Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GREMO NA ŽUR

GREMO NA ŽUR

Velika razlika je med prostovoljno samskostjo in neprostovoljno!
In trditev, da je samskost dokončna odločitev, velja le za malo žensk. Ti pač ne razmišljaš v okvirih čustvene povezanosti, družine, partnerstva…. Ampak večina žensk si pač želi “moškega svojega življenja”, otroke z njim, skupno življenje.[/quote] Ne vem koliko je večina, ampak je kar veliko samskih in to prostovoljnih. Po moje jih je več prostovoljnih kot moških.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Se strinjam. Zato tebi ničesar ne verjamem.

Kakorkoli. Očitno tardicionalisti ne ustrezate ženskam tako zelo, kot bi vi radi verjeli. Drugače bi one v vrsti stale za vas, ko postanejo spet samske.

Tradicionalnih zvez je zmeraj manj z razlogom.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Normalno. Ampak eni imajo roza očala gor.:)))

Se strinjam. Zato tebi ničesar ne verjamem.[/quote]
Da ne bo kdo napačno razumel moj prejšnji komentar. Nisem mislil, da Antilopa širi laži, ampak NS ali Sadni in karkoli že je…
Širi laži o meni in o drugih….

Kje sem se jaz karkoli zlagal o tebi ? To, da si si našel žensko na forumu, si sam priznal. To, da nisi sposoben pripeljat ženske do orgazma, si sam priznal. To, da si 170cm vegetarijanec, si sam priznal. Da si strahopetec tudi (ko se nisi upal srečat z mano).

Daj ne bluzi. Polovica od tega so spet tvoje laži.

Čez njih pa črna. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj še čakaš?

Daj ne bluzi. Polovica od tega so spet tvoje laži.[/quote]
V živo ti ne bi upal kar takole jezikat pred mano, starec, v telesu 13 letnika. Takih je treba reda naučit, bi ti blo treba uhe navit, mulc.

Draga prijateljica Senza ali bi upala iti z menoj na žur .
Tam se bi lahko vame zaljubila imela bi ne pozabni dogodek .

Upam da si dekle ki iščeš fanta za ples zato te vabim na žur kjer bova lahko skupaj plesala –
Resnično te bi rad spoznal da se bova lahko družila .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close