Grožnja otroku z razbito glavo II Crazy Frog najbolj inteligentna monovka
Včeraj so me obtoževali, da naj bi grozil nekomu, da bom njegovemu otroku razbil glavo.
“CrazY FroG” se je odzvala:
CrazY FroG ?, 20.07.2023 ob 19:20
Sm odgovorila in mi ne spusti skoz odgovora. Pč pravim, da men se zdi on bl ranjen in pol cvileč. Ker smo kao civilizirana družba in še zmer, če ne še bolj surova v odnosih. Ker je gej, mu je še bolj jasno kakšna grožnja je žvet v taki družbi, če si drugačn. Vsi smo otroc nekoga, al pa so bli.. nwem pa celotne vsebine, zakaj se je šlo. Navadno mu odbije, ko začuti to nestrpnost in se zaveda, kaj ta lh povzroči. Ampak koki tak odziv je neumn, sori sam je too much! Predihaj?
Bravo CrazY FroG, da si pravilno razumela, kar sem mislil s tem, da se nekomu zgodi, da njegovemu otroku razbijejo glavo, ko se gre kot najstnik / mlad odrasel ven zabavat!
Tole kar je “CrazY FroG” napisala je bilo bistvo mojega sporočila o razbitih glavah:
“Ker je gej, mu je še bolj jasno kakšna grožnja je žvet v taki družbi, če si drugačn. Vsi smo otroc nekoga, al pa so bli.. nwem pa celotne vsebine, zakaj se je šlo. Navadno mu odbije, ko začuti to nestrpnost in se zaveda, kaj ta lh povzroči.”
Skratka le neinteligentna in neracionalna oseba je lahko razumela, da je bilo tisto mojo besedilo grožnja, da bom njenemu otroku razbil glavo.
Toda težko se je z ljudmi, ki imajo neko obliko avtizma kompleksno pogovarjati, ker taki še nek pregovor vzamejo dobesedno. Če rečeš “osel gre samo enkrat na led”, potem tak misli, da dobesedno o oslih govoriš.
Kokoši anonimno, 21.07.2023 ob 12:16
Včeraj so me obtoževali, da naj bi grozil nekomu, da bom njegovemu otroku razbil glavo.
“CrazY FroG” se je odzvala:
Bravo CrazY FroG, da si pravilno razumela, kar sem mislil s tem, da se nekomu zgodi, da njegovemu otroku razbijejo glavo, ko se gre kot najstnik / mlad odrasel ven zabavat!
Tole kar je “CrazY FroG” napisala je bilo bistvo mojega sporočila o razbitih glavah:
“Ker je gej, mu je še bolj jasno kakšna grožnja je žvet v taki družbi, če si drugačn. Vsi smo otroc nekoga, al pa so bli.. nwem pa celotne vsebine, zakaj se je šlo. Navadno mu odbije, ko začuti to nestrpnost in se zaveda, kaj ta lh povzroči.”
Skratka le neinteligentna in neracionalna oseba je lahko razumela, da je bilo tisto mojo besedilo grožnja, da bom njenemu otroku razbil glavo.
Toda težko se je z ljudmi, ki imajo neko obliko avtizma kompleksno pogovarjati, ker taki še nek pregovor vzamejo dobesedno. Če rečeš “osel gre samo enkrat na led”, potem tak misli, da dobesedno o oslih govoriš.
Ne seri defektna spaka. Ti zmerjaš in groziš ženskam že če ne gledajo mehiških telenovel. Ti si umsko hudo zaostal, prav tako fizično defekten. Si zloben, hinavski, lažnivec in se nisi zmožen kontrolirat. Tak bi moral bit v zaprti ustanovi brez dostopa do interneta.
moje mnenje, 21.07.2023 ob 13:02
Jaz mislim, da je pokazala širšo sliko, zakaj reagira kot reagira. Tisti, ki so žleht tega ne vidijo.
Zato ker je hudo defekten in zloben. To je vse, ni prvi ne zadnji tak. Običajno to potem strpajo v dom za hendikepirane, ko nima več kdo zanj skrbet. Nobene širše slike ni.
moje mnenje,
Jaz mislim, da je pokazala širšo sliko, zakaj reagira kot reagira. Tisti, ki so žleht tega ne vidijo.
…………………………….
…………………………….
Ja točno tako.Nekateri so morda res misli, da komu grozim z razbito glavo, ker pač niso poznali predhodnih pisanj, ki so se nanašala na to in potem niso razumeli v kakšnemu kontekstu to omenjam.
CrazY FroG pa je ugotovila za kaj se gre, ker je inteligentna
Res je, da sem vročekrven in sem sposoben nekoga ozmerjati z vsemi vulgarizmi, ali pa mu zagroziti, da ga bom nalomil / zadavil.
Toda nikoli ne bi grozil, da bom tujemu otroku kaj naredil!!!
Ni bilo prvic, 21.07.2023 ob 13:55
Ni bilo prvič, da bi kura pisala kateri monklji, da bo njen otrok obležal v krvi z razbito glavo.
Včeraj so po prijavi izbrisali par tem, kjer kura grozi. Vendar teme do bile prijavljene tudi policiji. Kura je potem začel lagat, da on pa že ni tega pisal. Ampak vse je shranjeno.
Ne razumem se zakaj bi se obremenjeval, če je avtist prijavil policiji zapis, ki ga ni razumel? 🙂
Ker kot sem napisal:
Viharno sralo, 21.07.2023 ob 13:07
Se je oglasilo…
Aneda. 🙂
Jaz res ne vem zakaj sploh spreminja vzdevek, če se vsi smejimo in je nam jasno, da on piše? Zakaj raje cel čas ne piše kot “JAZ VEM”?
Morda želi ustvariti vtis, da njemu ni MON vse v življenju, in da je dopoldne on v službi in nima časa sem pisati. 😀
Kokoši anonimno, 21.07.2023 ob 14:03
Aneda. 🙂
Jaz res ne vem zakaj sploh spreminja vzdevek, če se vsi smejimo in je nam jasno, da on piše? Zakaj raje cel čas ne piše kot “JAZ VEM”?
Morda želi ustvariti vtis, da njemu ni MON vse v življenju, in da je dopoldne on v službi in nima časa sem pisati. 😀
Točno tako.
To je tist, 21.07.2023 ob 15:16
To je tist asocialni tip mavrični Roman. Samo on je tako grdo zmerjal ženske in jim grozil. Drugače je reva ki se boji lastne sence. Si ne upa sploh med ljudi.
Misliš, da je isti? Mavričini je hodil v službo. Je pa na polno sovražil ženske. Samo tale kura pa ni nikoli hodil v službo. Pa mavrični ni zalezoval moških po monu . Tale kura pa zalezuje moške tu gor. Ne vem, če je bi mavrični gej. Tole kurje mahalo pa ni nikoli v lajfu delal.
ne vem če je isti, 21.07.2023 ob 17:30
Misliš, da je isti? Mavričini je hodil v službo. Je pa na polno sovražil ženske. Samo tale kura pa ni nikoli hodil v službo. Pa mavrični ni zalezoval moških po monu . Tale kura pa zalezuje moške tu gor. Ne vem, če je bi mavrični gej. Tole kurje mahalo pa ni nikoli v lajfu delal.
O lej ga pičkica od MATIASA!!! 😀
On me je včeraj poimenoval MAHALO!!!
Tudi on tako kot VIHARNI želi ustvariti vtis, da njemu ni MON vse v življenju, in da je dopoldne on v službi in nima časa sem pisati.
Pa pritlehnež je in strahopeten, tak SLINAR od moškega, ki se dela prisiljeno simpatičnega in zabavnega pod vzdevkom MATIAS pol ti pa nož v hrbet zapiči.
Pač pritlehnost, pohujkenost, podmuklost, SLUZAVOST, hinavljenje niso lastnosti pravega moškega. Zato pa ga nobena ženska noče, saj ni M od moškega.
Forum je zaprt za komentiranje.