Grde ženske
Menim, da se ne gre toliko za kompatibilnost, se gre bolj za ustvarjanje javnega mnenja. Da mnenje enih zelenih puhlih tipov ne bi obveljajo za edino pravilno in če noben ne predstavi dejanskega stanja stvari, potem smo družba vedno bolj usmerjeni v instant življenje. Kam to privede, pa si preberite na družinskem forumu koliko je takih zgodb, ker se ženske ne poglobijo dovolj v partnerja oziroma z njim ostajajo zgolj na površini odnosa in s tem tlakujejo pot trpljenju naproti. Ob takih puhlostih, si življenje zakompliciraš, in dostikrat se zgodi, da se zlomiš pod težo problemov.
Menim, da se ne gre toliko za kompatibilnost, se gre bolj za ustvarjanje javnega mnenja. Da mnenje enih zelenih puhlih tipov ne bi obveljajo za edino pravilno in če noben ne predstavi dejanskega stanja stvari, potem smo družba vedno bolj usmerjeni v instant življenje. Kam to privede, pa si preberite na družinskem forumu koliko je takih zgodb, ker se ženske ne poglobijo dovolj v partnerja oziroma z njim ostajajo zgolj na površini odnosa in s tem tlakujejo pot trpljenju naproti. Ob takih puhlostih, si življenje zakompliciraš, in dostikrat se zgodi, da se zlomiš pod težo problemov.[/quote]
Ja poslušajte tega 120 letnega tipa/babico ki je kao izkušen/a in ima EDINI/A pravo mnenje….
TROLOLOLOL
optimist/ka
Pa si ti pogledal v varanje kolko je zgodb ko babi več ni do svojega prijaznega, dobrega partnerja in skoči čez plot z ”barabo” ali kako bi eni rekli, z arogantnim jebivetrom…
pa veš zakaj?
Zato ker je zanimiv, poln lajfa, samozavesti in PONOSA…
Če je v odnosu res problem prijaznost moškega (rad bi videl tak primer), potem gre gotovo za žensko, ki prihaja iz družine, kjer so odnosi bili nasilne narave in ji to okolje ni preveč domače, zato se ne počuti udobno. Sliši se smešno, ampak tako je. Če je človek odraščal med volkovi, se med ljudmi ne bo kar tako znašel.
Glede na to, da je to forum vsesplošne razgledanosti in nadpovprečne intelegence, lahko samo rečem, da tvoj post ne sodi med nje.
Tudi jaz bi lahko napisala podobno skropucalo o vas “moških”! In bi s tem naredila veliko krivico res pravim moškim, ki to so. Verjemi, mirne duše se ti ni treba primerjati z njimi! Hvala bogu! Naj žive pravi moški, pubec in tebi podobni pa nimate pojma kaj je to lepota! Jaz te še povohala ne bi, kaj šele kaj drugega!
Glede na to, da je to forum vsesplošne razgledanosti in nadpovprečne intelegence, lahko samo rečem, da tvoj post ne sodi med nje.
Tudi jaz bi lahko napisala podobno skropucalo o vas “moških”! In bi s tem naredila veliko krivico res pravim moškim, ki to so. Verjemi, mirne duše se ti ni treba primerjati z njimi! Hvala bogu! Naj žive pravi moški, pubec in tebi podobni pa nimate pojma kaj je to lepota! Jaz te še povohala ne bi, kaj šele kaj drugega![/quote]
joj, kako te bodo oglodali zaradi te številke 44. .( Imaš pa mojo podporo 🙂
to veliko al malo? Na ženske konfekcijske št se ne spoznam…
Kakšne joške gredo v kontekst št 44?[/quote]
Joj .)
Vsaj to bi pa lahko vedel, da močnejša postava ne pomeni nujno tudi velikih prsi. Pa ne delaj se neumnega …[/quote]
moram pa rečt da še nisem vido debele ženske (80kg+) ki bi imela modrček A :))))
Tak da nekaj pa je le na tem več kg = večji joški….
še nobena 80+ kilska baba(normalne višine max 175) ni bla FLAT na joških… 45 kilskih pa že veliko lol
Joj .)
Vsaj to bi pa lahko vedel, da močnejša postava ne pomeni nujno tudi velikih prsi. Pa ne delaj se neumnega …[/quote]
moram pa rečt da še nisem vido debele ženske (80kg+) ki bi imela modrček A :))))
še nobena 80+ kilska baba(normalne višine max 175) ni bla FLAT na joških… 45 kilskih pa že veliko lol[/quote]
Lej, to pa ni res, ker imaš tudi hruškasto debelost … roke in rit zelo močni, zgoraj pa bolj suho
Saj je samo rekel, da je še ni videl. To še ni isto temu, da to ni res. :)) On še marsikaj ni videl. 😉
še nobena 80+ kilska baba(normalne višine max 175) ni bla FLAT na joških… 45 kilskih pa že veliko lol[/quote]
Lej, to pa ni res, ker imaš tudi hruškasto debelost … roke in rit zelo močni, zgoraj pa bolj suho[/quote]
Ja glej saj ti pravim jaz še take nisem vido ki bi bla FLAT CHEST pri 80kg+ (če odštejemo tiste ki so nenormalno visoke 2 metra itd)
Vse ženske ki jaz poznam ali videvam na ulicah imajo običajno vsaj modrček C (od oke) in ene 68-75kg+ ter nekje med 160 in 170….. ni nujno da so ”GRDE” so pa pretežke….
Lej, to pa ni res, ker imaš tudi hruškasto debelost … roke in rit zelo močni, zgoraj pa bolj suho[/quote]
Ja glej saj ti pravim jaz še take nisem vido ki bi bla FLAT CHEST pri 80kg+ (če odštejemo tiste ki so nenormalno visoke 2 metra itd)
Vse ženske ki jaz poznam ali videvam na ulicah imajo običajno vsaj modrček C (od oke) in ene 68-75kg+ ter nekje med 160 in 170….. ni nujno da so ”GRDE” so pa pretežke….[/quote]
fant moj, čisto preveč si kritičen …
Vse ženske ki jaz poznam ali videvam na ulicah imajo običajno vsaj modrček C (od oke) in ene 68-75kg+ ter nekje med 160 in 170….. ni nujno da so ”GRDE” so pa pretežke….[/quote]
fant moj, čisto preveč si kritičen …[/quote]
kritika je vir napredka 🙂
če bi bil nekritičen do drugih/sebe potem bi vedno ostal na enakem začetnem nivoju 🙂
Ni pa človeka na planetu ki bi bil verodostojen ali usposobljen da pove kje je meja za preveč/ravno prav kritike 🙂
Vsak je sam sebi verodostojen vir.
Če smo zaradi pretirane kritike nezadovoljni, potem je to res pretiravanje v kritikah.
Če pa smo uspešni in napredujemo, pa smo ravno dovolj kritični.[/quote]
nezadovoljstvo je vir napredka Robi… zadovoljen človek ne rabi ničesar spreminjat… nezadovoljen pa nekaj bo spremenil…
Če smo zaradi pretirane kritike nezadovoljni, potem je to res pretiravanje v kritikah.
nezadovoljstvo je vir napredka Robi… zadovoljen človek ne rabi ničesar spreminjat… nezadovoljen pa nekaj bo spremenil…[/quote]
Ne Matkić, kritika mora biti konstruktivna, da te žene naprej, ne pa destruktivna, kakršne beremo tu gor.
Jaz bi pa tudi rada videla te grške pogove v vsej njihovi popolnosti ( Matkić, Dater, special edition itd …)
nezadovoljstvo je vir napredka Robi… zadovoljen človek ne rabi ničesar spreminjat… nezadovoljen pa nekaj bo spremenil…[/quote]
Ja, občasno nezadovoljstvo. Ne sme pa nas kritika potlačiti in nas spravljati v depresijo ter jemati poguma.
Pa zadovoljen človek ne teži k nezadovoljstvu, ampak nezadovoljstvo pride proti naši volji.
Ne Matkić, kritika mora biti konstruktivna, da te žene naprej, ne pa destruktivna, kakršne beremo tu gor.
Jaz bi pa tudi rada videla te grške pogove v vsej njihovi popolnosti ( Matkić, Dater, special edition itd …)[/quote]
A je kdo kdaj reko da je/smo popolni????
Razlika je samo to da na mene nobena kritika ne more vplivat destruktivno/nekonstruktivno…. ampak predpogoj da pa prideš do tega je to da imaš v glavi dovolj močno voljo…
Če meni kdo pove kakršnokoli kritiko mu še sam zraven povem 10 stvari ki jih lahko še izboljšam…. večina pa bi jih jamrala in vklopla defenzivno pozicijo 🙂
Ne pozabit pa da je vsaka kritika le in samo kritika, tvoji možgani in mišljenje jo naredi konstruktivno ali nekonstruktivno ….
Nezadovoljstvo lahko tudi izzoveš, oz ga ”prikličeš” če greš zavestno v neke poteze ki se končajo z dejanji ki ti na koncu prinesejo nezadovoljstvo…. sliši se neumno ampak na dolgi rok je to lahko vir napredka….. problem je ker pri večini ljudi to pomeni samouničenje ker so pač bolj taki…. luzerske mentalitete… vsaj v SLO 😀
Je pa res da zadovoljen človek ne teži k nezadovoljstvu, ampak zadovoljen človek tudi ne teži k napredku ker teži le in samo podaljševanju stanja ki mu prinaša zadovoljstvo…. torej statusa quo….
Seveda. težimo k ohranjanju zadovoljstva. In če smo zadovoljni, potem sploh ne čutimo potrebe po spreminjanju ali kakršnemkoli napredku, ker nas odmik iz trenutnega stanja lahko privede v neznane okoliščine in samo pokvarimo trenutno zadovoljno stanje.
Če greš v neke izzive, potem to pomeni, da nisi čisto zadovoljen, ker čutiš potrebo po spremembah.
Seveda. težimo k ohranjanju zadovoljstva. In če smo zadovoljni, potem sploh ne čutimo potrebe po spreminjanju ali kakršnemkoli napredku, ker nas odmik iz trenutnega stanja lahko privede v neznane okoliščine in samo pokvarimo trenutno zadovoljno stanje.
Če greš v neke izzive, potem to pomeni, da nisi čisto zadovoljen, ker čutiš potrebo po spremembah.[/quote]
Robi, to pa že vem, zate se tvoje ženske niti decentno ne ličijo, ne nosijo push up modrčkov, visokih petk itd. ker to pomeni, da so nezadovoljne s sabo.
Matkić: glede na to, kako obravnavate ženske in kake vse zahteve imate, bi pa res pričakovala, da ste adonisu, pa s polno denarnico 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.