Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grebaštica pri Šibeniku

Grebaštica pri Šibeniku

Zivjo!Našla sem primerno varianto za naš dopust z dvema malima otrokoma v Grebaštici-nisem še nikoli nič slišala o tem kraju-pa me zanima če je kdo bil tam in kakšni so vtisi?Primerno za otroke?Se kaj dogaja-mislim za večerni sprehod po mestu,sladoled,večerjica,štantki…
Vesela bom vsakega mnenja in priporočila…Hvala!Čaja

Mi smo bili pred nekaj leti. Neke javne plaže tam ravno ni. Plaža je (vsaj pri nas je bilo tako) določena -kao privat za vsako “naselje hiš”. Je pa zelo čista voda. Tam kjer smo bili mi je bil en tak zalivček in malo večji kamni za iti v vodo. Si pa imel skoraj bi lahko rekla določeno kje lahko ležiš in greš v vodo. Je ogromno privat privezališč, pa pomolčkov, saj so si nekateri kar prilastili morje (bi rekla) Kolikor se spomnim je tam ena manjša trgovina, kjer imajo tudi sladoled, pa mislim da eni dve manjši gostilnici, kjer lahko dobiš tudi pice. Drugače pa se ne dogaja kaj veliko, se moraš potem že kam zapeljati (npr. v Šibenik). Je bolj miren kraj.

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close