Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek GREMO NA ŽUR

GREMO NA ŽUR

Kaj bi se silil zraven, če nisi univerzitetno izobražen? Ne ustrezaš WD40, prej se sprijazniš, bolje zate. Kljub spolu, je antilopi status pomemben.[/quote]

WD-ju čisto nič ne manjka.[/quote]

Seveda mu ne. Tudi ti ne.

:-))) Prosim, ne se zarad ene piksne kregat:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Seveda ne, pomagaš pri zarjavelosti.

WD-ju čisto nič ne manjka.[/quote]

Seveda mu ne. Tudi ti ne.[/quote]

Pa ti veš več o njem kot on sam. :)))

Kaj pa vem, za nekaj že bo – npr. v službi dobiš dodatek za magisterij ali doktorat. Kaj pa tebi nucajo napumpane mišice?[/quote]
Boljš zgledam.

Seveda mu ne. Tudi ti ne.[/quote]

Pa ti veš več o njem kot on sam. :)))[/quote]
Itak, deklaracija precej razkrije:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa vem, za nekaj že bo – npr. v službi dobiš dodatek za magisterij ali doktorat. Kaj pa tebi nucajo napumpane mišice?[/quote]
Boljš zgledam.[/quote]

Ljudje smo različni. Jaz imam raje “srednje lepega moškega”, ki je tudi pameten, kot zelo lepega moškega, ki je trapast.

Bolj kot nad ženskami sem razočaran nad “deci” podobnim tebi. Ene smeškote mi tu postavljaš, kot največji otrok.

Itak. Pravijo da po nekaj pivih ni več grde ženske. Mogoče je s pametjo enako:-))?

Saj v principu debata med ženskami vedno laufa. Dokler ne pride ena koklja, ki se v družbi drugih žensk počuti ogroženo.[/quote]

Margot, imam kar nekaj prijateljic, ki so sposobne, kultivirane in nekatere so še fejst za pogledat. Vse so univerzitetno izobražene, ena ima celo doktorat. Vsak naj se druži z ljudmi, ki mu ustrezajo, ne glede na spol. Ne vem, zakaj bi o določenih stvareh čvekala le z ženskami. Nič ne skrivam, in se o vsem lahko pogovarjam tudi z moškimi. Kot sem že nekajkrat povedala, mene pogovori, ki se vrtijo samo okoli zunanjega izgleda ne zanimajo, ker je to zame plehko. Ravno tako me ne zanimajo pogovori, ki se vrtijo samo okoli plače, bogastva ipd. Sem se že silila biti v takih družbah, pa ni šlo. Nikoli ne delam proti sebi.[/quote]

Yeah, sure.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj v principu debata med ženskami vedno laufa. Dokler ne pride ena koklja, ki se v družbi drugih žensk počuti ogroženo.[/quote]

Margot, imam kar nekaj prijateljic, ki so sposobne, kultivirane in nekatere so še fejst za pogledat. Vse so univerzitetno izobražene, ena ima celo doktorat. Vsak naj se druži z ljudmi, ki mu ustrezajo, ne glede na spol. Ne vem, zakaj bi o določenih stvareh čvekala le z ženskami. Nič ne skrivam, in se o vsem lahko pogovarjam tudi z moškimi. Kot sem že nekajkrat povedala, mene pogovori, ki se vrtijo samo okoli zunanjega izgleda ne zanimajo, ker je to zame plehko. Ravno tako me ne zanimajo pogovori, ki se vrtijo samo okoli plače, bogastva ipd. Sem se že silila biti v takih družbah, pa ni šlo. Nikoli ne delam proti sebi.[/quote]

Ne vidim pomena izbire “prijateljev” na podlagi univerzitetne izobrazbe in doktorskih naslovov – razen v okviru intelektualnega snobizma. To pomeni, da imaš “prijatelje” in ne prijatelje. Pravo prijateljstvo se izbira na podlagi “sorodnosti duš” – se pravi, da si z nekom blizu po mišljenju, razumevanju, interesnosti in zaupanju.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tebi očitno noben moški ne paše, ne tak, ne onak. Zato si samska.

Kere mate tle. Ena napise, da ji je do zura, in v tistem se skela oglasi. Pa saj bi zastopil, da bi se ti oglasila, ce bi ta zenska iskala kako babo, ki je zafrustrirana, sebicna, nevoscljiva. Ne pa pod takim postom. Zategnjenke se ji ne oglasajte, le kaj bo z vami pocela? Jamrala kakor ve vse. Edino to znate. Babe glupe

Kaj je to? Zopet en poskus prikazovanja tvoje silne veličine in pomembnosti tvojega položaja v družbi?

Gospa doktor Antilopa, iskreno se vam opravičujem. Moja družba ni tako imenitna kot vaša. Je veliko bolj pisana, ker je stopnja izobrazbe zadnje, kar me pri človeku zanima.Tudi jaz ne bi marala, da bi se silili k meni. Ostanite v družbi vašega čudovitega značaja še naprej.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Antilipa misli, da mora dokazovati nek svoj nadnivo, da se bod vignila vsaj virtualno nad ostale ženske.

Tebi očitno noben moški ne paše, ne tak, ne onak. Zato si samska.[/quote]

Ona je samska zaradi drugih razlogov in na zato, ker bi bila izbirčna.

Iz takih, kot jaz. samsko življenje ji bolj paše, kot veza. Skeli isto. zakaj take ženske tako težko to priznajo?

Ja. Tebi paše. Skeli tudi. Pa saj mislim, da je to tudi sama povedala. Večkrat.

Pri antilopi je zaznati določena idealistična stališča, kakšen naj bo moški.

Samsko življenje nobeni ne paše, razen če bi bile izrazite avanturistke. Ampak tudi za sobivanje z moškim, mora imeti ženska določene osebnostne in značajske prvine. Verjetno so že vsi doktorji oddani… 🙂

Ma ja, težki strokovnjak se je javil..

Če bi tvoje silne teorije držale, bi se ženske samskosti otepale kot hudič križa in v vrsti stale za slehernega zainteresiranega moškega..

Velika razlika je med prostovoljno samskostjo in neprostovoljno!
In trditev, da je samskost dokončna odločitev, velja le za malo žensk. Ti pač ne razmišljaš v okvirih čustvene povezanosti, družine, partnerstva…. Ampak večina žensk si pač želi “moškega svojega življenja”, otroke z njim, skupno življenje.

Ne govorimo o končni odločitvi. Ti si trdil, da samskost nobeni ne paše.

Končna odločitev žensk pa je, da večina zakonov razpade na pobudo ženske. Jap, moški je samo kratkoročno najeta delovna sila.

Moškega svojega življenja, kako romantično…ah…si malo zaspal v 19. stoletju ti…

Ja, lahko gledaš na vse tudi iz pesimističnega vidika, hladnega sveta racionalizma brez čustev in brez idealizma, ampak verjetno ni najbolj zdravo, če smo črnogledi. Tudi vsi politični in socialni premiki izvirajo iz idealov, ker ljudje iskreno verjamejo v nekaj – v pozitivne spremembe.

Vsak 2. zakon recimo ne propade in ženska ne da pobude za razvezo. 🙂 In evo, tu se moraš najti ti, ker si pač ti, boš s super žensko, ki si je izbrala super moškega, torej tebe, in ki te bo ljubila ne glede na kaj pride. ;))

Tebi očitno noben moški ne paše, ne tak, ne onak. Zato si samska.[/quote]

Ona je samska zaradi drugih razlogov in na zato, ker bi bila izbirčna.[/quote]
Kolikor se jaz spomnim, je pred kratkim napisala, da ni samska.
Verjeti nekomu, ki po forumih širi laži in si izmišljuje zadeve ne le o drugih, ampak tudi o sebi, je zelo naivno. :). To mislim na NekulturnegaSamozavestneža.

Neke čudne sklepe to vlečeš. 🙂
Če nek zakon razpade, pa čeprav na pobudo ženske, še to ne pomeni, da želi biti samska in da ji samskost paše.
Pomeni le to, da ne želi biti samska, če je bila z moškim. Le sam odnos ni dajal vsega, kar si je želela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close