Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Greh… :))

Greh… :))

Ahoi!

Kaj je največji greh v življenju? 🙂

Ciao

Največji ”greh je”, da kar naprej hlepiš po nečem. Ko to dobiš, ti nikoli ni dovolj. Bi rad še več.

Kar je huje od samega dejstva tega je, da s tem ugonabljaš tudi vse ostale ljudi okoli sebe.

Skratka: ne znaš ceniti tistega, kar imaš. V tvojih očeh je vedno ”nekaj drugega” več vredno.

Politika!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

haha vsak ma po svoje prav 🙂

kaj pa ostali, noben nič ne ve ? 😛

Ponavadi bi se moral avtor opogumit in potem mu ostali morda sledijo. 🙂
Sicer pa je greh za vsakogar nekaj drugega. Greh je, če človek naredi nekaj slabega in nima slabe vesti, se ne pokesa, celo nasprotno, verjame, da ni naredil nič narobe. Greh je tudi, če je tisti, ki sodi drugemu tak. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Menda je greh, če mlada punca sama spi….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Največji greh v življenju je, če ne poslušaš, kar ti narekuje srce in verjameš to, kar ti šepeta strah …

Za staro pa se noben ne sekira….ha ha ha

Največji greh v življenju je, če se na koncu življenja sprašuješ in kesaš, zakaj ga nisi drugače preživel……

Zame bi bil greh, da pojem samo pol Milke…:)

grešim (na veliko) ker v to temo tipkam ☺ [sup]si pa vsaj sam sebi greh lahko odpustim[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ga ni, ker spolnega akta z drugo žensko ( ne samo z ženo) ne štejem za grehe.

Kakšen hud nick! Respect! :)))

Ti, a kaj veš tudi kako je s tem “grehom” v Mongoliji? Čisto iz firbca sprašujem…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Največji greh je prdniti v liftu potem, ko si pojedel postan burek ter spil kislo mleko, pa v liftu ni nikogar s komer bi delil svež vetrc, ki je ravno zavel izpod riti….

Kako nepoetično! A si prepričan, da si v redu izbral nick??????

Kako nepoetično! A si prepričan, da si v redu izbral nick??????[/quote]

vsak ima pravico do slabega dne….

Greh je, če ga relativiziraš in se delaš, kot da ga ni(si) storil. Greh ni samo če narediš nekaj slabega, ampak če tega ne popraviš ali pa če po nemarnem opustiš dobro stvar.
Moj največji greh je lenoba. Takoj za njo vzvišenost. In takoj za njo da ne znam imeti rada.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Sladkost greha je v tem, da je zanj mogoče dobiti odvezo, sladkost greha je v tem, da duša pripada Bogu, Telo pa pripada nam, krepostno je živeti brez greha, ni pa preveč pametno, sploh pa ni življensko, greh je začimba življenja, greh nas spodbuja, da postanemo boljši ljudje..če prafriziramo Bonaparta..vsi ljubimo Greh, nihče pa ne mara grešnikov itd
uživajte v Grehu:)

Da živiš življenje nekoga drugega, ne svojega. Da torej pustiš da so ti vsi drugi krivi za to, kar si in imaš.

Da živiš življenje nekoga drugega, ne svojega. Da torej pustiš da so ti vsi drugi krivi za to, kar si in imaš.[/quote]

Joj krivokljunka, kakšen greh si storila :)))
To sem pred časom malo drugače napisala jaz in me je katenjka takoooo nahrulila….
Upam, da bo s teboj bolj milostna. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Glede na to, kako tu pišeš, so me tvoji grehi presenetili. Preveč samokritična?

Ja. In ko bi končno rad poslušal svoje srce, ugotoviš, da ga nimaš več…

Kako nepoetično! A si prepričan, da si v redu izbral nick??????[/quote]

vsak ima pravico do slabega dne….[/quote]

Naj ti bo. Da se ne bo več ponovilo!!!! Ne maram takega pisanja.

vsak ima pravico do slabega dne….[/quote]

Naj ti bo. Da se ne bo več ponovilo!!!! Ne maram takega pisanja.[/quote]
wau … evo tema za novo temico … zakaj se ženskam (skoraj) nikoli ne zgodi tisti “ups – I did it again” ☺ (in kako jim uspe zadrževati)

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Saj se jim ne uspe, pro forma tečejo še en krog!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close