Najdi forum

Grenlandija

Pozdravljeni!

Rinemo v ekstreme, in sicer na Grenlandijo.

Ima kdo že kakšne izkušnje z letalskim (ali morda s ferry) prevozom do tam?:)
Ker ne najdem ama baš nič!

Lep pozdrav,
brane

Ojla!

Jaz sem imela letos namen tja gor in bi iskala letalski prevoz iz Kobenhavna. Baje je od tam najbolj ugodno. To sem zvedela od nekoga, ki vozi skupine na Grenlandijo. Naj ti uspe in srečno :)).

ona08: hvala ti za info…našel sem povezavo iz Danske (kot si omenila, Kobenhaven) in iz Islandije. Glede na to, da gledam ‘economic mode’ razmišljam tudi o ladijski povezavi iz skandinavije do grenlandije. mimogrede, a maš kakšen kontakt od tega, ki vozi skupine gor?

lp,
brane

oj

jaz sem bila lani poleti na islandiji.. ladijski prevoz na grenlandijo ni več mogoč.. zaradi morskih poti…
vozijo le letala iz rejkjavika, letališče keflavik in rejkjavik…

let je stal, ko sva ga hoteli bukirati en dan pred odhodom na grenlandijo okoli 180 do 250 eur…
zal pa je bilo v poletnih mesecih ze vse zasedeno, imeli so le eno prosto mesto me sva bili pa dve…
iz islandije ponujajo v rejkjaviku tudi zelo ugodne ture, ampak so kratke… mislim da za tri dni ali nekaj takega.. definitivno pa je grenlandija destinacija kamor bo moja noga še stopila.. tako da se priporočam za nadaljnje info..

čim bolj euredi zadeve in se čujemo

PS: iz danske pa vozi trajekt do islandije:) kakoje pa s povezavo do grenlandije pa ne vem…

srečno in uzivaj v ekstremih, se splača naled in sneg, dokler ga je še kaj:)

aba

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close