Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gripa cepljenje

Gripa cepljenje

Se boste cepili proti gripi ?  Jaz se cepim vsako leto, upam , da bo letos, tako kot lani brezplacno.

Cepljenje ni potrebno. Ker bomo v karanteni celo zimo, kot lansko leto. Kjer ni stikov ni okužb. Letos ni bilo niti enega primera gripe nikjer v Evropi.

Bojda ni ne prehladov, ne grip, ne zlomov kosti ampak je vse samo še cofid.

Morda ni slabo, da se je vse skupaj zapakiral v eno vrečko.

Če si imel prej raka ali katero drugo hudo bolezen zarad tega bojda ne umreš več ampak lahko samo še zaradi cofida. Ampak za tega bojda obstaja lek-zdravilo. To pa je vzpodbudno.

Če bi dali še žejo pa lahkot pa žalost v vse to, bi s cepljenjem lahko vse hudo izkloreninili in vsi bi bili srečni zdravi in veseli do konca svojih dni.

Odkar je covid, ne obstaja nobena druga bolezen. Niti rak ne. Staromodno. Tako da se ne sekiraj preveč.

Če si se že cepila proti covidu, potem si s cepljenem za letos preskrbljena. To cepivo namreč izniči vse kužne bolezni, sladkorno, zvine in hemeroide. Ustekleničeni Jezus.

Realno gledano je vseeno, če se cepiš za gripo ali ne, saj bo skoraj zagotovo vse zaprto. Poleg tega te uporaba maske in razkuževanje rok varuje pred vsemi virusi in bakterijami, ne le pred vsemogočnim covidom.

Odgovor na objavo uporabnika
nepolitik, 05.08.2021 ob 16:36

Bojda ni ne prehladov, ne grip, ne zlomov kosti ampak je vse samo še cofid.

Morda ni slabo, da se je vse skupaj zapakiral v eno vrečko.

Če si imel prej raka ali katero drugo hudo bolezen zarad tega bojda ne umreš več ampak lahko samo še zaradi cofida. Ampak za tega bojda obstaja lek-zdravilo. To pa je vzpodbudno.

Če bi dali še žejo pa lahkot pa žalost v vse to, bi s cepljenjem lahko vse hudo izkloreninili in vsi bi bili srečni zdravi in veseli do konca svojih dni.

Ni čisto tako.

Če se cepiš, ne moreš več umreti od covida. Potem imaš pravico spet do normalnega umiranja od vseh normalnih bolezni.

Robi567, 05.08.2021 ob 17:07

Ni čisto tako.

Če se cepiš, ne moreš več umreti od covida. Potem imaš pravico spet do normalnega umiranja od vseh normalnih bolezni.

Taj tud zanimiva ja pa kruta

Kenya, 05.08.2021 ob 15:35

Se boste cepili proti gripi ?  Jaz se cepim vsako leto, upam , da bo letos, tako kot lani brezplacno.

zakaj bi se cepila za nekaj česar ni več, a ne veš, da je covid pregnal gripo, zdaj je samo še covid, tudi prehladov ni vewč, tudi drugih respiratornih virusov ni več. Zdaj gonijo samo covid, ker je to bolj donosno. Drgač je pa vseeno s čim se cepiš, vse je sranje- VSE JE STRUP!

Ampak res ???.

Jaz se nikoli nisem cepila proti gripi in je se nikoli nisem fasala. Enkrat sem imela edino bakterijsko angino.

Ce clovek skrbi za higieno rok, drzi distanco, zdaj pa se maske povsod, nima kje stakniti virusa. Nobenega.

Robiju sem odgovorila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close