Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HAHA KER SEM KRITIZIRAL PRALNI STROJ, OCENE NE BODO OBJAVILI

HAHA KER SEM KRITIZIRAL PRALNI STROJ, OCENE NE BODO OBJAVILI

MI POŠLJE BOSCH NAJ OCENIM NJIHOV PRALNI STROJ, KI SEM GA NEDAVNO KUPIL. KER PERE PRAKTIČNO NA SUHO, SEM PODAL SLABO OCENO. POL KO POŠLJEM, PA PREJMEM ODGOVOR, DA BODO ŠE VIDELI, ČE SPLOH BODO OBJAVILI MOJO OCENO, HAHH.. NOČEJO KRITIK, AMPAK TAKO JE. BANDA!!

Kr neki brezveze.

Prav je da iskreno napises. Namesto da to vzamejo kot motivacijo in posljejo primpombo naprej, da to izboljsajo in upostevajo mnenje kupcev. Tehnologija je sla naprej, ne pa nujno kvaliteta!

Sistem je ” kupis, ne kupis in tiho bodi oz klanjaj se nam za plastik fantastik”

Odgovor na objavo uporabnika
Hahhhahhha, 24.08.2021 ob 09:35

MI POŠLJE BOSCH NAJ OCENIM NJIHOV PRALNI STROJ, KI SEM GA NEDAVNO KUPIL. KER PERE PRAKTIČNO NA SUHO, SEM PODAL SLABO OCENO. POL KO POŠLJEM, PA PREJMEM ODGOVOR, DA BODO ŠE VIDELI, ČE SPLOH BODO OBJAVILI MOJO OCENO, HAHH.. NOČEJO KRITIK, AMPAK TAKO JE. BANDA!!

Ja kam pa bodo prišli, če bo vsak povedal po resnici…

Tudi sam imam Bosch-a in pere skoraj popolnoma na suho… Ker ni možnosti nobenih nastavitev, vedno dolivam vodo s tušom preko predalčka za prašek! Drugače ne gre

Boschu močno odžirajo trgovsko pogačo bele tehnike drugi prozivajalci zadnje dve leti – upad prodaje se jim verjetno pozna, zato nočejo tolerirat nobene poštene kritike, ki ni njim v prid. In ja, grdo , da nočejo objaviti pošteno izkušenj uporabnikov njihovih prozivodov – samo tisto, kar bi bilo njim na kožo pisano.

Avtor, hvala da si podelil  svoje iskreno mnenje. Te razumemo.

Lp od zadovoljnega uporabnika belotehnične mašinerije znamke AEG ( pralno-kuhalne) in Beko hladilne tehnike. Ki sta obe že močno kar se kakovosti in tehnologije  v tem segmentu bele tehnike nad Boschem. Priporočam  ju za v bodoče na podalgi dobrih izkušenj, če vam bo treba kaj v prihodnosti zamenjat.

verjetno jim je upadla prodaja, 24.08.2021 ob 13:04

Boschu močno odžirajo trgovsko pogačo bele tehnike drugi prozivajalci zadnje dve leti – upad prodaje se jim verjetno pozna, zato nočejo tolerirat nobene poštene kritike, ki ni njim v prid. In ja, grdo , da nočejo objaviti pošteno izkušenj uporabnikov njihovih prozivodov – samo tisto, kar bi bilo njim na kožo pisano.

Avtor, hvala da si podelil  svoje iskreno mnenje. Te razumemo.

Lp od zadovoljnega uporabnika belotehnične mašinerije znamke AEG ( pralno-kuhalne) in Beko hladilne tehnike. Ki sta obe že močno kar se kakovosti in tehnologije  v tem segmentu bele tehnike nad Boschem. Priporočam  ju za v bodoče na podalgi dobrih izkušenj, če vam bo treba kaj v prihodnosti zamenjat.

bošu ne sam da odžirajo tržni delež, boš je precej nazadoval…je bolj kot ne zgolj še ime. Dobiš nekaj spodopbnih stvari za spodobno ceno, samo majo pa tud en kup šarovne

če pogledaš kuhinjske robote od boša ali pa kenwooda…cenovno znajo biti primerljivi, o kvaliteti pa ne bi. Pa to je recimo zgolj ena izmed zadev, kjer je boš nazadoval

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Bosch mogoče res pretirava s ceno, ker je “kao” nemška znamka. Beko, po drugi strani, pa je poden od podna. In še servisa v SLO de facto nimajo, ker ta stranke gladko ignorira. Če bi inšpekcije kaj delale, bi tem turškim nategunom sploh morali prepovedati prodajati v SLO, ker se ne držijo garancijskih zavez.

Pred tremi tedni uveljavljala garancijo. V sredo klicala v BigBang, v četrtek dopoldne je serviser že popravil … pa niti ni bila napaka na stroju,  ampak se je zamašil odtok v steni.

Moje izkušnje z Beko so dobre, v primerjavi z Gorenjem pa sploh …

Jure M, 24.08.2021 ob 15:55

Bosch mogoče res pretirava s ceno, ker je “kao” nemška znamka. Beko, po drugi strani, pa je poden od podna. In še servisa v SLO de facto nimajo, ker ta stranke gladko ignorira. Če bi inšpekcije kaj delale, bi tem turškim nategunom sploh morali prepovedati prodajati v SLO, ker se ne držijo garancijskih zavez.

Beko hladilna tehnika je top – imam njihov ameriški hladilnik z izvlečnimi predali namesto syde by side zamrzovalnega krila – pa francoskadvokril a vrata zgoraj hladilnik  ( cenovni rang 1400 EUR+)

Ne Whrilpool, ne Samsung, niti LG  se ne morejo z njim primerjat v tem segmentu ameriških fridžev.

Boljši je samo še Liebherr, pa ameriški Fisher & Paykel.

Ampak NI ga vecjega SRANJA od GORENJA!! NIKOLI VEC!

Beko kuhinjski štedilniki in Beko pralni stroji pa so po mojih izkušnjah (in izkušnjah znancev) VELIKO DEFEKTNO SRANJE.

Če kupiš preko kakšne slovenske spletne strani (in ne Big bang) je servis ignorantski. Lahko čakaš, a kratkomalo ne dočakaš.

Pa tudi, če bi jih dočakal, rezervnih delov v SLO ni. Iz Turčije pa hodijo dolge mesece in če sploh pridejo.

Jure M, 24.08.2021 ob 17:22

Beko kuhinjski štedilniki in Beko pralni stroji pa so po mojih izkušnjah (in izkušnjah znancev) VELIKO DEFEKTNO SRANJE.

Če kupiš preko kakšne slovenske spletne strani (in ne Big bang) je servis ignorantski. Lahko čakaš, a kratkomalo ne dočakaš.

Pa tudi, če bi jih dočakal, rezervnih delov v SLO ni. Iz Turčije pa hodijo dolge mesece in če sploh pridejo.

Vso belo tehniko zadnjih 9 let kupujem v BigBangu zakaj- ker dokupim tisto zavarovanje – dam tistih 30-50 eur za stroj ( 5, 7, let kolikor je pač mad od tovarniške 2 ali 5 let) in je tudi v času izven garancije mir (tudi do 7 let  Se zgodi). In servisi zelo OK, noben problem.  2x koriščeno tudi po izteku izven tovarniške garancije  ( 2 leti) za sušilec in steklokeramično ploščo – menjana elekotronika pri obeh. In delata spet normalno v 6 .letu obratovanja- če ne bi bilo doplačano 4 mesece po izteku tovaniške si samoplačik vseh stroškov popravila ali pa nov stroj pač kupiš – tako da za 30-50 EUR se izplača še pa še – NNNP.

Majk111, 24.08.2021 ob 10:46

Ja kam pa bodo prišli, če bo vsak povedal po resnici…

Tudi sam imam Bosch-a in pere skoraj popolnoma na suho… Ker ni možnosti nobenih nastavitev, vedno dolivam vodo s tušom preko predalčka za prašek! Drugače ne gre

Reci, da se hecas?

Tudi sam imam Bosch-a in pere skoraj popolnoma na suho…

Pa ja, samo pralni prašek še not streseš. In pa vodo v prahu!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close