Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grožnje s PC

Grožnje s PC

Odgovor na objavo uporabnika
Spelcet, 25.10.2021 ob 22:37

Zartrose izven profila, 25.10.2021 ob 16:49

Ma če se tako bojite te klinčeve koronce, je pač redno testiranje edina rešitev. Zato, ker si folk še vedno rok ne umiva, tudi v teh časih jih vidiš z umazanimi rokami tlačit hrano vase in to je ključno za obolevanje!

Ker pa se gre za koronski biznis na podlagi katerega prodajajo pravljico o cepivih.. smoo pa tam kjer smo! Cepivo ni rešitev, nikdar ne bo, ker cepljeni nekontrolirano širijo virus. Letos je število obolelih višja, seveda se ve, da je številka prirejena, saj jim je namen čim več ljudi pocepit..

Resno, neumni ste tisti, ki še verjamete v te koronske pravljice.. žal ne morem drugega reči, po dveh letih tega sranja res ne.

Pravljičarka, rešitev je cepljenje in nato prebolelost. Dokazano je, da cepljeni lažje prebolijo. Ker ne cepljenje ne prebolelos ne zagotavljata resnične trajne imunosti, ni druge, kot pa kombinacija, ki omogoča čim blažje prebolevanjem. Nobeno testiranje ne pomaga na dolgi rok.

TEh pravljic ne prodajaj meni. Sem korono nateg skuzila ze v samem startu. Zih sluzis na racun cepljenja ane… izraelci, danci so ze pokazali resnico cepljenja in ta ni taka kot tvoje pravljice.

Jutranja rosa, 26.10.2021 ob 05:49

Ljudi navajajo na velike doze kemije, telo brez teh zvarkov sploh ne bo moglo funkcionirat.

Prav te dni mi je nekdo dejal, da se bo cepil še za tretji odmerek, potem se bo cepil še za gripo, proti klopu se pa cepi že dolgo let.

Pa kdo se bo uklanjal temu PCT-ju, to ni normalno, kje živimo!! Men noben ne bo govoru naj nosim masko in se cepim ker sem zdrav! Vsaj tako se mi zdi. Vsi, katerim se zdi to kršenje človekovih pravic stopimo skupaj in se odselimo nekam kjer ne posiljujejo s temi neučinkovitimi ukrepi, ki ne delujejo ker se jim upiramo. V Romuniji in Bolgariji je sicer zdravstvo klonilo ampak živijo pa svobodno! Nobenih ukrepov, obljubljena dežela za nas, ki ne pustimo da nas kdo komandira in ustrahuje s strupi in maskami.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close