Greh… :))
Ponavadi bi se moral avtor opogumit in potem mu ostali morda sledijo. 🙂
Sicer pa je greh za vsakogar nekaj drugega. Greh je, če človek naredi nekaj slabega in nima slabe vesti, se ne pokesa, celo nasprotno, verjame, da ni naredil nič narobe. Greh je tudi, če je tisti, ki sodi drugemu tak. :))
Greh je, če ga relativiziraš in se delaš, kot da ga ni(si) storil. Greh ni samo če narediš nekaj slabega, ampak če tega ne popraviš ali pa če po nemarnem opustiš dobro stvar.
Moj največji greh je lenoba. Takoj za njo vzvišenost. In takoj za njo da ne znam imeti rada.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Sladkost greha je v tem, da je zanj mogoče dobiti odvezo, sladkost greha je v tem, da duša pripada Bogu, Telo pa pripada nam, krepostno je živeti brez greha, ni pa preveč pametno, sploh pa ni življensko, greh je začimba življenja, greh nas spodbuja, da postanemo boljši ljudje..če prafriziramo Bonaparta..vsi ljubimo Greh, nihče pa ne mara grešnikov itd
uživajte v Grehu:)
Da živiš življenje nekoga drugega, ne svojega. Da torej pustiš da so ti vsi drugi krivi za to, kar si in imaš.[/quote]
Joj krivokljunka, kakšen greh si storila :)))
To sem pred časom malo drugače napisala jaz in me je katenjka takoooo nahrulila….
Upam, da bo s teboj bolj milostna. :)))
vsak ima pravico do slabega dne….[/quote]
Naj ti bo. Da se ne bo več ponovilo!!!! Ne maram takega pisanja.[/quote]
wau … evo tema za novo temico … zakaj se ženskam (skoraj) nikoli ne zgodi tisti “ups – I did it again” ☺ (in kako jim uspe zadrževati)
Forum je zaprt za komentiranje.