Gulet
glede kataloga:
vse je tukaj. http://www.gulet.at/
Ja GULET res leti iz Brnika na Kreto, Tunizijo, Turcijo. Lani smo bili z druzino v Turciji na all inclusive in moram reci da je bila agencija dalec najcenejsa glede na enake hotele ki so jih ponujali druge agencije. Poleg tega zelo korektna tako da jo priporocam. Z njo potujemu tudi letos ker smo bili zadovoljni. kar se tice katalogov, priporocam AIRPASS, drugace pa imejo te katalofe tudi agencija SONCEK, THAILATA itd. Naslovi agencij oziroma telefonske so na internetenih straneh ali pa v sredinem delu.
LP jaka
Jaka;
Nekje prej si napisal, da je zelo drago potovati preko naših agencij… No, odvisno od agencije; Kompas je zihr naša najdražja. Men se zdi, da je Interflash kar ugoden…
Čez mesec dni greva s fantom na Džerbo, in to po zelooooooooo ugodni ceni (in to ne last minute varianto, saj imava rezervirano že več kot dva meseca)!!! Vsaj meni se tako zdi! A pol bova šla z letalom firme Gulet? Prvič slišim zanjo. Praviš, da je ok, a me? Upam, ker bo to moj prvi polet! 😉
Gulet je turisticna agencija in sicer hcerinska firma najvecje evropske agencije TUI. Jaz imam samo pohvalne pripombe na agencijo TUI ( Gulet ). Najpopolnejso ponudbo tujih ( predvsem teh, ki so nemska ) ima Globtour … priporocam obisk pa se sami prepricajte. V glavnem pa je res ponudba teh podjetij na kraju samem tocno tako kot je vidno na slikah ! To tudi obljubljajo drugace denar vrnejo nazaj !
Meni so recimo zato ker smo mogli doplacat 1 tank pri rent-a-car-ju in tega ni pisalo na brosuri vrnili denar ki sem ga porabil za bencin ! Vem tudi za kolega ki je sel na pocitnice v dominikansko republiko in depandanse niso bile take kot na sliki, jih je slikal z digitalcem poslal sliko in so mu vrnili 50% kar je dal za rezervacijo ( ker vseeno niso bile tako slabe ) … drugace ce se pa kaj grozno zalomi vem da vrnejo tudi 100%, saj se gre tudi za njihov ugled.
Kar se tice cen za Turcijo, Tunizijo in Grcijo je Gulet zagotovo najcenejsi, ker sem naredil zelo temeljito analizo v katero sem vkljucil 6 slovenskih agencij ter Gulet, TUI, Neckermann, Fly2 in primerjal vsaj 40 hotelov v Turciji, Grciji in Tuniziji. Lahko recem da so razlike pri dobrih hotelih ki jih ponuja npr Kompas ali gulet za 2 odrasla inenega otroka ter zavarovanje odpovedi tudi 250000 in vec tolarjev za isti termin za 14 dni. Edina svetal izjema ki jo poznam v sloveniji glede cen je Intelekta, ki pa ima na zalost no sicer razumljivo saj je slovenski trg majhen zelo majhno izbiro: drugace pa je glede cen zelo konkurencna in celo cenejsa kot GUlet. A s premalo izbire, na zalost.
Lp jaka
Forum je zaprt za komentiranje.