Grde ženske
Točno tako…. meni je vedno smešno ko se najde neka ženska (ali kdorkoli) in začne nabijat v tem stilu, kao brezveze on je tak daleč vstran od EDINE prave poti…. trololol
zamisli se malo Nika, a misliš da je samo 1 pot? A dejansko verjameš da je možna samo 1 pot in 1 stil življenja… poglej okrog… preberi… folk živi na različne načine enim uspeva enim malo manj… noben način ni bolj pravi ali manj pravi (če odštejemo protizakonite)
Vi zagovorniki zveze ste kot kristijani ki zagovarjajo le 1 pot… verniki v nekaj kar ne more iti dokazano.[/quote]
Sem ateistka in ne vem, zakaj me kličeš Nika?[/quote]
Ker je Nika del tvojega nicknama in sem ga pač okrajšal ker mi ni za tipkat PikaNikaPika 🙂 pa Nika mi je bolj všeč kot Pika …
ni važno če si ateistka ali ne…. primerjava je na mestu 🙂 saj nisem rekel da si vernica ampak da verjameš da je samo 1 vrsta poti pravilna vse ostalo pa neumnost in osmešenja vredno… kar dokazuješ z svojimi odgovori Daterju od uporabe besedic ”bruh” do ”bljak”
si zelo omejena oseba…. medtem ko Dater dopušča možnost obeh oblik ti odkrito zaničuješ 1 stran in preferiraš drugo… temu jaz rečem ozkoglednost, v stilu verovanja v boga….
Ja, bravo matjazko. Se mene si nasmejal. In vse to, ker si pricakoval bolj uporaben recept za svalerstvo? 🙂
Skoda bi bilo, ce sirno obcinstvo sedaj pustis predolgo cakati na kaksno bolj osebno zgodbo o uspehu. Naj se vidi ljubezenski domet novodobnih literarnih velikanov. Eni pravijo, da zenske najbolj padajo na lepo besede. Torej? 😉
Seveda pišem všečno ženskam, da me pohvalite. Ne šparaj z lepimi besedami, naj še slišim od tebe kakšno… 🙂
Glavno, da sem impresioniral najbolj ognjevito žensko na forumu – Piko, sedaj mi bo menda pustila kot velikemu ljubitelju živali, da pobožam njeno dogo, ali ima še tudi kakšno mucko? :D[/quote]
Sploh mi ni potrebno citirati, na koga se je nanašal greben, ker se kar sam prepoznaš v pisanih besedah:))). Ja lepo matjazko, napreduješ:). Al pa me že dobro poznaš in veš, da sem neizprosna, dominantna?:)))
Pika te bo že še spoznala:)).
Sem ateistka in ne vem, zakaj me kličeš Nika?[/quote]
Ker je Nika del tvojega nicknama in sem ga pač okrajšal ker mi ni za tipkat PikaNikaPika 🙂 pa Nika mi je bolj všeč kot Pika …
ni važno če si ateistka ali ne…. primerjava je na mestu 🙂 saj nisem rekel da si vernica ampak da verjameš da je samo 1 vrsta poti pravilna vse ostalo pa neumnost in osmešenja vredno… kar dokazuješ z svojimi odgovori Daterju od uporabe besedic ”bruh” do ”bljak”
si zelo omejena oseba…. medtem ko Dater dopušča možnost obeh oblik ti odkrito zaničuješ 1 stran in preferiraš drugo… temu jaz rečem ozkoglednost, v stilu verovanja v boga….[/quote]
raje omejena kot tako neomejena kot sta vidva …:) Tudi nimam nič proti avanturam, tudi jaz sem si jo že privoščila, a veš … ampak tipi kot je Dater so pa meni nesprejemljivi … pa sploh ne vem, kaj se kregaš z mano, moji odgovori so bili namenjeni drugemu, malo manj mlečnemu okrog ustk 😉
A res? Ti si to neka dezurna instant psihologinja? A res mislis, da so “resen” materijal le ljudje, ki niso dali za sabo nic “neresnega”? A mislis, da se je moja predzadnja z avanturo “pokvarila”? In ce ne, a bo zato po desetih taksnih avanturah za v (neresne) smeti? In koliko let moras biti v resni zvezi, da si “dokazal”, da “obvladas”? Cista neargumentira kvazi diskreditacija. In povelicevanje zveze po tvojem okusu. In zenskega pogleda na zvezo. In kaj so tvoje kvalifikacije, da mi gres pamet solit o “neresnih” vezah in za kaj vse se v njih lahko gre? FYI, obstajajo ljudje, ki desetletja furajo zakon in “afero” z isto zensko. Eden je bil Angleski princ. Ozkoglednost res ne pozna meja…[/quote]
mali, take kot ti sem že pred leti prežvečila, izpljunila in šla naprej … 🙂 Delaj, kar želiš … drugače ti pa še kuhančka častim, če boš kdaj dokazal, da premoreš kaj globine![/quote]
Sedaj sem ze ‘mali’? lol
In v cem tocno si ti to vecja on mene Za globino vecina uporablja meter. Hocem reci centimetre. 🙂
V dveh stavkih poveš, da nobenemu ni za vzdrževat osebo, potem pa rečeš, da jih moški lahko celo več. Malo si zmeden. 🙂
mali, take kot ti sem že pred leti prežvečila, izpljunila in šla naprej … 🙂 Delaj, kar želiš … drugače ti pa še kuhančka častim, če boš kdaj dokazal, da premoreš kaj globine![/quote]
Sedaj sem ze ‘mali’? lol
In v cem tocno si ti to vecja on mene Za globino vecina uporablja meter. Hocem reci centimetre. :)[/quote]
mali zato, ker si proti meni baby … Zdaj mi pa še povej, da si tak čudež narave, da moraš kar meter uporabiti? 🙂
Kaj pol če so bili namenjeni drugemu…. a torej na JAVNEM forumu lahko odgovarja le tisti kateremu je namenjeno vprašanje/odgovor?
potem ima Robi dosti dela…
Raje mlečen okrog ustk kot star 35+ :))))
ne da jih moški lahko več… moški če že MORA vzdrževat žensko potem si jemlje pravico da je po njegovo (torej da jih ima lahko več)
ampak monogamne zveze pa moškemu ni za vzdrževat če od tega nima nič razen da se mora ”nazaj” držat…
kapiš?
Morda boš razumel ko bi moral kupovat tampone/vložke svoji ženski 20 let… eni pač razumemo brez da bi dali skozi 🙂
Kaj pol če so bili namenjeni drugemu…. a torej na JAVNEM forumu lahko odgovarja le tisti kateremu je namenjeno vprašanje/odgovor?
potem ima Robi dosti dela…
Raje mlečen okrog ustk kot star 35+ :))))
ne da jih moški lahko več… moški če že MORA vzdrževat žensko potem si jemlje pravico da je po njegovo (torej da jih ima lahko več)
ampak monogamne zveze pa moškemu ni za vzdrževat če od tega nima nič razen da se mora ”nazaj” držat…
kapiš?
Morda boš razumel ko bi moral kupovat tampone/vložke svoji ženski 20 let… eni pač razumemo brez da bi dali skozi :)[/quote]
res nimam problema s svojimi leti … menda se pa zavedaš, da boš tudi ti nekoč 35+, če je to tvoj edini argument? A boš potem kar samomor naredil?
očitno pa imaš ”problem” z mojimi leti ker uporabljaš za njih apriori diskreditacijske besede/besedne zveze
Z svojimi boš pa kmalu imela problem… pred mano najverjetneje.
Kaj pa če vzdržujeta drug drugega oziroma vsak sebe? Po čigavem pa je potem? :)) Jaz v svoji zvezi ne počnem nič, kar bi moral, ampak le tisto, kar si želim. Vidiš, tega pa ti še ne moreš razumet tudi, če še nisi izkusil. Vsaj tak vtis daješ. 🙂
Mogoče boš moral bit 20 let samski, da boš končno razumel, ni pa nujno. 😉
Kaj pa če vzdržujeta drug drugega oziroma vsak sebe? Po čigavem pa je potem? :)) Jaz v svoji zvezi ne počnem nič, kar bi moral, ampak le tisto, kar si želim. Vidiš, tega pa ti še ne moreš razumet tudi, če še nisi izkusil. Vsaj tak vtis daješ. 🙂
Mogoče boš moral bit 20 let samski, da boš končno razumel, ni pa nujno. ;)[/quote]
Torej se lažeš…. če si se 1x prilagodil si že spremenil prvotno željo… in ne delaš 100% tega kar želiš… torej se zdaj lažeš…. če pa nikoli nisi nič prilagajal pa se lahko samo lažeš ali pa imata (kot sem trdil) skype vezo kjer se nikoli ne vidita in ni ničesar za prialgajat… pa še tu se mogoče zmenita kdaj se slišita lol….
VEDNO KO SE PRILAGAJAŠ kar tako rad pudarjaš… ne delaš LE IN SAMO TO kar ŽELIŠ….
razčisti že ta pojem… če se prilagajaš NE DELAŠ TO AKR SI PRVO ŽELEL oziroma NE DELAŠ TAKO(ali TO) kar si NAJBOLJ želel….
zakaj ti moram to vedno in povsod ponovno razlagat Marko…
Mogoče boš moral bit 20 let samski, da boš končno razumel, ni pa nujno. ;)[/quote]
Matkića bo itak morala njegova vzdrževat 🙂 In bo imela pravico, da ma še 3 zraven …
matkić, malo heca …
Ma ne, pojem pa tukaj ti ne kapiraš. Sistem, da bi moški lahko imel več žensk, bi deloval samo, če bi moški lahko dejansko vse te svoje vzdrževal. Če ne…, ne deluje. Marsiko sicer tako fura, ampak dejansko deluje pa ne. Aja, to da stvar deluje, se mi zdi, da večini pomeni, da obema deluje… Sej, o tem teče beseda, ane?
Si smešen. sedaj si pa razkril strateške prednosti potencialnim tekmecem , torej mlajšim moškim – najstnikom, in te lahko še kakšen nelicenčno posnema. 🙂 Uspeh mu ne izostane, saj tvoja razlaga, kako ravnati z ženskami razsvetljuje in odpira nov spekter nam navadnim moškim, je vhod v doslej neviden in povsem nedojemljiv ženski svet. 😀 Da bi prej vedel/i, s temi dodelanimi metodološkimi pristopi moraš samo igrati na določeno karto, da ženska pograbijo iluzijo – namreč kakšnega moškega si želijo, takšnega se predstaviš in jim to prodaš lepo zapakirano. Čisto simpl trik, kakšne prelomne ideje, kakšen potencial ždi v tebi… :)))
Kratko in jedrnato, povzeto v par stavkih, kot če odtipkaš svojo PIN kodo na bankomatu, izpljune denar, tukaj pa se ženska odzove na to sila zapleteno, inteligentno in zelo zamaskirano osvajanje, čisto logično, saj tega ne more nobena spregledati. Ekonomija in logika trženja, tudi na ženskah deluje, vse preverjeno… 😀
Tudi odnosi so menda podobno barviti in polni, kakršnega lahko imamo z neživimi stvarmi, npr. z računalniki? Ne vem, če si lahko predstavlja kdo še kaj imenitnejšega? 😀 Če ti nisi prava “muškarščina”, ki že na 5 m diši po čistem testosteronu, potem pa res ne vem, saj to se vidi, zakaj o tem pišeš?. :)))
Ampak bojim se, da vse ženske niso ravno kure in imajo raje bolj zanimive peteline, s temi imaš samo ti srečo, ker očitno izpolnjuješ vse kriterije. 😉 Ne pusti se zavistnežem, da te razvrednotijo, ti še samo napiši na forum kakšno svojo ljubezensko romanco, saj takšen bogat stil pisanja požene kri po bedričnih žilah ženskam vse tja gor…, ko slišijo te “posebne” izbrane besede nanizane v svoji neolepšani izvorni obliki. :D[/quote]
ah, matjažko, samo mi, pravi moški vemo kaj je resnična želja vsake ženske, če je le tudi ona prava. Njena resnična in iskrena želja je, da čim večkrat zanosi in vsak pravi moški ji bo to željo večkrat izpolnil. Ona pa nam bo iz čiste ljubezni doživljenjsko kuhala in prala.
Matkića bo itak morala njegova vzdrževat 🙂 In bo imela pravico, da ma še 3 zraven …
matkić, malo heca …[/quote]
jih lahko ime tudi če me ne vzdržuje…. samo jaz verjamem da bom prej našel lepšo od nje ki bo mene hotla, kot pa ona boljšega od mene ki bo njo hoto… v tem je čar take igre… ker vem da jo (zaenkrat) lahko zmagujem brez večjih naporov
Ja dater, sem sploh kdaj napisala, da želim tebi karkoli argumentirat?
Leta pa nekaterih moških ne spremenijo … in tudi, če so zreli gospodje napram tebi, lahko napišem le to: birds of the feather fly together …[/quote]
Lepo, da si se koncno razjasnila kaksen nacin komuniciranja ti je blize, ko ne gre po tvoje. To je velik problem tam kjer zenska nosi hlace. Med locenimi je vse polno taksnih.
Sine, tata sve vidi. 😉
Lepo anglesko frazo si nasla, ni kaj. Pa se preverila si, da bos ja prav napisala. Dobro to. Dobro. lol
Sicer pa… predpostavke, predpostavke, … 😉
A si ze slisala za to?
Women are best leased. To own such a depreciating asset that is a phone call away from half of what you own is simply an unacceptable risk management strategy. 🙂
Si smešen. sedaj si pa razkril strateške prednosti potencialnim tekmecem , torej mlajšim moškim – najstnikom, in te lahko še kakšen nelicenčno posnema. 🙂 Uspeh mu ne izostane, saj tvoja razlaga, kako ravnati z ženskami razsvetljuje in odpira nov spekter nam navadnim moškim, je vhod v doslej neviden in povsem nedojemljiv ženski svet. 😀 Da bi prej vedel/i, s temi dodelanimi metodološkimi pristopi moraš samo igrati na določeno karto, da ženska pograbijo iluzijo – namreč kakšnega moškega si želijo, takšnega se predstaviš in jim to prodaš lepo zapakirano. Čisto simpl trik, kakšne prelomne ideje, kakšen potencial ždi v tebi… :)))
Kratko in jedrnato, povzeto v par stavkih, kot če odtipkaš svojo PIN kodo na bankomatu, izpljune denar, tukaj pa se ženska odzove na to sila zapleteno, inteligentno in zelo zamaskirano osvajanje, čisto logično, saj tega ne more nobena spregledati. Ekonomija in logika trženja, tudi na ženskah deluje, vse preverjeno… 😀
Tudi odnosi so menda podobno barviti in polni, kakršnega lahko imamo z neživimi stvarmi, npr. z računalniki? Ne vem, če si lahko predstavlja kdo še kaj imenitnejšega? 😀 Če ti nisi prava “muškarščina”, ki že na 5 m diši po čistem testosteronu, potem pa res ne vem, saj to se vidi, zakaj o tem pišeš?. :)))
Ampak bojim se, da vse ženske niso ravno kure in imajo raje bolj zanimive peteline, s temi imaš samo ti srečo, ker očitno izpolnjuješ vse kriterije. 😉 Ne pusti se zavistnežem, da te razvrednotijo, ti še samo napiši na forum kakšno svojo ljubezensko romanco, saj takšen bogat stil pisanja požene kri po bedričnih žilah ženskam vse tja gor…, ko slišijo te “posebne” izbrane besede nanizane v svoji neolepšani izvorni obliki. :D[/quote]
ah, matjažko, samo mi, pravi moški vemo kaj je resnična želja vsake ženske, če je le tudi ona prava. Njena resnična in iskrena želja je, da čim večkrat zanosi in vsak pravi moški ji bo to željo večkrat izpolnil. Ona pa nam bo iz čiste ljubezni doživljenjsko kuhala in prala.[/quote]
Oooh, za ožent <3
Forum je zaprt za komentiranje.