Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gumenjak pušča, prodajalec ignorira

Gumenjak pušča, prodajalec ignorira

Kupil sem napihljiv čoln, imam ga nekaj več kot eno leto. Uporabljen le 5x. Pri 5. uporabi sredi veslanja čoln spusti. En prekat se je spraznil, ker je luknja. Luknja ni nastala zaradi prepiknjenosti. Je na vrhu čolna. Ne uspe mi jo zakrpat, ker je na stiku dveh slojev. Kot bi se razlepila. Potem se izkaže še, da ventil pušča.
Prodajalec pa vse moje maile ignorira. Ko kupiš, jih ne zanimaš več očitno.

Sicer forum ni ravno pravi, ampak vseeno ali mogoče kdo ve kje se da tak čoln popravit? Je kak forum, kjer obdelujejo tako tematiko?
Kupiš drag čoln pa ga lahko uporabiš 5x, ker so očitno poslali škart robo.

Napiši pisno reklamacijo, prodajalec ti je dolžan v roku 8 dni (pri različnem blagu so lahko roki različi) odgovoriti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Žal je od nakupa preteklo že dobro leto. CCa. 15 mesecev.

Koliko časa velja garancija?

japkica piše o tem, v kolikem času so ti oni dolžni odgovoriti na tvojo reklamacijo, torej v 8 dneh. Če je čoln še v garanciji, kar napiši reklamacijo.

Drugače pa v kaki ribiški štacuni z ladijskimi vijaki in mrežami?

Garancija je eno leto. Torej je izven garancije. Čeprav le 5x uporabljen, je zanič, ker je očitno neka škart roba.

Pozabi in si prišparaj živce. Po vsem tem času nimaš kaj nardit, nihče ti ni dolžan ničesar povrnit oz. popravit, sploh pa ne zastonj.

Se ti ne zdi, da če nekje nekaj kupiš in to za kar lepe denarce, da bo pošten trgovec odgovoril tudi,če stvar ni v garanciji?
Je kdo rekel, da zastonj?

f u k a j, františek, f u k a j !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close