Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

Tudi mene, predvsem Boom. Verjetno je že v letih, pa ima dolgo dlačje, da ga zamenjuje z zobno nitko. :))))))))))))[/quote]

O ne, jaz ne spadam med dolgodlake pasme in tudi gostota ni taka, da bi se mi bilo treba depilirat pa še tisto kar je, je bolj svetlo :-)))

Malo težje to prenašajo nekateri uporabniki/uporabnice……. He,he,he….ccccccccc

Nič zato, meni vseeno zato niso grde ženske, moških pa itak ne ocenjujem, tudi če ima velik ljubavni tepih ali pa samo prtiček ;)[/quote]

Sprašujem se, če žlehtnoba dela žensko grdo?:) Nisi še srečal nobene takšne?:))

Kako ne ocenjuješ moških?:) Aja, moški se zgledujete po materialnih stvareh, kateri ima bolj bolj hud avto:)).[/quote]Neeee kateri ima lepšo žensko, tako da…… :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sprašujem se, če žlehtnoba dela žensko grdo?:) Nisi še srečal nobene takšne?:))

Kako ne ocenjuješ moških?:) Aja, moški se zgledujete po materialnih stvareh, kateri ima bolj bolj hud avto:)).[/quote]Neeee kateri ima lepšo žensko, tako da…… :)))[/quote]

Glej, saj kle ni treba blefirat:)). Vsak odgovor je pravilen:))).

Ok, ok kaj pa če ima namesto avta čoln-barko? :))
http://www.youtube.com/watch?v=WuVotKtS7Hw

Sam fprašam….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ok, ok kaj pa če ima namesto avta čoln-barko? :))
http://www.youtube.com/watch?v=WuVotKtS7Hw

Sam fprašam….. :))))[/quote]

Za moškega neki preveč sprašuješ:)) Si prepričan v svojo moškost?:)) Matr sm žleht, a ne?:)) To je bilo le retorično vprašanje, na to se ne odgovarja:).

Tukaj je dovoljeno res vse…no skoraj:).

Jaz pa moškega lahko ocenim, seveda žensko pogosteje, raje. A je kaj narobe s teboj On_? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Riba ne se hecat…. 🙂
Veš, da ne morem zdržat, da ne bi kaj odgovoril 😉 🙂
Med ženskami, ki si dovolijo skoraj vse se pri moških hitro pojavi dvom v njihovo moškost…. 😀
Še dobro, da ste toliko……. (poljubno vstavi), da se vas da nahecat s kakim svetlečim plehom.
No, sam vozim takega bolj, izven mode, starega ene15let…
To je tako kot bi imel mlado punco pri hiši: zmeraj je kaj za popravljat….. :))

Marko kaj pa vem, danes, ko so meje med spoloma zabrisane, je vse to menda “normalno”…. V takem primeru sem raje ne normalen…. 😉 🙂

Tudi mene, predvsem Boom. Verjetno je že v letih, pa ima dolgo dlačje, da ga zamenjuje z zobno nitko. :))))))))))))[/quote]

O ne, jaz ne spadam med dolgodlake pasme in tudi gostota ni taka, da bi se mi bilo treba depilirat pa še tisto kar je, je bolj svetlo :-)))[/quote]

Eh Boom, le kaj bom s podatkom, da nisi preveč poraščen in da si bjondo? 😉

sp; no, pohvala, ker se ne voskaš po prsih. :)))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O ne, jaz ne spadam med dolgodlake pasme in tudi gostota ni taka, da bi se mi bilo treba depilirat pa še tisto kar je, je bolj svetlo :-)))[/quote]

sp; no, pohvala, ker se ne voskaš po prsih. :)))))))))[/quote]

Glih bjondo pa tudi nisem. Podatek sem dal, ker je bilo razbrati zanimanje za moje kocine in da nisem primeren za čiščenje zob :-)))

sp; no, pohvala, ker se ne voskaš po prsih. :)))))))))[/quote]

Ne blond, ampak srebrno oz. sivkasto dlako ima! Pri gorilah je to spoštovan starejši alfa samec, ki ima izključno pravico do parjenja z ostalimi samičkami. Ko se bo Boom začel udarjati po prsih, da bo zabobnelo po MON forumu, potem se bomo samci poskrili, ve samičke pa se namestite v njemu všečen položaj…. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

:)))
Domišljija nima meja in forum vse prenese:)).[/quote]Malo težje to prenašajo nekateri uporabniki/uporabnice……. He,he,he….ccccccccc

Nič zato, meni vseeno zato niso grde ženske, moških pa itak ne ocenjujem, tudi če ima velik ljubavni tepih ali pa samo prtiček ;)[/quote]

Tud prtiček bolj kot nič. Bo vsaj veverci za nos obrisat 😉

Jaz se brijem zato, ker ne prenesem dlak. Delno tudi zaradi higiene (ja, pod pazduho pač bol smrdi, če so dlake, neglede na to, kolikokrat na dan se tuširaš). Nikakor pa se ne brijem zato, ker se brijejo vse ostale ???!!! kaj, če bodo vse jedle drek, boš tut ti, mikla ? Ma daj no, se točno vidi, kako mediji poneumljajo folk. Jaz sem se brit začela takoj, ko mi je zrastla prva dlaka. Pa se takrat skoraj nobena še ni brila.
Obožujem kosmate moške (no ja, kar je preveč, je pač preveč), ampak po prsih pa more bit mal ljubavnega tepiha, a ni tko? Pa mal bušija, da mi služi kot povšter :))) Pa tri dlakce iz nosu, da točno vem, da je dec, in da nisem v vezi z morebitnim pedrom 🙂
Vidim, da ste se ene celo obesile na sive lase in plešo…pa kaj je z vami, a se sramujete sebe oz. svojih partnerjev, ker je čas prinesel svoje? Potem se raje ubite, bo svet lepši. Ni čudno, da je tok pedrov

Moški se obešajo še na veliko več “malenkosti”, kot me. Kar poslušaj malo dedce v virtuali ali resničnem življenju, ko kritizirajo, jih zmoti vse in še več stvari. Seveda so kriteriji malo znižani pri prostitutkah, striptizetah – te so baje vse lepe. No, sicer pa … meni osebno pleša in sivi lasje nista moteči, nekaterim prav pašejo.

Za biti “peder” se ne odločiš zaradi trenutne neugodne ponudbe žensk na trgu, ampak to preprosto si (so).

Alexis, ti se veliko preveč obremenjuješ s tem, kar naj bi govorili moški s pivom v roki, ki so menda sami “hudi lepotci”? :)) Mogoče si naletela le na takšne “picajzlaste” moške, ki po dlakocepsko razčlenjajo in ocenjujejo ženski izgled, ker sicer ti je ženska atraktivna ali pa ti ni. Ne vem, kaj bi jih sicer lahko tako zelo zmotilo, da ni izbrala pravega odtenka za barvo nohtov? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Alexis, ti se veliko preveč obremenjuješ s tem, kar naj bi govorili moški s pivom v roki, ki so menda sami “hudi lepotci”? :)) Mogoče si naletela le na takšne “picajzlaste” moške, ki po dlakocepsko razčlenjajo in ocenjujejo ženski izgled, ker sicer ti je ženska atraktivna ali pa ti ni. Ne vem, kaj bi jih sicer lahko tako zelo zmotilo, da ni izbrala pravega odtenka za barvo nohtov? :))[/quote]

Seveda ni vljudno ženski reči, da ti je neprivlačna. Raje se reče, da nima pravega odtenka za barvo nohtov. Razen, če si nevljuden kmet…

Alexis, ti se veliko preveč obremenjuješ s tem, kar naj bi govorili moški s pivom v roki, ki so menda sami “hudi lepotci”? :)) Mogoče si naletela le na takšne “picajzlaste” moške, ki po dlakocepsko razčlenjajo in ocenjujejo ženski izgled, ker sicer ti je ženska atraktivna ali pa ti ni. Ne vem, kaj bi jih sicer lahko tako zelo zmotilo, da ni izbrala pravega odtenka za barvo nohtov? :))[/quote]

Seveda ni vljudno ženski reči, da ti je neprivlačna. Raje se reče, da nima pravega odtenka za barvo nohtov. Razen, če si nevljuden kmet…[/quote]

Zato se Snoopard raje do vseh žensk obnaša kot da so mu privlačne. Ker se ne more odločit, katera je zanj prava ali neprava barva nohtov. :)))

Seveda ni vljudno ženski reči, da ti je neprivlačna. Raje se reče, da nima pravega odtenka za barvo nohtov. Razen, če si nevljuden kmet…[/quote]

Zato se Snoopard raje do vseh žensk obnaša kot da so mu privlačne. Ker se ne more odločit, katera je zanj prava ali neprava barva nohtov. :)))[/quote]

Uuuu, nekdo je užaljen. Pa ne da Vas moti moje vikanje?

Zato se Snoopard raje do vseh žensk obnaša kot da so mu privlačne. Ker se ne more odločit, katera je zanj prava ali neprava barva nohtov. :)))[/quote]

Uuuu, nekdo je užaljen. Pa ne da Vas moti moje vikanje?[/quote]

Ne, ni mi všeč to vikanje.

Uuuu, nekdo je užaljen. Pa ne da Vas moti moje vikanje?[/quote]

Ne, ni mi všeč to vikanje.[/quote]

Meni tudi marsikaj ni všeč. Je treba malo podje.avat, da se dobro razumeva, če ne je vse tako robotsko in dolgočasno.

Ne, ni mi všeč to vikanje.[/quote]

Meni tudi marsikaj ni všeč. Je treba malo podje.avat, da se dobro razumeva, če ne je vse tako robotsko in dolgočasno.[/quote]

Aja, ti to hočeš narediti zadevo bolj pikantno.

Daj zamenjaj ta avatar. Te pikice na leopardu izgledajo kot norice. :))))

[/quote]

V stilu povej mi kakšno barvo laka uporabljaš in povem ti, kdo si:)).

Meni tudi marsikaj ni všeč. Je treba malo podje.avat, da se dobro razumeva, če ne je vse tako robotsko in dolgočasno.[/quote]

Aja, ti to hočeš narediti zadevo bolj pikantno.

Daj zamenjaj ta avatar. Te pikice na leopardu izgledajo kot norice. :))))[/quote]

Japajade, kar tako mi boš ukazovala. Najprej ti nekaj zame naredi…

Alexis, ti se boš pa morala še marsikaj naučit…jaz se ne oziram na tuja mnenja, če nekomu pač niso všeč moje joške, ma ko ga je**. nebom si jih šla povečat zato, da bom ugajala drugim, halo. Sem taka kot sem. in pa..beseda peder ima več pomenov…vsaj v praksi, ne živim naučenega lajfa.

Ne, ubila se ne bo nobena; vsaka ima svoje kriterije, kako in na kaj gleda pri morebitnem partnerju oz kaj ji je všeč in kaj ji ni; vsak sam vpliva na to, koga si izbere in ravno tako lahko vpliva na to od koga bo izbran, če se le malo potrudi. Mimogrede: tu NI nobene potrebe po žaljenju manjšin.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Tnx god, da smo si različni:). Svet je ravno zato tako lep:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close