Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grški otoki in cena hrane

grški otoki in cena hrane

Prvič planiramo dopustovanje na enem izmed Grških otokov.prosimo za informacije glede cen hrane in pijače v trgovinah in restavracijah (lefkas,karpatos,samos,..nismo še odločeni kam, vendar razmišljamo da bi cenej prišli skozi če si sami v lastni režiji rezerviramo apartma za 1 teden ali 10dni in kuhamo sami.Ne želimo potovat tja preko agencije ker nas hotel z zajtrkom in najem avta stane skoraj 2500!! sem slišala da so grški zajtrki bolj švoh in večerje tudi samo tri meniji na izbiro v hotelih.ker je njihova hrana drugače odlična, bi seveda tudi v gostilnicah kdaj kaj pojedli..hvala za čimveč “svežih” informacij.

Mogoče poiščeš kakšnega begunca/migranta ali karkoli že so, ti so najbolj na tekočem z grškimi cenami. Sploh na Samosu, Kosu …

Zdravo, mi gremo letos že 5 leto na Lefkas, v lastni režiji. Gremo s trajektom do igoumentise, potem je še 1 uro vožnje in si na Lekfadi. Tam rezerviramo apartma preko Bookinga. Hrana je malo dražja kot pri nas, ampak imaš na Lefkasu Lidl, tako da mi potem tam nakupimo za sproti, drugače pa obvezno gyros in grška solata.

Če te zanima še kaj, vprašaj.

Lp, Špela

Grška hrana je odlična, karkoli ješ. Nobene potrebe po raznih Lidlih. Imajo cel kup tavern z dobro hrano, cene so kot pri nas. Je pa odvisno, kaj ješ. Lahko prideš čisto ugodno skozi s kakšnim gyrosom, če pa ješ ribe, je pa malo dražje.
Vsekakor svetujem prehranjevanje zunaj z grško hrano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close