Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Grozna koža

Grozna koža

Sem blizu 30.leta, po obrazu in hrbtu pa še vedno precej mozoljev, imam tudi zelo razširjene pore na obrazu. Sicer so ti mozolji bolj majhni, vendar je še ena slaba stvar:da jih ne morem pustit pri miru in jih praskam stiskam-KAKO naj se tega odvadim (vsak dan si rečem konec, pa me vedno zmoti kakšen mozolj potem:-(
Ali obstaja kakšna dobra krema-iam tudi zelo mastno kožo, in pa kakšen preizkušeno učinkovit preparat v obl. tablet, kapsul, ki izboljša stanje kože? (poleg KT-to poznam)

Krem je kar nekaj , vendar bi morala najprej poskusiti z vzorčki in seveda bi bilo kožo potrebno tudi globinsko sčistiti pri kozmetičarki.

Tanaya, predvsem moraš paziti pri čiščenju kože. Omisli si kakšen blag gel ali peno za čiščenje (Babydream ali Babylove peno, ali Scheller mineralni gel), dober vlažilni tonik (Cera di Cupra, Garnier Fresh and Clean) in pa seveda ne uporabjaj mastnih krem. Za dnevno nego si nabavi lahko vlažilno kremo, napr. Garnier Fresh ali Clinians zeleno jabolko, za zvečer pa lahko uporabiš Cleanance K od Avene, ki ga dobiš v lekarni. Če pa imaš dosti mozoljev, pa naj ti zdravnik napiše recept za Differin kremo.

Upam, da ti bo uspelo.

Mogoče vam lahko pomagam. Prosim pokličite me na mobitel: 041/599-982. LP in srečno

Meni sta zelo pomagala Eucerin gel za ciscenje in tonik-dobis v lekarnah!

Tudi sama sem imela ta problem, sedaj jih imam 35 let. Po nasvetu neke gospe sem opustila vse kreme, pazila sem da sem popila čez dan dovolj vode, nič sladkarij pač čim bolj zdravo prehranjevanje. Tri mesece je bila moja koža obupna, sami mozolji (izgledala sem huje kot kakšna pubertetnica). Gosp me je na to tudi opozorila. Po treh mesecih sem začela obaz mazati s Bepanten emulzijo, ki sem ji dodala 30 kapljic grenivkinih pečk. Toda šele sedaj lahko z gotovostjo trdim, da ti samo kreme ne bodo pomagale, paziti moraš na prehrano. Jaz se moram zelo paziti pred menstruacijo, ker mi zelo diši čokolada. Če pojem čokolado teden pred menstruacijo dobim mozolje.
Skratka svetujem ti da dobro premisliš tudi o svoji prehrani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close