GREMO NA ŽUR
Mene ne moti, če Senza in Margot debatirata. Sta pač na isti valovni dolžini. Meni onidve ne sedeta in se tudi trudila ne bom, da bi mi.[/quote]
Bmk. Zaradi mene tudi če se pobijete medsabo.
Gre se samo za to, da odganjate stran nove uporabnice. Kaj vas je strah konkurence, da vam bo kira deca speljala?
Mene ne moti, če Senza in Margot debatirata. Sta pač na isti valovni dolžini. Meni onidve ne sedeta in se tudi trudila ne bom, da bi mi.[/quote]
Gre se samo za to, da odganjate stran nove uporabnice. Kaj vas je strah konkurence, da vam bo kira deca speljala?[/quote]
Nove uporabnice? Saj so vse stare z novimi nicki. :))
A ti res misliš, da bi bili moji komentarji taki, kot so (bili), če bi bil moj namen biti prijazna?
Ampak ja, iskreni so pa bili.
P.S. Jep, namesto da bi upošteval Daterjevo računico cost/benefits, ti še kar tipkaš, čeprav veš, da se škoda dela… 🙂
Gre se samo za to, da odganjate stran nove uporabnice. Kaj vas je strah konkurence, da vam bo kira deca speljala?[/quote]
Nove uporabnice? Saj so vse stare z novimi nicki. :))[/quote]
No… reče se zrele:-))
V bistvu to velja za vse, tudi moške uporabnike. Ko se nekdo končno “upogumi” in napiše kaj zanimivega o sebi, ga je takoj treba zbombandirat z zbadljivkami, pa raznoraznimi izmišljotinami, da ga malo spravite na “realna tla” oz. na vaš nivo bede. Ne boste vi mene kar tako okoli prsta, točno vem kaj počnete tu gor.
Resnično upam, da vam kmalu vsi uporabniki pobegnejo dol. Potem se pa medsabo začnite prepirat, ko ne bo več mene, pa Spiderjev, Daterjev, ki še držimo ta gnil forum pri življenju. Dejstva govorijo zase. Moje teme imajo vse po 100 in več odgovorov. Kdaj je kak Marko odprl zanimivo temo ? Thought so…
Primož bi me moral še nagradit za to, vsak mesec 500 eur nakazilo, zastonj kosilo do konca življenja, pa še kako ustno pohvalo, npr. “ti si moj idol”, ali kaj podobnega.
Dejstvo je, no vsaj Dater tako pravi, da je takšnih, kot ste vi, vedno več. Tako da, ni straha da bi vas zmanjkalo. :))
Jaz bi se pa prav čudila, če bi tebi ratalo enkrat NE zasmehovati vsake ženske, ki pride mimo.
Saj jaz vem, da ti zelo rada ugajaš moškim, samo veš, smo tudi takšne, ki živimo predvsem zase in v vsem kar počnemo tudi neizmerno uživamo.
@Vesela, piva ne pijem, pa vseeno – Na zdravje![/quote]
Pridruži se ji. Pa spijta še kak liter vina v mojem imenu. :)))[/quote]
Oh, ponovno en jalov poskus omadeževanja nasprotnice, da bi ti, zvezdica, zasvetila.
Kako si prozorna…
Saj v principu debata med ženskami vedno laufa. Dokler ne pride ena koklja, ki se v družbi drugih žensk počuti ogroženo.
Saj v principu debata med ženskami vedno laufa. Dokler ne pride ena koklja, ki se v družbi drugih žensk počuti ogroženo.[/quote]
Margot, imam kar nekaj prijateljic, ki so sposobne, kultivirane in nekatere so še fejst za pogledat. Vse so univerzitetno izobražene, ena ima celo doktorat. Vsak naj se druži z ljudmi, ki mu ustrezajo, ne glede na spol. Ne vem, zakaj bi o določenih stvareh čvekala le z ženskami. Nič ne skrivam, in se o vsem lahko pogovarjam tudi z moškimi. Kot sem že nekajkrat povedala, mene pogovori, ki se vrtijo samo okoli zunanjega izgleda ne zanimajo, ker je to zame plehko. Ravno tako me ne zanimajo pogovori, ki se vrtijo samo okoli plače, bogastva ipd. Sem se že silila biti v takih družbah, pa ni šlo. Nikoli ne delam proti sebi.
Saj v principu debata med ženskami vedno laufa. Dokler ne pride ena koklja, ki se v družbi drugih žensk počuti ogroženo.[/quote]
Margot, imam kar nekaj prijateljic, ki so sposobne, kultivirane in nekatere so še fejst za pogledat. Vse so univerzitetno izobražene, ena ima celo doktorat. Vsak naj se druži z ljudmi, ki mu ustrezajo, ne glede na spol. Ne vem, zakaj bi o določenih stvareh čvekala le z ženskami. Nič ne skrivam, in se o vsem lahko pogovarjam tudi z moškimi. Kot sem že nekajkrat povedala, mene pogovori, ki se vrtijo samo okoli zunanjega izgleda ne zanimajo, ker je to zame plehko. Ravno tako me ne zanimajo pogovori, ki se vrtijo samo okoli plače, bogastva ipd. Sem se že silila biti v takih družbah, pa ni šlo. Nikoli ne delam proti sebi.[/quote]
Fino, a imaš kakšno viška, bi kakšno zamenjal:-))
Margot, imam kar nekaj prijateljic, ki so sposobne, kultivirane in nekatere so še fejst za pogledat. Vse so univerzitetno izobražene, ena ima celo doktorat. Vsak naj se druži z ljudmi, ki mu ustrezajo, ne glede na spol. Ne vem, zakaj bi o določenih stvareh čvekala le z ženskami. Nič ne skrivam, in se o vsem lahko pogovarjam tudi z moškimi. Kot sem že nekajkrat povedala, mene pogovori, ki se vrtijo samo okoli zunanjega izgleda ne zanimajo, ker je to zame plehko. Ravno tako me ne zanimajo pogovori, ki se vrtijo samo okoli plače, bogastva ipd. Sem se že silila biti v takih družbah, pa ni šlo. Nikoli ne delam proti sebi.[/quote]
Fino, a imaš kakšno viška, bi kakšno zamenjal:-))[/quote]
Po večini so že oddane.
Kaj bi se silil zraven, če nisi univerzitetno izobražen? Ne ustrezaš WD40, prej se sprijazniš, bolje zate. Kljub spolu, je antilopi status pomemben.
Kaj bi se silil zraven, če nisi univerzitetno izobražen? Ne ustrezaš WD40, prej se sprijazniš, bolje zate. Kljub spolu, je antilopi status pomemben.[/quote]
Te bom moral razočarat, med mojimi prijatelji prevladujejo magistri in UNI. Sem navajen vsega hudega:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.