GROZA nova pipa iz Hoferja je razpadla!!!!
Niti na misel mi ne pride, da kupim pipo v hoferju oz v trgovini ki ni specializirana za to. Pa ne trdim, da se vsake kvatre ne pojavi artikel, ki je lahko sprejemljiv. Meso kupujem pri mesarju, kruh pri peku, oblačila v butikih, pohištvo pri mizarju……..
Pri Hoferju kupim neko stvar ki jo rabim le občasno pa mi je škoda dati več denarja. Tiste stvari, ki pa so vsak dan na udaru pa vsekakor kak eur več.
Sicer se ne spomnim, če sem kuhinjsko pipo kupila v Hoferju ali v Lidlu, za en res mali denar, ampak imeli smo jo 10 let, potem smo se selili. Pred tem smo imeli pipo iz Palmanove, cena kot bi danes dali 10€ za pipo, je delala tudi 10 let, pa še selili smo jo vmes. Zdaj imamo spet Hoferjevo, cca 1 leto.
Včasih je to res veljalo. Danes pa ne več. Imamo pipe Hans Grohe, Grohe, Hansa, Ideal Standard in tudi Hoferjevo. Nobena ni nič posebnega po kvaliteti, po ceni pa prva ohoho draga, tudi Ideal Standard je draga, Hoferjeva je najcenejša. Vse še delujejo kot je treba. Imata pa najdražja in najcenejša petletno garancijo. Ostale manj.
Forum je zaprt za komentiranje.