Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

Lej, pač je to potrebovala v tem trenutku … take boš vedno našel, saj to že veš.

Z vtisom se pa ne hvali, ker je povsem zaigran, prirejen določeni ženski. še enkrat, bljak :([/quote]
Iskala je avanturo. Dobila je avanturo. Obema je bilo krasno. Kaj vec reci? By the way, punca sploh ne ve kdo sem, niti kaj pocnem. Pozna me je po imenu. Jaka, npr. ;)[/quote]

Pa saj to ti želim povedat … za eno takole avanturco jih najdem na vsak prst po 10, In ja, mlajših od mene. Če pa ženska želi, da ima tip še kaj v zgornji glavi in v srcu, pa vsak tak je*bač res ne pride v upoštev 🙂

Mislim, da nisi razumela razlike med (za)igrati nekaj in biti nekaj.
Jaz ne igram prav dosti. Enostavno sem. In resen in avanturist, ce se omejim le na to dvoje. Le da ne vidim resne zveze kot edine mozne in pravilne. Ne rabim partnerke, da mi kuha, pegla, za seks, custveno blizino, itd. Pravzaprav, sploh je ne _potrebujem_. To kar prav zenske tako rade povdarjate. 😉 Vse to lahko dobim tudi sicer, brez ene “vsemogocne”. Morda pa enega dne naletim na zame pravo, edin. Morda pa tudi ne. Ampak smisla zivljenja ne vidim v iskanju le te.

Saj te noben ne obtožuje. To, da se hvališ, je preveč očitno. Tu pa tam te mogoče samo kdo dobronamerno opozori, ker meni, da je to slabo zate. 😉 Če se tebi zdi prav, se meni tudi. S hvaljenjem pa res nikomur ne škodiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kakorkoli obračaš, si en velik player … te voham od daleč … koliko takšnih poznam!

Pa poUdarim ti sedaj, da smisel partnerske veze ni v tem, da ti ženska pere in lika.

Iskala je avanturo. Dobila je avanturo. Obema je bilo krasno. Kaj vec reci? By the way, punca sploh ne ve kdo sem, niti kaj pocnem. Pozna me je po imenu. Jaka, npr. ;)[/quote]

Pa saj to ti želim povedat … za eno takole avanturco jih najdem na vsak prst po 10, In ja, mlajših od mene. Če pa ženska želi, da ima tip še kaj v zgornji glavi in v srcu, pa vsak tak je*bač res ne pride v upoštev :)[/quote]
Motis se. Jaz nisem je*bac. Le zivljenje zivim s polno zlico, z glavo zasluzeno seveda.
O dobrem srcu sem se pa se prevec naslisal. Obicajno v kontekstu “daj vec kot dobis”. Ko bi ti samo vedela koliko domisljavih deklic sem jaz ze srecal. Ceprav dvomim, da se je katera videla kot taka, domisljavka, ki bi za svoj palec mojo roko.

A si ti bila vesela, ko so ti povedali, da božiček ne obstaja? Ne kvari človeku fantazij. 🙂 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa saj to ti želim povedat … za eno takole avanturco jih najdem na vsak prst po 10, In ja, mlajših od mene. Če pa ženska želi, da ima tip še kaj v zgornji glavi in v srcu, pa vsak tak je*bač res ne pride v upoštev :)[/quote]
Motis se. Jaz nisem je*bac. Le zivljenje zivim s polno zlico, z glavo zasluzeno seveda.
O dobrem srcu sem se pa se prevec naslisal. Obicajno v kontekstu “daj vec kot dobis”. Ko bi ti samo vedela koliko domisljavih deklic sem jaz ze srecal. Ceprav dvomim, da se je katera videla kot taka, domisljavka, ki bi za svoj palec mojo roko.[/quote]

Ne maram domišljavosti …

kakorkoli obračaš, si en velik player … te voham od daleč … koliko takšnih poznam!

Pa poUdarim ti sedaj, da smisel partnerske veze ni v tem, da ti ženska pere in lika.[/quote]

Ja kako prav imaš Nika, ampak večina moških ne vidi smisla v pro-ženski partnerski zvezi (ki je danes smatrana kot edina pravilna v monogamnem zahodnem Svetu)

Pa da pogledava…

jaz si znam sam skuhat, oprat, pospravit, uredit itd…. torej ne rabim ženske…. torej zakaj točno bi imel resno partnerko?

Namreč če dobim resno partnerko izgubim nekaj dobim pa nič, ker itak znam to vse sam….

Torej kaj TI misliš da moški pridobimo od ŽENSKE in da je tolko vredno da se je smiselno odrečt poligamnosti …. če predpostavljava da smo 101% samostojni…
Jaz ne vidim ničesar…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa poUdarim ti sedaj, da smisel partnerske veze ni v tem, da ti ženska pere in lika.[/quote]

Ja kako prav imaš Nika, ampak večina moških ne vidi smisla v pro-ženski partnerski zvezi (ki je danes smatrana kot edina pravilna v monogamnem zahodnem Svetu)

Pa da pogledava…

jaz si znam sam skuhat, oprat, pospravit, uredit itd…. torej ne rabim ženske…. torej zakaj točno bi imel resno partnerko?

Namreč če dobim resno partnerko izgubim nekaj dobim pa nič, ker itak znam to vse sam….

Torej kaj TI misliš da moški pridobimo od ŽENSKE in da je tolko vredno da se je smiselno odrečt poligamnosti …. če predpostavljava da smo 101% samostojni…
Jaz ne vidim ničesar…[/quote]

Danes je tako, da ženske ne potrebujemo moških v smislu preživetja, prav tako pa so tudi moški tako samostojni na vseh področjih, da ne potrebujejo žensk, da bi jim gospodinjile. Je pa partnerstvo veliko veliko več, seveda s pravim človekom. Nekateri si tega morda ne bodo nikoli želeli doživeti, nekateri ne bodo imeli priložnosti, spet drugi pa se bodo zadovoljili z veliko manj. Vsak po svoje.

A nisi videl, ko je zgoraj napisala, smisel zveze ni v tem, da ti ženska pere, kuha in lika? Zakaj še enkrat sprašuješ isto neumnost? Če ne veš, kaj je smisel, se je pač ne boš šel. Preprosto. :))

Pa da pogledava…

Jaz ne vidim ničesar…[/quote]

Danes je tako, da ženske ne potrebujemo moških v smislu preživetja, prav tako pa so tudi moški tako samostojni na vseh področjih, da ne potrebujejo žensk, da bi jim gospodinjile. Je pa partnerstvo veliko veliko več, seveda s pravim človekom. Nekateri si tega morda ne bodo nikoli želeli doživeti, nekateri ne bodo imeli priložnosti, spet drugi pa se bodo zadovoljili z veliko manj. Vsak po svoje.[/quote]

jap maš prav, samo razumet je treba da je Svet postal ti meni + jaz tebi + ….. Če jaz ne vidim + ki mi ga ženska zveza daje, medtem ko vidim + ker je nimam medtem ko mam feeling da sem na – ker jaz dajem ”več” kot dobim (tako morda mislim ali pa je res nima veze)

Lahko ti bluziš da je tolko več vse to, ampak če se to ne da prikazat potem nima smisla, in ravno to je problem modernega Sveta….

Nekoč je moški vedo da se odpoveduje (ali pa na skrivaj tudi ne) poligamnosti v zameno za kuharco, ki pospravlja, lika, pere ipd. medtem ko se današnjim moškim zdi da se odpovedujemo poligamiji v zameno za nič ker itak mormo svoj del pospravit, počistit, skuhat ipd….

Point je da se na koncu moški vpraša ali je smiselno bit v zvezi in se odpovedat poligamiji v zameno za nekaj ”neoprijemljivega” občutke ipd….

In vse manj moških je takšnih, ne vidi PLUSA v zvezah, enako kot ženske samo da ženske monogama bitja kot so ne vidijo da je plus ravno to da je moški enako monogamen, to je za njega ”največje” prekletstvo zveze…. pa če se zdaj 10000 Markotov prikaže pa reče da ni res, ker VSAK moški si v lajfu po X letih želi nategnit še kakšno ali 20 :))))

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Danes je tako, da ženske ne potrebujemo moških v smislu preživetja, prav tako pa so tudi moški tako samostojni na vseh področjih, da ne potrebujejo žensk, da bi jim gospodinjile. Je pa partnerstvo veliko veliko več, seveda s pravim človekom. Nekateri si tega morda ne bodo nikoli želeli doživeti, nekateri ne bodo imeli priložnosti, spet drugi pa se bodo zadovoljili z veliko manj. Vsak po svoje.[/quote]

jap maš prav, samo razumet je treba da je Svet postal ti meni + jaz tebi + ….. Če jaz ne vidim + ki mi ga ženska zveza daje, medtem ko vidim + ker je nimam medtem ko mam feeling da sem na – ker jaz dajem ”več” kot dobim (tako morda mislim ali pa je res nima veze)

Lahko ti bluziš da je tolko več vse to, ampak če se to ne da prikazat potem nima smisla, in ravno to je problem modernega Sveta….

Nekoč je moški vedo da se odpoveduje (ali pa na skrivaj tudi ne) poligamnosti v zameno za kuharco, ki pospravlja, lika, pere ipd. medtem ko se današnjim moškim zdi da se odpovedujemo poligamiji v zameno za nič ker itak mormo svoj del pospravit, počistit, skuhat ipd….

Point je da se na koncu moški vpraša ali je smiselno bit v zvezi in se odpovedat poligamiji v zameno za nekaj ”neoprijemljivega” občutke ipd….

In vse manj moških je takšnih, ne vidi PLUSA v zvezah, enako kot ženske samo da ženske monogama bitja kot so ne vidijo da je plus ravno to da je moški enako monogamen, to je za njega ”največje” prekletstvo zveze…. pa če se zdaj 10000 Markotov prikaže pa reče da ni res, ker VSAK moški si v lajfu po X letih želi nategnit še kakšno ali 20 :))))[/quote]

Nič ti ne bluzim … Se povsem strinjam s tabo … če ti ne vidiš nobenega plusa v zvezi, ostani samski. Preprosto. S tem ni čisto nič narobe.

Tu ti dam prav. Sem player. Moja prednost pred drugimi playerji pa je, da delujem bolj nedolzno. Zato sem dosti bolj uspesen prav med zenskami, ki ste sveto prepricane, da playerje zavohate na 100 metrov. Taksnih kot sem jaz ni prav veliko, zato dvomim, da bi kar 100 voljnih nasla na en-dva-tri. 🙂

Joj, Marko, a sedaj mi bos pa pridigal o svetem Gralu, ki si ga bojda odkril, ko si spoznal svoje pekacice piskotov? 🙂 A ti res mislis, da ob toliko zenskah se nisem poskusil daljsih zvez? Morda daljsih od tvoje?

Pa o hvali… dragi moji, pa dajte si ze dopovejte, da ni vse kar tako ali drugace izstopa hvala. Na YouTube poiscite interview H. Sterna s clanom Guns&Roses. Da se vam mal zaplankane oci odprejo kaj vse obstaja, ko tipi cist za foro kar med koncertom tekmujejo koliko BJs bodo “zdrzali”, pa o Slashevih orgijah, itd. Eno je zivjenje ljudi, ki jim je zivljenski domet ena in edina. Drugo pa je zivljenje ljudi, ki lahko karkoli hocejo. In tudi ta folk se je navelical kar so ze poceli. Na stara leta so se umirili. Tudi jaz se bom. Ko jo najdem. 😉

Tu ti dam prav. Sem player. Moja prednost pred drugimi playerji pa je, da delujem bolj nedolzno. Zato sem dosti bolj uspesen prav med zenskami, ki ste sveto prepricane, da playerje zavohate na 100 metrov. Taksnih kot sem jaz ni prav veliko, zato dvomim, da bi kar 100 voljnih nasla na en-dva-tri. :)

Joj, Marko, a sedaj mi bos pa pridigal o svetem Gralu, ki si ga bojda odkril, ko si spoznal svoje pekacice piskotov? 🙂 A ti res mislis, da ob toliko zenskah se nisem poskusil daljsih zvez? Morda daljsih od tvoje?

Pa o hvali… dragi moji, pa dajte si ze dopovejte, da ni vse kar tako ali drugace izstopa hvala. Na YouTube poiscite interview H. Sterna s clanom Guns&Roses. Da se vam mal zaplankane oci odprejo kaj vse obstaja, ko tipi cist za foro kar med koncertom tekmujejo koliko BJs bodo “zdrzali”, pa o Slashevih orgijah, itd. Eno je zivjenje ljudi, ki jim je zivljenski domet ena in edina. Drugo pa je zivljenje ljudi, ki lahko karkoli hocejo. In tudi ta folk se je navelical kar so ze poceli. Na stara leta so se umirili. Tudi jaz se bom. Ko jo najdem. ;)[/quote]

Za crknit smešno, kako je vsak od vas playerčkov sam zase prepričan, da je bog seksa … Moškim samokritike res primanjkuje … al pa vam ženske tako dobro lažejo 🙂

Kje si pa ti videl kako pridigo? Jaz nisem odkril nobenega svetega grala. Meni se bolj zdi, da si ga ti. :)) S čemer pa ni nič narobe, ti pravim.

Tu ti dam prav. Sem player. Moja prednost pred drugimi playerji pa je, da delujem bolj nedolzno. Zato sem dosti bolj uspesen prav med zenskami, ki ste sveto prepricane, da playerje zavohate na 100 metrov. Taksnih kot sem jaz ni prav veliko, zato dvomim, da bi kar 100 voljnih nasla na en-dva-tri. :)

Pa o hvali… dragi moji, pa dajte si ze dopovejte, da ni vse kar tako ali drugace izstopa hvala. Na YouTube poiscite interview H. Sterna s clanom Guns&Roses. Da se vam mal zaplankane oci odprejo kaj vse obstaja, ko tipi cist za foro kar med koncertom tekmujejo koliko BJs bodo “zdrzali”, pa o Slashevih orgijah, itd. Eno je zivjenje ljudi, ki jim je zivljenski domet ena in edina. Drugo pa je zivljenje ljudi, ki lahko karkoli hocejo. In tudi ta folk se je navelical kar so ze poceli. Na stara leta so se umirili. Tudi jaz se bom. Ko jo najdem. ;)[/quote]

Za crknit smešno, kako je vsak od vas playerčkov sam zase prepričan, da je bog seksa … Moškim samokritike res primanjkuje … al pa vam ženske tako dobro lažejo :)[/quote]
Ti pa res nikakor da dojames, da playerja ne ponuja (le) seksa. V tem kratkih avanturah se pretece vec emocij, kot v letih marsikatere veze. Kakor s kom seveda. Pri meni se seks cisto postranska zadeva.

Za crknit smešno, kako je vsak od vas playerčkov sam zase prepričan, da je bog seksa … Moškim samokritike res primanjkuje … al pa vam ženske tako dobro lažejo :)[/quote]
Ti pa res nikakor da dojames, da playerja ne ponuja (le) seksa. V tem kratkih avanturah se pretece vec emocij, kot v letih marsikatere veze. Kakor s kom seveda. Pri meni se seks cisto postranska zadeva.[/quote]

Več emocij kot v letih zveze … bi rekla, ja … emocij razočaranja in zadrževanja smeha (pri ženski), ko sproba takega tipčka 🙂

Dater, Izbrisani predlog, si si pa že tako promocijo naredil, da se boš moral registrirat, da boš lahko prejel številne ponudbe deklic in žensk, ki bi te tudi želele sprobat … Lahko pa kar mene vprašajo, da si prihranijo čas in trud 🙂

In vse manj moških je takšnih, ne vidi PLUSA v zvezah, enako kot ženske samo da ženske monogama bitja kot so ne vidijo da je plus ravno to da je moški enako monogamen, to je za njega ”največje” prekletstvo zveze…. pa če se zdaj 10000 Markotov prikaže pa reče da ni res, ker VSAK moški si v lajfu po X letih želi nategnit še kakšno ali 20 :))))[/quote]

Nič ti ne bluzim … Se povsem strinjam s tabo … če ti ne vidiš nobenega plusa v zvezi, ostani samski. Preprosto. S tem ni čisto nič narobe.[/quote]

Ampak ko vedno več Moških (in tudi žensk) ne vidi smisla v zvezi je morda čas da se spremeni mišlenje zveze???

Trenutna zveza je iz časov romantiziranja vitezov ki so naklonili ljubezen ženski in jo ”varovali” ona pa jim je urejala dom….

Teh časov več ni zveza pa ostaja enaka….

To je srž problema. Zveza ni doživela enake evolucije kot ljudstvo v enakem časovnem obdobju….

Ti pa res nikakor da dojames, da playerja ne ponuja (le) seksa. V tem kratkih avanturah se pretece vec emocij, kot v letih marsikatere veze. Kakor s kom seveda. Pri meni se seks cisto postranska zadeva.[/quote]

Več emocij kot v letih zveze … bi rekla, ja … emocij razočaranja in zadrževanja smeha (pri ženski), ko sproba takega tipčka 🙂

Dater, Izbrisani predlog, si si pa že tako promocijo naredil, da se boš moral registrirat, da boš lahko prejel številne ponudbe deklic in žensk, ki bi te tudi želele sprobat … Lahko pa kar mene vprašajo, da si prihranijo čas in trud :)[/quote]
Kaj si ga že sprobala? Mater si hitra 🙂 Dobra reklama torej je ključ do uspeha

Dater, Izbrisani predlog, si si pa že tako promocijo naredil, da se boš moral registrirat, da boš lahko prejel številne ponudbe deklic in žensk, ki bi te tudi želele sprobat … Lahko pa kar mene vprašajo, da si prihranijo čas in trud :)[/quote]
Kaj si ga že sprobala? Mater si hitra 🙂 Dobra reklama torej je ključ do uspeha[/quote]

Hehe, njega konkretno ne, ampak nič ne zamujam, verjemi

Ti si pa res hecen, če misliš, da je zveza danes ista, kot je bila v času vitezov. 🙂

Kje si pa ti videl kako pridigo? Jaz nisem odkril nobenega svetega grala. Meni se bolj zdi, da si ga ti. :)) S čemer pa ni nič narobe, ti pravim.[/quote]
Vidis, zato ker Ti Mislis, da Jaz Mislim, da sem odkril sveti gral, dojemas opise tega vidika mojega zivljenja kot Hvalo. Vendar jaz svojega zivljenja tako ne dojemam. Pocnem le to kar mi trenutno ustreza. In cisto dopuscam moznost, da si relativno sveze zaljubljen dosti bolj srecen z eno, kot jaz z da-ne-bos-stel v zadnjih par tednih. Car je v enem in drugem. Trdim pa, da sem si to sam izbral, po zelji, ne ker alternativ ni bilo. Morebiti boljsih od tvoje. Ampak to je nepomembno.

Zelim ti le reci, da ce mi nekdo rece, da jih je 200 podrl, to se ne bom vzel kot hvalo. Pogovor bom nadaljeval kot, da gre za neutralno temo kot je npr. gojenje paprike. Okay? In to je obnasanje cloveka, ki je se ne pocuti neke vrste ogrozen, ker nekdo drug pocne nekaj drugace kot sam.

Ti si pa res hecen, če misliš, da je zveza danes ista, kot je bila v času vitezov. :)[/quote]

bistvo je enako 🙂

Ti si pa res hecen, če misliš, da je zveza danes ista, kot je bila v času vitezov. :)[/quote]

bistvo je enako :)[/quote]In kaj bi potem ti danes spreminjal?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

bistvo je enako :)[/quote]In kaj bi potem ti danes spreminjal?[/quote]

Nevem….

Vem pa da takšno kot je trenutno pojmovanje zveze meni jemlje več kot daje 🙂 ampak jaz sem pač samo eden….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close