Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grem na Triglav?

Grem na Triglav?

Gelde na slabo vreme – sneg me zanima če 100 žensk gre na Triglav ali ne. Mi smo imeli namen v soboto 4. pa ne vem; mislim da ni za it. Kdo kaj ve?

Sicer ne vem ali gre 100 žensk na Triglav ta vikend, kot je bilo planirano ali ne.

Vendar, če gredo jaz zaradi velike gužve ne bi rinila gor.

100 žensk gre gor v vsakem vremenu, do Planike, potem na vrh pa odvisno od vremena. Sem bila lani z njimi in grem tudi letos-v petek gremo gor.

Na splošno je letos v hribih ogromno planincev.
Na Triglav je pa verjetno čez vikend kar procesija. Če se da, pojdite čez teden.

One gredo v petek gor, v soboto se vračajo. Mi pa v soboto gor, nedeljo se vračamo. Tako, da se srečamo kvečjemu za nazaj. Ja no, vem da bo vseeno gneča v soboto. Kaj čemo če smo v službi med tednom. Ste na tekočem kakšno je vreme napovedano za soboto? Jaz gledam in povsod se razlikuje. Nekje da bo sneg, nekje dež, plohe nekje pa sonce? Komu naj sedaj verjamem?

Če je tako, kot je bilo včasih, ko je šlo 100 žensk na Triglav je takole….v petek se dobijo na Pokljuki, kjer imajo spoznavni večer, naslednje jutro se iz Rudnega polja vzpenjajo proti Vodnikovi koči, nato nadaljujejo proti Planiki. Če je lepo vreme, še isto popoldne “mahnejo” proti vrhu, drugače čakajo nedeljskega jutra in nadaljujejo zjutraj pot proti vrhu. Vse odvisno od vremena! Boljša je ziher varjanta, da že prvi dan pridejo na vrh, nato se vrnejo do Planike, kjer prespijo, zjutraj pa se vračajo proti Pokljuki! Pa mislim, da glih teh 100 žensk ne naredi takšne gužve! Edino kar je, Planika je pa sobotno noč rezervirana za njih!

Jst sem bila to soboto in ni bilo nobene gužve.
Vreme je bilo res slabo, vendar smo vseeno šli do vrha.
Matranje pa grozno, saj smo jo mahnili iz Vrat skozi luknjo in čez Plemenice.
Tukaj je tudi najmanjša gužva. Če greste pa čez Prag(mi smo šli nazaj) pa se non stop umikaš drug drugemu..Je pa pot čez Plemenice huda in dolga.
Vreme je pa itak tako spremenlijo, da je v eni uri lahko čisto drugačno.
Mi smo šli gor v soncu, na koncu pa je bilo obupno. Pihalo ko hudič in megla, da nisi nič videl.
Zjutraj pa na Kredarici dež, vendar hitra sprememba in že kmalu zopet v sonce.

Če je tako, kot je bilo včasih, ko je šlo 100 žensk na Triglav je takole….v petek se dobijo na Pokljuki, kjer imajo spoznavni večer, naslednje jutro se iz Rudnega polja vzpenjajo proti Vodnikovi koči, nato nadaljujejo proti Planiki. Če je lepo vreme, še isto popoldne “mahnejo” proti vrhu, drugače čakajo nedeljskega jutra in nadaljujejo zjutraj pot proti vrhu. Vse odvisno od vremena! Boljša je ziher varjanta, da že prvi dan pridejo na vrh, nato se vrnejo do Planike, kjer prespijo, zjutraj pa se vračajo proti Pokljuki! Pa mislim, da glih teh 100 žensk ne naredi takšne gužve! Edino kar je, Planika je pa sobotno noč rezervirana za njih![/quote]

Sedaj gremo v četrtek na Pokljuko, v petek na Planiko in spimo s petka na soboto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close