Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style grizenje nohtov

grizenje nohtov

Imam grdo navado oziroma bolje rečeno razvado. Že kar nekaj let si grizem nohte in sicer najpogosteje ko gledam televizijo. Poskusila sem že najrazličnejše varjante, kako s takšnim početjem prenehati, vendar do sedaj brez daljšega uspeha. A ima kdo kakšen nasvet?

Lak proti grizenju…

Pomaga tudi, če greš h kozmetičarki in ti vsak mesec naredi gelirane nohte in si jih ne bom več grizla…vsaj pri meni je pomagalo, pa sem si jih grizla od kar vem zase (pa tudi ni mi škoda dat mesečno 30e, ker imam potem zelo lepe nohtke:))

Pomaga tudi, če greš h kozmetičarki in ti vsak mesec naredi gelirane nohte in si jih ne boš več grizla…vsaj pri meni je pomagalo, pa sem si jih grizla od kar vem zase (pa tudi ni mi škoda dat mesečno 30e, ker imam potem zelo lepe nohtke:))

Pomaga močna volja. Jaz sem grizla nohte od otroštva dalje. Mama je poskušala vse mogoče, me mazala z nekimi zelišči, ki grenijo in kaj vem kaj še vse. Nič ni pomagalo.

Malo pred maturantskim plesom sem se odločila, da temu naredim konec. Čez noč sem prenehala z grizenjem in imela na plesu lepe nohte. Sem si jih pa potem dolga leta lakirala in sicer rdeče. Nikoli več niti pomislila nisem več na grizenje.

Poskusi se zadržat vsaj 14 dni oziroma, da ti malo zrastejo. Potem si pojdi nohte oblikovat in polakirat.

Boš ponosna sama nase in sem prepričana, da ti bo uspelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close