celodnevnem ležanju sem danes zopet v “movingu”.Deka moram te razočarat,ker sem jaz to barvo dobila tudi iz druge roke (prijateljičina mama je svoj čas delala v slaščičarni in mi je prinesla…).Mislim pa,da morajo biti to barve,ki jih dobiš v industrijski prodajalni v Trzinu (dobavljajo tudi slaščičarnam),vendar je problem v tem,da so pakirana v zelo velikih količinah za domačo uporabo.Tako da ti na žalost nisem kaj veliko pomagala,mogoče se kje v tujini dobijo v prijaznejših emabalažah?Imam pa tudi jaz doma že kupljene barve v tubicah,vendar jih še nisem uporabila….

Hvala za vajin trud. Zdaj pa v napad – na slaščičarke. Eno poznam, mislim, da mi bo uspelo priti do barve.
Lep dan bo danes
deka

Te barve (ce govorite o praskastih barvah, ki jih lahko tudi raztopis) se dobijo v sosednji Avstriji… Tam dobis tudi tisto sladkorno maso, o kateri je veckrat govora v manjsih kolicinah.

Lp, mishika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close