Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Groza kaksni smo ljudje…

Groza kaksni smo ljudje…

Berem na 24 ur prispevek o Ilkinem danasnjem smuku…..pa to je res obupno kaj folk komentira. Vse do neke mere no!

Verjetno je najbolj razocarana ona sama, pljuvanje se mi zdi res odvec.

Podobno je bilo s Petrom Prevcem zdaj dve sezoni. Sedaj ga spet vsi castijo, se najbolj tisti ki so ga se lani  posiljali v penzijo .

Grdo res.

Ilka…glavo gor!

Moje osebno mnenje je, da bi morala it Ilka že pred časom v penzijo, predvsem zaradi njenega lastnega zdravja.

A vendar: ne pljuvam po njej, želim ji, da bi bila zdrava. Ilka je ena najboljših slovenskih smučark. Tudi, če ji sedaj ne gre, je naredila ogromno, bistveno več kot večina ostalih smučarjev.

Ja, pljuvajo pa tisti, ki so se ob uspehih najbolj slinijo. Ljudje so pač podn od podna.

No ja, če v službi popustiš in ne dosegaš pričakovanih rezultatov, te tudi ne trepljajo, tolažijo in podpirajo. Ne glede na tvoje pretekle zasluge.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 15.02.2022 ob 18:28

No ja, če v službi popustiš in ne dosegaš pričakovanih rezultatov, te tudi ne trepljajo, tolažijo in podpirajo. Ne glede na tvoje pretekle zasluge.

Seveda te! Še dodatek dobiš!

Šport je vse bolj krut, gladiatorski. Ljudstvo hoče iger, če je že vse manj kruha. So samo višave in trenutna evforija in dno, kjer te lahko vsak pljuva. Kje je že Coubertainovo načelo, da je važno sodelovati, ne zmagati? Čas, ko so bile olimpijade priložnost za druženje športnikov, zdaj pa so to zastraženi gladiatorji v spremstvu sponzorjev, medijev, funkcionarjev.

To ti misliš. Vsaj v JU je tako, da dobijo res dodatek, napredovanje, par razredov gor. Pa smejo zavračati delo, učenje novih programov, ker so pač že toliko in toliko let v službi.

Odvisno. Ali delas v gospodarstvu ali v JU. V JU dobis se dodatek.

Barbara, se povsem strinjam!

No, saj športniki so v glavnem uradno zaposleni v javnih službah. Lenuhi in nesposobneži, torej.

Saj enkrat bo odnehala, ampak prav je da se za to odloci sama. Ko bo cutila da vec ne zmore.

Saj je sama dosegla kar je, kdo smo zdaj mi da jo bomo posiljali v penzijo?

Mi je prav hudo zanjo res. Najbrz je verjela da se lahko odsmuca kot nekoc, dvomim da ji je bil cilj OI 20 mesto.

Primerjat vrhunski sport s sluzbo je pa malo tako tako. Kdor je imel priloznost spremljat kaksnega vrhunskega sportnika in vsa odrekanja, od otroskih let naprej, bo razumel.

. https://youtu.be/-pZqF6voBak

Jaz ne razumem. Zacopaš se v desca, se poročiš z njim, potem pa ga čez leta začneš kritizirat, pljuvat in še ločitveni postopek sprožiš samo zato, ker se je polenil, zanemaril in zapil, namesto da bi ga spoštovala in podpirala zavoljo starih časov. Čemu vse se je vsa ta leta odrekal, da je bil s tabo v zakonu …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close