Najdi forum

Grški otoki

Pozdravljeni,

grški otoki so čudoviti, to že vemo. Izkušnje imamo s Kefalonijo in tudi za druge sem slišal precej pohval. Letos septembra se mlada družinica odpravljamo na enega izmed njih, težava pa je katerega izbrati tokrat.

Želeli bi si zelenega rastja (senca, sprehodi z vozičkom) in prodnate plaže (ali pa bele mivke). Pri velikih hotelih imamo bojazen, da je hrana preveč generična (izkušnja iz nekega hrvaškega hotela).

Kateri otok / kraj / hotel priporočate?

Hvala za nasvete…

Med zelenimi otoki je recimo tudi Samos, je pa potrebno izbrati hotel, kjer bo primerna plaža za otroka. Pa recimo Zakintos, samo se je potrebno pozanimati prej, če greste septembra, da ni maturancev in absolventov…
Letos so bili tudi prijatelji z majhnimi otroci na Chiosu in so rekli da je bilo ok. Ravnko tako so pred leti bili na Skiathosu in so ga pohvali.
Osebno sem bila večkrat na Kosu, je zelo “družinski hotel, vendar pa je letos povedal prijatelj, ki je dopustoval tam, da je bila hrana v 4 * hotelu zanič.

Fajn je tudi Tasos, zelo zelen otok. Iz lastnih izkušenj pa je fenomenalen Zakintos (Laganas), sicer bili junija, bili maturanti ampak nas ni motilo. Bili smo z majnima otrokoma 2,5 in 1 leto in sta naravnost uživala, še posebej ko smo gledali želvice 🙂

Zivjo.
Mi smo bili na kosu, zakintosu in rodosu. FENOMENALNO!!!!!!! Primerno za druzine z mlajsimi in mladimi. Mocno priporocam. Najbolj pa priporocam Kos, hotel eurovillage, ob plazi, se ob bazenu se dobi sladoled na kepice, sijoh sam vzames.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close