Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek grrr sneži

grrr sneži

hudiča…grem naložit peč in zunaj vse beloooo….sovražim sneg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

jaz ga imam pa rada:)…

beda… ampak vseen boljš kt dež

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

gunnar, ti tud ne maraš snega?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

po 30 km “snežne” ceste, prija priti domov.
No, zadnje križišče pred domom sem srečala komunalce, ki so se spravili na cesto.

ne preveč…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

jjuuupppiii sneži in ga že imamo precej!!!!
a se gremo kepat,pa snežne angelčke delat,pa sneženega moža,samo moj bo brez korenčka,
sem ga pohrustala

japajade…a hočeš, da se prehladim

japajade…a hočeš, da se prehladim[/quote]

eh saj ni tako hudo,poznam kar dober recept za proti prehlad:
kuhano vino,vročo čokolado,čaj z rumom,grog,kokošlo juho,….sami vitamini

ne bom tvegala, že zdaj mi iz nosa curlja 🙂

od naštetega bi pa edino vročo čokolado zbrala…ostalo bljak

Jaz jih poslušam že od ene pol devete zvečer, celo v našo ulico so že našli kako uro nazaj 🙂

matr, kolk ga je že nametalo…že vidm, k bom jutr mogla kidat…grrr

Barca, upam, da bodo danes delavni.
Me malo skrbi pot v službo in nazaj….

Ti sploh ne zavidam 🙁

Jaz sem še tedenski nakup naredila včeraj, da mi danes sploh ni treba z avtom od hiše… kidalo bomo šele, ko bo nehalo snežit, mogoče celo šele jutri.

Ah, jaz sem naredila kar mesečni nakup. A glej ga vraga, pozabila, da so prazniki pred vrati. Še bo treba denarnico odpret. Sicer pa pri nas sneg še kar naletava, tako da večje čiščenje snega opravim, ko se vse umiri. Prijetno soboto vsem na MON-u.

prednisone cream cost of prednisone 5mg tablets prednisone over the counter south africa
https://prednisonet.com prednisone 12 tablets price
prednisone 30 prednisone 5mg over the counter prednisone pack

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close