Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

Ja dater, sem sploh kdaj napisala, da želim tebi karkoli argumentirat?

Leta pa nekaterih moških ne spremenijo … in tudi, če so zreli gospodje napram tebi, lahko napišem le to: birds of the feather fly together …[/quote]
Lepo, da si se koncno razjasnila kaksen nacin komuniciranja ti je blize, ko ne gre po tvoje. To je velik problem tam kjer zenska nosi hlace. Med locenimi je vse polno taksnih.
Sine, tata sve vidi. 😉

Lepo anglesko frazo si nasla, ni kaj. Pa se preverila si, da bos ja prav napisala. Dobro to. Dobro. lol

Sicer pa… predpostavke, predpostavke, … 😉

A si ze slisala za to?
Women are best leased. To own such a depreciating asset that is a phone call away from half of what you own is simply an unacceptable risk management strategy. :)[/quote]

A zdaj me imaš že za ločenko? 🙂

Poznala sem točno takega iz Novega mesta .).

Ti se ne zaljubijo v človeka ampak v tisto kar jim ta človek predstavlja.

ah, matjažko, samo mi, pravi moški vemo kaj je resnična želja vsake ženske, če je le tudi ona prava. Njena resnična in iskrena želja je, da čim večkrat zanosi in vsak pravi moški ji bo to željo večkrat izpolnil. Ona pa nam bo iz čiste ljubezni doživljenjsko kuhala in prala.[/quote]

Oooh, za ožent <3[/quote]

a ne da res? matjažko je menda še fraj. ti kar … :-)))

Ok saj vem, da je tema šla povsem drugam a bi vseeno rada napisala, da tudi ženske, v splošnem ne maramo grdih moških 😛 Vsaj tiste, ki lahko izbiramo. Večinoma pa se najbolj spakujejo ravno tisti moški, ki jih sama niti pogledala ne bi. Pa še to, na temo ličil, ker nekateri moški tako zelo radi zagovarjajo “naravno”. Po mojih izkušnjah zelo redki moški sploh vedo kdaj je ženska naličena in za naravne lepotice okronajo ženske, ki se samo znajo lepo in naravno naličiti. Včaasih pa še to ne in spregledajo celo eyelinerje in šminke 😉 Tako da ne bi ravno verjela moškim, ki opevajo “naravno lepoto”.

V upanju, da mi je dan lezanja pomiril zelodcne tezave, vas lepo pozdravljam. Sele, ko si malo raztegnem noge, pa bom videl, ce je vredno poiskati zamenjavo za “odpusceno” gospodicno. Malo sem motiviran, ker sem nekje prebral, da erekcija po 40-tem letu vec ni tista prava. Leta pa tecejo. Je treba izkoristit. 😉 lol

Lep povedano…

Drzi. 😉

Seveda pišem všečno ženskam, da me pohvalite. Ne šparaj z lepimi besedami, naj še slišim od tebe kakšno… 🙂

Glavno, da sem impresioniral najbolj ognjevito žensko na forumu – Piko, sedaj mi bo menda pustila kot velikemu ljubitelju živali, da pobožam njeno dogo, ali ima še tudi kakšno mucko? :D[/quote]

Sploh mi ni potrebno citirati, na koga se je nanašal greben, ker se kar sam prepoznaš v pisanih besedah:))). Ja lepo matjazko, napreduješ:). Al pa me že dobro poznaš in veš, da sem neizprosna, dominantna?:)))

Pika te bo že še spoznala:)).[/quote]

jaz sem tudi bolj dominantne sorte … Pa ne mi rečt, da to moškim ni povšeči hehehehe … ? ne odgovarjajte, vprašanje je bilo šaljivo hipotetično 😉

DATER, short and simple:

Pes, ki dosti laja malo grize 😉

Maš prav… ampak jaz osebno namesto grizenja raje punco ližem… trenutno še nisem srečal ženske ki bi ji pasalo GRIZENJE…. grckanje morda…. ampak lizanju pa še nobena ni rekla ne tak da…. upam da Dater(pes) res ne grize kot praviš 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Enim paše grobo 😉

Mogoče je tebi prilagajanje napor, ker nimaš razloga, jaz pa ga imam in to delam z veseljem. 😉
Boš moral kar sam pri sebi razčistit, da ne delujemo vsi tako kot ti. :))

Zato, ker misliš, da si pameten. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti se ne zaljubijo v človeka ampak v tisto kar jim ta človek predstavlja.[/quote]
Ampak oni tega žal ne vejo, ker se je lažje držati te predstave, kot pa sprejeti resnico. Zaradi tega so nonstop v konfliktu, saj sta resnica in predstava dve popolnoma različni sliki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče je tebi prilagajanje napor, ker nimaš razloga, jaz pa ga imam in to delam z veseljem. 😉
Boš moral kar sam pri sebi razčistit, da ne delujemo vsi tako kot ti. :))

Zato, ker misliš, da si pameten. :))[/quote]

Marko spet si totalno zgrešil bistvo….

P naj ti še enkrat pokažem mogoče boš razumel

Napisal si da ti delaš samo to kar ŽELIŠ, ampak vsak vsaj malo pameten človek ti bo razložil da če se prilagaj več ne delaš to kar si PRVOTNO želel oz. bi naredil…. torej v zvezi NE DELAŠ samo tega kar si želiš kapiraš… sam sebe negiraš ali pa se lažeš….

Ti govoriš o želji počet nekaj medtem ko prilagajanje pomeni ravno SPREMENIT to kar si si prvotno želel…

torej če se prilagajaš ne delaš svoje originalne ŽELJE = si se zlagal…

sprejmi že to pa se odloči katero počneš ti… ali delaš SAMO to kar ŽELIŠ ali pa se prilagajaš oboje skupaj NI MOŽNO ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Enim paše grobo ;)[/quote]

Saj si odgovorla zakaj raje ližem kot grizem… zato ker je večja verjetnost da naletim na punco ki ji paše lizanje kot grizenje…. upam da ti naslednji z zobmi primer muco in jo razcota kot pes levo desno LOL

Glej, delam tudi to, kar želi moja partnerka. Ampak ne vsega, le tisto, kar se tudi meni zdi sprejemljivo. Na koncu vsega delam le to, kar želim tudi sam, ker profitiram jaz in ona. Oba imava nekaj od tega. Z razlogom delam nekaj, kar želi ona. Razumeš? :))

Glej, delam tudi to, kar želi moja partnerka. Ampak ne vsega, le tisto, kar se tudi meni zdi sprejemljivo. Na koncu vsega delam le to, kar želim tudi sam, ker profitiram jaz in ona. Oba imava nekaj od tega. Z razlogom delam nekaj, kar želi ona. Razumeš? :))[/quote]

Torej ne delaš prvo to kar želiš… ne moreš obojega a razumeš… to ni kompatibilno

Delati to kar želiš pomeni samo to kar pade na pamet tebi in kar se odločiš sam brez intervencije živečega človeka ki bi ti prigovarjal, prepričeval, ponujal itd…

Ti pa se probaj izgovarjat…

Saj ne more biti vedno vse tako, kot bi sami želeli. Razen, če se preselimo na nek osamljen otok, kjer se nam ne bo treba z nobenim posvetovati in ne prilagajati. 🙂

Sploh mi ni potrebno citirati, na koga se je nanašal greben, ker se kar sam prepoznaš v pisanih besedah:))). Ja lepo matjazko, napreduješ:). Al pa me že dobro poznaš in veš, da sem neizprosna, dominantna?:)))

Pika te bo že še spoznala:)).[/quote]

jaz sem tudi bolj dominantne sorte … Pa ne mi rečt, da to moškim ni povšeči hehehehe … ? ne odgovarjajte, vprašanje je bilo šaljivo hipotetično ;)[/quote]
Se mi je zdelo, da tista hudička v avatarju ni slučajno. 🙂
Odgovor res ni potreben, samo ne potem kriviti moške, če bosta tvoja psa edina, ki ti bosta še na stara leta delala družbo. 🙂

jaz sem tudi bolj dominantne sorte … Pa ne mi rečt, da to moškim ni povšeči hehehehe … ? ne odgovarjajte, vprašanje je bilo šaljivo hipotetično ;)[/quote]

Odgovor res ni potreben, samo ne potem kriviti moške, če bosta tvoja psa edina, ki ti bosta še na stara leta delala družbo. :)[/quote]

… je rekel moški, ki ga ni dovolj v hlačah, da bi hendlal odločne ženske … Mene copatarji ne privlačijo, pritegne me moški, ki je vsaj tako dominanten kot jaz … potem ni nikoli dolgčas 🙂

P.S: pozabil si še na 7 muck 😉

Glej, delam tudi to, kar želi moja partnerka. Ampak ne vsega, le tisto, kar se tudi meni zdi sprejemljivo. Na koncu vsega delam le to, kar želim tudi sam, ker profitiram jaz in ona. Oba imava nekaj od tega. Z razlogom delam nekaj, kar želi ona. Razumeš? :))[/quote]

Torej ne delaš prvo to kar želiš… ne moreš obojega a razumeš… to ni kompatibilno

Delati to kar želiš pomeni samo to kar pade na pamet tebi in kar se odločiš sam brez intervencije živečega človeka ki bi ti prigovarjal, prepričeval, ponujal itd…

Ti pa se probaj izgovarjat…[/quote]
Katero prvo? Ne razumem. Kaj pa je te bilo tisto prvo? :))
Glej, jaz nisem tako razvajen, da bi moral delati le tisto, kar se meni sprdne, zato mi ni nobena težava se kdaj tudi prilagoditi. Posebej, če zato pade kaka nagrada. V službi se tudi prilagodim in naredim tisto kar reče šef, za nagrado pa mi da plačo. Ne vem v katerem svetu ti živiš, da mora biti vedno vse po tvoje. Po moje zelo trpiš, razen če si ves čas sam s sabo ali pa z ljudmi, ki se vedno prilagajajo le tebi in tvojim željam. :))

Ti pa se probaj izgovarjat…[/quote]
Katero prvo? Ne razumem. Kaj pa je te bilo tisto prvo? :))
Glej, jaz nisem tako razvajen, da bi moral delati le tisto, kar se meni sprdne, zato mi ni nobena težava se kdaj tudi prilagoditi. Posebej, če zato pade kaka nagrada. V službi se tudi prilagodim in naredim tisto kar reče šef, za nagrado pa mi da plačo. Ne vem v katerem svetu ti živiš, da mora biti vedno vse po tvoje. Po moje zelo trpiš, razen če si ves čas sam s sabo ali pa z ljudmi, ki se vedno prilagajajo le tebi in tvojim željam. :))[/quote]

Ti res ne razumeš… saj to ni nič narobe vsi se prilagajamo ampak če se to ne pomeni da točno to želimo… nikoli ni tak 🙂

Torej point je da si se zlagal simple as that… vse tvoje spreobračanje besed nebo pomagalo

Mene je že dovolj v hlačah. O tem ne sodi prehitro, če me ne poznaš. 🙂

Za takšno “odločno” žensko se ponavadi skriva ženska, ki je hitro užaljena, če ni po njenem. Oziroma, če sama nima občutka, da lahko nad moškim dominira.
Zato moški, ki jih je kaj v hlačah, že po defaultu pri taki ženski ne pridejo v poštev.

A še 7 muck imaš ? 🙂 Mislil sem, da imaš dva psa in eno mucko. 🙂

A je dominanca, po domače rečeno nadvladovanje, v odnosu med moškim in žensko kaj dobrega?
Kakšen vzgled pa sta npr. tak oče in mati svojim otrokom, ko se bojujeta “prevzem nadzora” drug nad drugim in nima noben občutka, kdaj je potrebno popustiti, kdaj prisluhniti in kdaj se usklajevati?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A je dominanca, po domače rečeno nadvladovanje, v odnosu med moškim in žensko kaj dobrega?
Kakšen vzgled pa sta npr. tak oče in mati svojim otrokom, ko se bojujeta “prevzem nadzora” drug nad drugim in nima noben občutka, kdaj je potrebno popustiti, kdaj prisluhniti in kdaj se usklajevati?[/quote]

ja, ja, samica mora biti tiho in vzgajati otroke tako, kot samec reče …

Čisto preveč dobesedno si tole dominanco vzel …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close