Haj, it is aj, Koka
Kaj berem? Da nekdo piše poste v mojem imenu? A ni to malo butasto in brez veze, da se nekdo skriva za enim drugim? Vsi skup pa (navidezno) anonimni? Saj ni važen nick. Važna je vsebina sporočila. Če bom ugotovila, da se to res dogaja (ne ljubi se mi brati vseh štorij okrog Jacka – vsaj danes ne), bom pač vsakič kaj napisala pod drugim nickom. Enkrat bom Micka, drugič bom Francka, tretjič bom Terezija…. big deal! Saj si ne mislim delat kakega literarnega imena, he he he.
Žal tuditaki obstajajo, ki sami sebi odgovarjajo in si dajejo energijo,če jim drugi nočejo, podpisujejo se v imenu ostalih in si tako dokažejo kako so pomembni. vsak rabi energijo,če je ne dobimo z dobrimi odgovori, jim morajo pa kakodrugače, na internetu pa je najbolj enostavno prevzeti identiteto nekoga drugega, saj me nihče ne pozna.
Sama ugotovitev kdo je kdo, se ne izve v enem trenutku, temveč se zadevam sledi.
kajti neumnosti se niso začele v tem trenutku.
Misel je bila že veliko pred dejanjem.
primož
> Žal tuditaki obstajajo, ki sami sebi odgovarjajo in si dajejo energijo,če jim drugi nočejo, podpisujejo se v imenu ostalih in si tako dokažejo kako so pomembni. vsak rabi energijo,če je ne dobimo z dobrimi odgovori, jim morajo pa kakodrugače, na internetu pa je najbolj enostavno prevzeti identiteto nekoga drugega, saj me nihče ne pozna.
Tole pa naravnost zveni, kot da govoriš iz osebnih izkušenj.
Ne jack, iz dologoletnega gledanja obnašanja uporabnikov.
primož
Forum je zaprt za komentiranje.