GVANT – trgovina z rabljenimi oblačili BTC LJ
Jaz sem bila prejšnji teden tam, ko so ravno odprli vintage oddelek in je super. Krasne stvari, lepo ohranjene, res ugodne cene. Sem si kupila ogromno enih stvari. Vintage je in! 🙂
Če vas zanima kaj več:
http://www.fashionista.si/si/lokalno-in-globalno/Odprt-vintage-vikend-v-trgovini-Gvant.html
http://www.fashionista.si/si/lokalno-in-globalno/Vintage-inventura.html
Priporočam obisk.
lp,
Lenka
Lokacija Gvanta:
BTC City Ljubljana, Dvorana 3, Srednji del 2
To je tista dolga hala, v kateri je tudi Citroën.
Lep šoping želim 🙂
lp,
Lenka
Jaz sem bila tam ene parkrat in zdi se mi da je čisto odvisno od pošiljke, ki jo dobijo. Včasih najdeš en kup lepo ohranjenih vintage oblek, včasih pa nič. Cene imajo velik razpon, najdeš plašč, krznen, pa 200 ali pa 100 evrov, al pa prečudivito večerno obleko za 10 evrov. Res odvisno, aja pa veliko je prestižnih znamk, najdeš tudi skoraj nove uggice pa allstarke za 60, 20 evrov. Če zelite kaj prav posebnega, je najbolje da vprašete prodajalko in če tega nimajo, vam pove kdaj (kater čas v letu) dobijo tako robo.
Drugače pa je res kul. Posebaj za pusta, imajo kostume, po zeelo ugodni ceni! No, nebi rada delala reklame, ampak meni je zelo všeč, je pa odvisno, kot sem že rekla, kakšno srečo imaš, lahko najdeš ogromno, ali pa nič 🙂
Jaz sem bila tam ene parkrat in zdi se mi da je čisto odvisno od pošiljke, ki jo dobijo. Včasih najdeš en kup lepo ohranjenih vintage oblek, včasih pa nič. Cene imajo velik razpon, najdeš plašč, krznen, pa 200 ali pa 100 evrov, al pa prečudivito večerno obleko za 10 evrov. Res odvisno, aja pa veliko je prestižnih znamk, najdeš tudi skoraj nove uggice pa allstarke za 60, 20 evrov. Če zelite kaj prav posebnega, je najbolje da vprašete prodajalko in če tega nimajo, vam pove kdaj (kater čas v letu) dobijo tako robo.
Drugače pa je res kul. Posebaj za pusta, imajo kostume, po zeelo ugodni ceni! No, nebi rada delala reklame, ampak meni je zelo všeč, je pa odvisno, kot sem že rekla, kakšno srečo imaš, lahko najdeš ogromno, ali pa nič 🙂 res kul 🙂
Drugače pa je res kul. Posebaj za pusta, imajo kostume, po zeelo ugodni ceni! No, nebi rada delala reklame, ampak meni je zelo všeč, je pa odvisno, kot sem že rekla, kakšno srečo imaš, lahko najdeš ogromno, ali pa nič :))))
Forum je zaprt za komentiranje.