Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Greste v Grčijo? Pomagajte, prosim

Greste v Grčijo? Pomagajte, prosim

Živijo,lepo prosim za pomoč. Pred mesecem dni sem se vrnila iz Grčije in med drugim opazila, da prodajajo modre križe na usnjeni verižici. Kupila nisem nobenega. Včeraj mi pa pravi meni zelo ljuba oseba, da je svoj grški križec izgubila in kako žal ji je. Ker je gospa v bolnici in bi jo rada razveselila – ali bi mi kdo prinesel tak križ? Če se ne motim, je bila cena cca. 5 eurov, plačam pa kolikor hočete. Niti ne vem iz kakšnega materiala je, je pa turkizno modre barve, velik kakih 3 ali 4 cm.
Hvala za kakršenkoli odziv!
Sister

Sister jaz drugi teden odpotujem na otok Kos in lahko pogledam in ti ga kupim..

Tjaška, najlepša hvala. Lahko daš kak mejl ali GSM? Pri sebi imam 10 eurov, bi ti jih kar takoj poslala 🙂

Sister ti bom založila ti pa mi pusti mail,da ti javim,ko pridem nazaj,velja?

Tjaška, ne bi rada dajala službenega naslova; poskusila sem se registrirati na email.si, pa mi ne uspe. Lepo prosim, oglasi se na forumu, ko prideš nazaj. Tisočkrat hvala za uslugo. Želim ti prekrasen dopust,
Sister

Hvala ti in,ko pridem nazaj se ti javim in malenkost ter lep dan ti želim.

ojla

a mi lahko opišeš svoj dopust na kosu, kajti jaz grem kmal dol na dopust in me mal zanima glede cen, vremena in predvsem kako je kaj vzdušje na tem otoku.

najlepša ti hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close