Najdi forum

Gubasta…

star 52, pogled v odgledalo me nič kaj ne navdušuje… mi katera od vas priporoči dobro kremo, ki bi mi vsaj malce omilila gube in koži povrnila napetost,lesk, svežino…
hvala

No, pri 52 ti pa že pripada nekaj gub.

Kreme so metanje denarja stran. Začni se bolje prehranjevati (manj težke hrane, več sadja, veliko pij), gibati na svežem zraku, dovolj spati, pojdi k frizerju (pa ne na trajno in tupiranje, omisli si mladostno frizurco), kupi si kaj lepega za oblečt, opusti morebitne razvade.

Napetost, lesk, svežina pa staneta težke evre in par tednov okrevanja.

Sexat začni!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

ti lahko samo kirurg pomaga

Preprosta maska z jogurtom ali s kislo smetano ali z jajčnim beljakom napne kožo. Uporabiš lahko tudi olivno olje z žličko medu in nekaj kapljic limoninega soka.

Tebi pa žal niti kirurg ne more….

Harmonika je tud čist zgubana, a še vedno uporabna in lastnik je vedno zadovoljen z njo.

Glikolna kislina dela čudeže. Pri kirurgih in doma.

Namaži se z medom, pusti 20 min. in speri s toplo vodo, maska z avokadom in arganovim oljem alverde iz DM, ter pivski kvas BIOTOP, kupiš v večjih Mercatorjih, lekarni(jaz 2 žlički pivskega kvasa zmešanega z vodo spijem zvečer, zjutraj imaš prav lep, sijoč obraz).

Super vprašanje, spet tako splošno.

Osnova nege take kože je redno čiščenje, mleko ali krema za čiščenje obraza vsak večer. občasno tudi piling – dober je bil nasvet kislinski (lahko tak z AHA kislinami za domačo uporabo.

Vlaženje tonik, vedno nanesemo pod kremo.

Za intenzivno nego ( najbolje zvečer), predvidevam da sedaj ne uporabljate veliko kozmetike svetujem serum s sestavinami, ki regenerirajo kožo, ter z oznakami: lifting, firming – pomeni za čvrstost in elastičnost kože.

preko seruma nanesemo kremo: KAKŠNO? tako za regeneracijo kože, čvrstost in elastičnost. najbolje so moderne tehnologije, ki delujejo na celično obnovo. sestavine kot so peptidi, c vitamin, razni kompleksi( vsaka znamka ima svojeretinol, DMEA, SOD, MSM in podobno so najbolj učinkovite.
Hitre učinke dajejo kreme ki spadajo med cosmecevtike, take prodirajo globje v kožo in dajejo boljše rezultate.
Nočna krema naj bo bolj polna in z navedenimi sestavinami.

Dnevna krema predvem vlažilna in obvezno z UV zaščito.

Tudi prehrana in morebitna dopolnila so učinkovita, izbirajo se glede na življenski slog ( stres, obremenitve, način življenja, hormoni, zdravstveno stanje…)

Moje svetovanje je neodvisno od izdelkov, zato izdelkov samih ne navajam in ne preferiram nobene znamke posebej.

Za tiste, ki želijo res detaljno svetovanje glede kože, naj se oglasijo v moji ordinaciji in jim naredim pregled kože, ter izberem ( priporočim)izdelke kompleten izbor, odvisno kaj želite in kje kupujete kozmetiko: DM, lekarna, profesionalna kozmetika, BIO, Presna, Cosmecevtiki,super luksuzna.., ter prilagodim tudi življenski slog in predlagam ustrezno prehrano, prehranska dopolnila, ter tudi kateri kozmetični in dermatološki tretmaji so preimerni za stanje kože. Vse prilagojeno vašemu stanju in zmožnostim.
Informativni posvet brezplačen. V mesecu marcu dnevi odprtih vrat v Ljubljani- Dravlje vsak torek od 11-17 ure osnovni pregled kože brezplačen.

Pozdravček,

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close