Najdi forum

Grem na Pašman

Letos grem prvič dopustovat na otok Pašman, v kraj Tkon, tam imam rezerviran apartma.
Zanima me, če je že kdo letoval na Pašman, in bil v Tkonu, kaj je tam tako zanimivega, in podobno.

JAZ TUD ŠE NISM BIL NA PAŠMANU, PA ME ZANIMA KAK JE TAM.

odvisno kaj pričakuješ. Tkon je kraj za mirne počitnice, dogaja se skoraj nič. V centru je bil lani en trampolin za otroke, palačinke in kokice pečejo in pa sladoled. Je fajn za živce spočit. Če pa želiš dogajanje moraš pa na trajekt in v Biograd.

To mi ustreza, meni je dopust na morju za počitek.
Drugače imam pa čoln pa bom malo do Biograda potegnil, tam se pa res več dogaja.

A je bil še kdo na Pašmanu.

Sem bila tam nekaj let nazaj in mi je bilo brezveze/dolgčas/ni mi všeč plaža. Ne spomnim se nič zanimivega. Ni bilo ful slabo ampak ne bi šla še enkrat tja.

Tkon je malo mesto, kjer pristaja trajekt. To je vse, kar vem o njem. Dolgčas, tuga, grdo.

Povezan je z Ugljanom. Ugljan pa je vsaj meni sanjski otok, miren, ampak prijeten, topel in se vračam že leta ..

Skoraj vsako leto s čolnom grem do pašmana in otokov okoli… Sam Pašman je za take ki imajo radi mir, ni veliko ljudi in zvečer se ne dogaja nič (razen ko je kakšen koncert)… So pa zelo blizu otoki in se lahko s čolnom brez problema tja zapelje…

Biograd ima lepo plažo in s čolnom do tja rabiš 10 – 15 minut (odvisno kakšen čoln imaš, 15 min je res za tiste 5KM ladice)…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close