Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style gubice pri 25

gubice pri 25

Pozdravljeni,

zanima me, če katera pozna kako dobro kremo, ki zgladi in prepreči nastanek novih gubic na obrazu. Stara sem 25 let in imam že kar nekaj gubic na obrazu-predvsem okoli oči in čelu.
Težave imam pri odločitvi katero kremo izbrati, saj ne vem ali so kreme namenjene za zrelo kožo ali pa jo lahko uporabljam tudi jaz.

LP

Predvsem moraš ločiti kremo za oči in za obraz.Če je koža res že v zelo slabem stanju za tvoja leta , si lahko omisliš kremo , ki preprečuje nastanek gub , ne pa že kremo za oz. proti gubam, ker je za tvojo starost še premočna.Najboljše pa bi bilo , če ti o izbiri kreme svetuje kozmetičarka po predhodnem pregledu kože. Najprej lahko preizkusiš testerje , da vidiš , če ti krema sploh ustreza , vendar kot sem že rekla – krema za oči mora biti ločena od kreme za obraz.

Kaj pa Artistry kozmetika?

Lahko uporabljaš katerokoli kremo za zrelo kožo, saj so te kreme samo nekoliko bolj mastne in bogate z antioksidanti, kar pa seveda paše vsaki koži, tako kot pašejo telesu vitamini. Vsekakor pa moraš paziti na izbiro kreme glede na tip kože, torej, masten, suh, ali normalen. Sicer pa kreme ne vedo, koliko si ti stara in naj te to ne moti.

Nirvanesque od Nuxa na primer, ki je namenjena točno taki koži. Po 25 letu se namreč začnejo (dokazano) te majhne gubice. Serum in krema, pa pravilna nega (ne z vodo drgnit, ampak lepo s tonikom čistiti)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close