gre kdo?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › gre kdo?
Avgusta nameravam it na potovanje.. v igri je predvsem Srednja Amerika. Sem bila že zmenjena s kolegico, pa je prišlo do spremembe in me zanima, če je kje kakšna interesentka, ki bi šla z mano. (ok, načeloma lahk tud interesent:))
načeloma?
to pomeni,da bi raje kolegico, ker tipov je dovolj tudi v ameriki in bi bil domači tip načeloma v napoto
Ha ha ha.. kakšna razlaga. Ne, načeloma sem napisala zato, ker bi v osnovi šla raje s punco. Kaj pa vem zakaj, se mi zdi da se drugače vedno kaj naplete med punco in fantom! Če pa se s človekom poštekam pa je valda čist vseeno! In daleč od tega, da bi bil kdo v napoto:)
Svetujem da tudi ce gresta s kolegico s seboj vzameta tudi mosko druzbo, ce ne drugega zaradi obcutka varnosti …
Sindi koliko si pa stara?
25 let.
čao sindi
kaj pa je tvoja destinacija??
lp cat
V končni fazi je vse odprto, kakšni otočki (Dominikanska).. mogoče Nikaragua, Panama, čeprav se zadnje čase kar precej ogrevam za Venezuelo.
pozdravljena,
tudi jest mam že nekaj časa v planu dominikansko, ker sem bila tam točno pred letom dni, tko da če je to tvoja oz. možna destinacija, sem za.
lp Cat
Hm, je sicer res da zadnje čase bolj razmišljam o Venezueli in sem na Dominikansko kar mal pozabila, ampak v končni fazi destinacija ni tok zelo pomembna, važno da je tam nekje na tistem koncu.. sploh še, če je fajn:)
Pustila sem mejl, mi lahk pišeš, pol bova pa vidli! Lp.
Forum je zaprt za komentiranje.