Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HADENSA krema, se dobi pri nas?

HADENSA krema, se dobi pri nas?

Ali moram ponjo v Avstrijo? A obstajajo tudi svečke?

Na žalost se dobi v Avstriji. Pri nas se še žal ne dobi.Imajo jo pa tudi v Srbiji, jo je prijateljica prinesla.tam se itak vse dobi na črno.

Hvala, potem mi bo pa Avstrija vseeno bližje. Te smem vprašati, ali si jo uporabljala in ali je res tako dobra, kot piše na internetu? Vrnil se mi je hemeroid, ki sem ga pridelala v nosečnosti. Mislila sem, da sem ga sanirala po enem mesecu mučenja, je bilo že v redu, zdaj pa spet.

Hemoroide lahko saniraš tudi s tabletami Detralex, dobiš jih v lekarni brez recepta. Meni so pomagale, in to takoj.

hadensa res pomaga. V našem sorodstvu jo uporablja več ljudi in vsem so se hemeroidi sanirali.

Hvala. Drži, da so res dobre. Jemala sem jih v času enomesečne sanacije, res sem bila že čisto v redu, potem sem imela neko operacijo, jih nisem jemala en teden, zaradi operacije manj pila, dva dna tešča, manj pazila na odvajanje blata in sem spet v težavah. Spet jemljem dvakrat po tri na dan.

Bomo šli očitno v Avstrijo. Hvala.

A mogoče kdo ve kako se tole kremo naroči, če prav vidim jo v slovenijo po pošti ne pošiljajo in jo je mogoče prevzeti le v lekarni v celovcu. Kak točen postopek ..naročiš preko interneta, dobiš kako potrdilo ga neseš v lekarno in ti izročijo paket ter plačaš???

Jaz grem dans v AU…če prinesem še komu tole hadenso. 🙂

Dobi se pri nas. Pokličite v IATROS na Parmovi. (20 g=5eur)

Ja, toda dobiš jo lahko samo, če si njihov pacient, sicer ne.

Meni detralex nisu nista pomogle nažalost

Sem naročila po spletu iz Avstrije, originalna krema proizvajalca Merz, prispelo tretji dan po hitri pošti. Krema ni draga, poštnina pa znaša cca 15 eur tako da se splača naročiti za več ljudi skupaj.

https://www.onlineapo.at/

Ksko ih dobiš zastonj, jaz sem ih plaćala nekih 16 eurov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close