grozen obraz
po obrazu imam denimo precej mozoljčkov, za katere imam skinoren in dalicin. poleg tega pa dobivam po obrazu tud take bunkice, rdeče, ki kao niso mozolji, ker jih ne morem stisniti, so pa prisotni tedne in tedne in čez čas mi na teh bunkicah koža postane suha, da se mi lušči, zato se moram tu mazati npr. z niveo. tudi drugod, kjer ni teh mozoljev al bunkic, mi koža zna postati vsa suha, da brez mazila mi vleče skup obraz-tko čutim. zanima me kako se naj mažem z eno in drugo kremo? najprej se naj namažem z niveo, čez čas, npr. kakšno uro pa z zdravilom proti mozoljem? kajti tako je, da se ne morem mazati tko, da bi si mozolje z zdravilom, ostalo pa z niveo, saj mi zajema cel obraz oz. je tko, da rabim po celotnem obrazu in eno in drugo kremo. le kombinacija mi je težavna. ali pa da se zjutraj namažem z niveo, zvečer pa z zdravilom? kako?
mogoče še veste, zakaj me včasih boli lasišče-na dotik? en dan me boli, naslednji dan pa me že ne, lahko pa me na drugem mestu boli. je vnetje in od čega je?
hvala in lp.
Kar zadeva lasišče , je najbolje , da vprašaš pri svoji frizerki ali pa kar pri osebnemu zdravniku , mogoče pa ti bo pomagala tudi masaža lasišča.Kreme pa lahko uporabljaš istočasno in sicer-na problematične dele naneseš zdravilo , ostalo pa kremo oz. možnih kombinacij je več , kot si tudi sama napisala , vendar se vseeno mogoče posvetuj še z dermatologom , ki ti je zdravila predpisal.
Forum je zaprt za komentiranje.