Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gre kdo z mano v Šmarješke?

Gre kdo z mano v Šmarješke?

Radoveden
Ima katera čas za Šmarješke toplice?

16.12.10 11:14
Pozdravljene, drage dame. Zadel sem dve vstopnici za v bazen in me zanima, če bi se mi v nedeljo katera rada pridružila pri plavanju?

Radoveden Odgovori • Citiraj sporočilo • Povej še drugim: Facebook Twitter Myspace Google Yahoo
a je vseeno…….
Re: Ima katera čas za Šmarješke toplice?

16.12.10 11:26
A je vseeno, koliko je stara, visoka, težka………….
Pa sebe tudi lahko malo opišeš. To, da si optimist, je meni všeč.

Veš, monovke niso vse tako lepe, kot se tukaj delajo. Odgovori • Citiraj sporočilo
Radoveden

16.12.10 11:48
Sam imam 2 m in 100 kg in mi je prav malo mar, kakšna je soplavalka, saj je ne bom osvajal. Gre se mi za to, da se racionalno ponucati karti in to je vse. Karti veljata do 31.12.2010!!!

Konec koncev je to lahko tudi moški; kot sem pisal, saj ga ne bom osvajal, hi, hi. Odgovori • Citiraj sporočilo
Predlog

16.12.10 12:07
Mavrični ima po moje cajt in veselje. Odgovori • Citiraj sporočilo
jazzz

16.12.10 13:12
Navedeno
Radoveden
Sam imam 2 m in 100 kg in mi je prav malo mar, kakšna je soplavalka, saj je ne bom osvajal. Gre se mi za to, da se racionalno ponucati karti in to je vse. Karti veljata do 31.12.2010!!!

Konec koncev je to lahko tudi moški; kot sem pisal, saj ga ne bom osvajal, hi, hi.
Mene je približno pol manj, tako da bi bila zanimiv par. 🙂
Ampak v nedeljo se mi žal ne bo dalo voziti tako daleč, ker bom že v soboto na poti. Odgovori • Citiraj sporočilo
televrina

16.12.10 13:25
Jaz hodim plavat 1x na teden skupaj s svojo sestro. Predlagam, da povabiš prijateljico/a, sodelavko/ca, sosedo/a, sestro/brata, sestrično/bratranca ipd, skratka da se ozreš malo bližje okrog sebe, ker ne verjamem, da bo na monu kakšna tako pogumna, da bi ti rekla ja. Lahko te pa še preseneti:)

———————————————————————————–
Spočijte si oči: [www.mojalbum.com]
Zbiramo Životinjsko carstvo, za vračilo imamo št. 3, 5, 22, 32, 37 – televrina@gmail.com ali ZS Odgovori • Citiraj sporočilo
lara l.

16.12.10 17:25
Koliko si pa star, radoveden? Mene mika..

za katero nedeljo velja to vabilo?

drugače pa v šmarjeških je voda, vsaj za moj okus, malce prehladna 🙂

drugače pa v šmarjeških je voda, vsaj za moj okus, malce prehladna :)[/quote]

kaj kompliciraš:))

drugače pa v šmarjeških je voda, vsaj za moj okus, malce prehladna :)[/quote]

kaj kompliciraš:))[/quote]

kje pa vidiš kakšno kompliciranje? sem lepo vljudno vprašala, za katero nedeljo velja vabilo? mogoče se pa prijavim, seveda, če že ni zasedeno 🙂

kaj kompliciraš:))[/quote]

kje pa vidiš kakšno kompliciranje? sem lepo vljudno vprašala, za katero nedeljo velja vabilo? mogoče se pa prijavim, seveda, če že ni zasedeno :)[/quote]

pa ne z prvim stavkom in vpr., ampak z drugim stavkom:))

kje pa vidiš kakšno kompliciranje? sem lepo vljudno vprašala, za katero nedeljo velja vabilo? mogoče se pa prijavim, seveda, če že ni zasedeno :)[/quote]

pa ne z prvim stavkom in vpr., ampak z drugim stavkom:))[/quote]

tudi v drugem ni nobenega kompliciranja. sem samo podala svoje mnenje. nisem pa nikjer zapisala, da zaradi tega ne bi šla :))))

pa ne z prvim stavkom in vpr., ampak z drugim stavkom:))[/quote]

tudi v drugem ni nobenega kompliciranja. sem samo podala svoje mnenje. nisem pa nikjer zapisala, da zaradi tega ne bi šla :))))[/quote]

aha potem je taktična poteza oz. pripomba…da potem, če je voda hladna, potrebuješ segrevanje – in to telo na telo:)))

joj, prejoj !!!!!!!!!!!!, pa ja ni treba vsega na glas povedat. se zna še Radoveden prestrašit :))

lol…če je pravi dedc…bo že kvalitetno opravil svojo državljansko dolžnost:))))) in to brez straha..hihihi

a misliš, da bi/bo ? :))

da vidimo, če se bo oglasil, kaj bo povedal ?:)

js mislim da če se še oglasi bo 100%

če pa se ne več..ga je pa itak žena že dobila pri dejanju…in se bo kopal le doma pod tušom:)

js mislim da če se še oglasi bo 100%

če pa se ne več..ga je pa itak žena že dobila pri dejanju…in se bo kopal le doma pod tušom:)[/quote]

🙂 nisem vedela, da je poročen. če je pa res, potem predvidevam, da se tudi doma pod tušem ne bo več :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close