Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice gre kdo preko agencije hofer v egipt šarm el šejk

gre kdo preko agencije hofer v egipt šarm el šejk

¿ Odlocava se za egipt? Vase izkusnje z to agencijo? A je ze kdo bil v Sarm ej sejk? Kajt se splaca ogledat? Mene ful mikajo piramide,reka nil…

Mi hodimo s Hoferjem na dopuste 4 x letno. Do sedaj smo bili še vedno tipi-topi zadovoljni z vsem, še najbolj pa s ceno 🙂

ali sploh lahko družina z več kot enim otrokom gre s to agencijo na dopust? Se mi zdi, da še nisem videla aranžmaja za več kt 2 odrasla + 1 otrok.

V Šarmu ni kaj dosti videti, ker je v bistvu hotelsko naselje sredi puščave. Edino Old Sharm je malo pristnejši, do piramid in Nila pa je daleč…. skratka nas Šarm ni prepričal, ker je preveč umeten, če hočeš kaj videti je križarjenje boljša odločitev.

Se strinjam z isabele, če hočeš hotele gledat greš lahko kao v Portorož, le da so tle na višjem nivoju. Šarm je preživel, sam da smo rekli da smo tam. Križarjenje pa ti da veš vtisov, več destinacij.

Tudi jaz predlagam križarjenje, ker je super in veliko vidiš.
Piši mi mail na veliko.veselje@gmail.com pa ti pošljem ˝potopis˝ s fotkami iz križarjenja.

v Sharm El Sheiku ne boste videli Nila in piramid 🙂

sicer nismo šli preko hoferja, ampak šli smo na ogled piramid, egipčanskega muzeja in vožnja po nilu. priporočam ogled z lokalnimi vodiči, je bistveno ceneje, za varnost je res poskrbljeno. (za izlete vprašaj receptorja, so ful uslužni) mi smo bili zadovoljni. lokalni vodiči govorijo pač angl. oz. nemško.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close