Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske

Grde ženske

ni res ampak ok….

izziv ti je lahko splezat na višji vrh na planetu pa zato nisi nujno nezadovoljen v trenutnih okoliščinah 😉

Ni nujno vsak izziv posledica nezadovoljstva in pa vsako nezadovoljstvo kot posledico izzive/spremembe…

Jaz samo vem da je nezadovoljstvo edini vir napredka… in kritika je eden izmed glavnih motorjev nezadovoljstva zraven še ene par drugih….

Je pa res da je kritika lahko tudi dvorezen meč in lahko privede do skrajno negativnih oblik kot je samomor čemur smo bili priča, ampak to se lahko zgodi samo pri nestabilnih osebah ali izrazito mladih osebah (najstnice/ki)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zakaj pa bi šel plezat, če bi bil zadovoljen ?
Teženje k izzivom ali adrenalinu, je prav tako pogojeno z občutkom nezadovoljstva, saj z realiziranjem svojih želja in potreb osmišljamo svoje življenje.

Se strinjam. Ampak konstruktivna kritika, ki temelji na tem, da ti nekdo želi dobro, ne pa kritika z namenom, da te uniči in vzame voljo.

Se ti zdijo moje zahteve pretirane ?
Da je ženska natur, je to pretirano ?
Kaj pa, če ste ženske preveč zahtevne do sebe, ko želite z raznoraznimi rekviziti in spreminjanjem svoje podobe ugajati nekim pretiranim modnim zahtevam, ker mislite, da to moški zahtevamo. V resnici pa sploh ni res, ampak to počnete zaradi modnih vsiljenih trendov.

Zakaj pa bi šel plezat, če bi bil zadovoljen ?
Teženje k izzivom ali adrenalinu, je prav tako pogojeno z občutkom nezadovoljstva, saj z realiziranjem svojih želja in potreb osmišljamo svoje življenje.

Se strinjam. Ampak konstruktivna kritika, ki temelji na tem, da ti nekdo želi dobro, ne pa kritika z namenom, da te uniči in vzame voljo.

Se ti zdijo moje zahteve pretirane ?
Da je ženska natur, je to pretirano ?
Kaj pa, če ste ženske preveč zahtevne do sebe, ko želite z raznoraznimi rekviziti in spreminjanjem svoje podobe ugajati nekim pretiranim modnim zahtevam, ker mislite, da to moški zahtevamo. V resnici pa sploh ni res, ampak to počnete zaradi modnih vsiljenih trendov.[/quote]

nekaj je 100% natur, nekaj je lepo urejena z nekaj praktičnimi pripomočki, spet tretje je pa strašilo z bojno masko … In ja, nič nimam proti srednji varianti …v popolnoma natur obliko ne verjamem povsem: potem se tudi česati ni treba, pa striči nohtov, pa briti brade in brkov, skratka pustiš vse točno tako, kot je bog dal 🙂

Natur ne pomeni zanemarjeno. 🙂

Natur ne pomeni zanemarjeno. :)[/quote]

i give up 🙂

Nimajo vsi enakih kriterijev: za nekoga že ženska, ki ni obuta v visoke petke deluje nezanimiva, da ne rečem celo zanemarjena, podobno je z oblačili, modnimi dodatki, ličili, postavo, dolžino las, nohtov,….

babnica, če gre na jago za descam ali pa v spremstvu desca ima, da je zrihtana … sama se lahko potika kakor ji paše ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ni nujno…. lahko greš plezat ker si zadovoljen ampak te nekaj zanima…

Lahko pa se greva grekat če zanimanje za nekaj nastane iz nezadovoljstva… lahko tudi, ampak jaz trdim da ne vedno…. lahko si čisto zadovoljen pa te vseeno še nekaj zanima ….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Lahko pa se greva grekat če zanimanje za nekaj nastane iz nezadovoljstva… lahko tudi, ampak jaz trdim da ne vedno…. lahko si čisto zadovoljen pa te vseeno še nekaj zanima ….[/quote]
Saj to je to. Če te nekaj zanima, potem si nezadovoljen s tistim kar trenutno veš. Zato iščeš nove informacije, da potešiš radovednost.

Mislim, da je iskanje izzivov in odkrivanje novih razsežnosti že vgrajeno v gene. Posledica tega je potem evolucija, ki je temelj življenja in medsebojnega vpliva živih bitij, kjer vedno vlada borba za obstanek in prevlado, kjer manj sposobni propadejo.

Lahko pa se greva grekat če zanimanje za nekaj nastane iz nezadovoljstva… lahko tudi, ampak jaz trdim da ne vedno…. lahko si čisto zadovoljen pa te vseeno še nekaj zanima ….[/quote]

Saj to je to. Če te nekaj zanima, potem si nezadovoljen s tistim kar trenutno veš. Zato iščeš nove informacije, da potešiš radovednost.

Mislim, da je iskanje izzivov in odkrivanje novih razsežnosti že vgrajeno v gene. Posledica tega je potem evolucija, ki je temelj življenja in medsebojnega vpliva živih bitij, kjer vedno vlada borba za obstanek in prevlado, kjer manj sposobni propadejo.[/quote]

zanimanje za nekaj ni nujno odraz nezadovoljstva… s tem se enostavno ne morem strinjat… Ker lahko sem jaz popolnoma zadovoljen in se na pikniku začnemo pogovarjat o nečem in me zanima več o tem čeprav ne občutim nikakršnega nezadovoljstva zaradi tega…. lahko sem identično zadovoljen kot pred tem pa me nekaj zanima…

Če bi povzeli tvojo tezo da če te nekaj zanima da si avtomatsko nezadovoljen potem sem jaz in velika večina ljudi nezadovoljna 99% lajfa….. vsaj tistega aktivnega…

Je pa zanimivo da si tako lepo napisal

Meni je zanimivo kako v imenu ”humanosti” uničujemo evolucijo ker pomagamo takim kot je v drugi temi ki ima motnje, ker rešujemo življenja takim ki si šibki ali nepazljivi, ker delamo zdravila….

Prava evolucija je možna le takrat ko bodo šibki umirali brez pomoči…. torej evolucijo najbolj izmed vsega zavira humanost, kjer šibkim členom družbe pomagamo namesto da bi jih pustili pomret (ja grdo se sliši vem) in bi s tem uveljavili osnovno načelo narave ”Survival of the fittest” …. samo ko se bo to začelo dogajat(spet) bo človeštvo kot družba spet napredovalo evolucijsko!

Saj nismo edini, ki smo humani. Recimo mravlje prav tako poskrbijo za svoje poškodovane.

Treba je upoštevati, da je pri človeku razum ali um tisti, pri katerem se najbolj pozna evolucija. Ravno zaradi te sposobnosti je danes človek to, kar je. Da se ravno po svojem razumu razlikuje od ostalih bitij.
Razum je tisti, ki je človeku omogočil preživetje in humanost ter razna zdravila so le izdelki našega uma. Zato bo evolucija šla še naprej v tej smeri, kjer bo človeški um poskušal prestavljati in premagovati naravne ovire in meje.

Matkič, to da lahko pomagaš šibkim, lahko šteješ pod evolucijo. Človek, ki je tako šibek, da niti drugim ne more pomagat, pa ni ravno kaj preveč “evuliral”. :))
Če si ti sposoben bolnega pozdravit, pomeni, da sta na koncu skupaj zdrava. To pomeni, da sta močnejša, kot na začetku. Ni to evolucija?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo 6 stvari si naštel? Jaz ti jih naštejem 20 kakšnih moških vse ne maramo…pa boše premalo 🙂

Samo 6 stvari si naštel? Jaz ti jih naštejem 20 kakšnih moških vse ne maramo…pa boše premalo :)[/quote]
Pa misliš, da si zaradi tega kaj bolj srečna, če si sposobna našteti čim več razlogov ? 🙂
Vsak govori iz svojih izkušenj in kdor je strokovnjak pri naštevanju drugih napak, tisti ima potem prav toliko slabih izkušenj z drugimi.

Ce me bos lepo prosila, ti posljem par dni staro sliko, ko mi ga ena fafa. Te zanima?? lol
Ravno mi je poslala email, da je posneti video fafanja pokazala prijateljici. 🙂
No, ko to prebavis pa lahko vidis dva tedna staro sliko mojega trebuha. Pa mi sama povej kako zgleda. 😉

Ah, s cim se tu ukvarjam. V postelji pa me caka ena nova, 11 let mlajsa, sveze stusirana. Pol forumskih tipov bi pozablo usta zapret, ko bi jo vidli. Meni pa se jo se poseksat ne da dva dni zapored. Danes ima se zadnjo sanso, da se izkaze. Se hvalim? Boli me… samo povem brez celofana, cisto tako kot je,cesar v reali seveda ne pocnem. 😉

Ce me bos lepo prosila, ti posljem par dni staro sliko, ko mi ga ena fafa. Te zanima?? lol
No, ko to prebavis pa lahko vidis dva tedna staro sliko mojega trebuha. Pa mi sama povej kako zgleda. 😉

Ah, s cim se tu ukvarjam. V postelji pa me caka ena nova, 11 let mlajsa, sveze stusirana. Pol forumskih tipov bi pozablo usta zapret, ko bi jo vidli. Meni pa se jo se poseksat ne da dva dni zapored. Danes ima se zadnjo sanso, da se izkaze. Se hvalim? Boli me… samo povem brez celofana, cisto tako kot je,cesar v reali seveda ne pocnem. ;)[/quote]

neee, usmili se me s slikami … vzamem nazaj, tvoj um je tako pokvarjen, da 100% verjamem, da si adonis na zunaj … nekje je narava morala uravnovesit … bljak

Ja v teoriji to deluje tako kot si napisal, v reali pa vsem nabijajo davke gor da pomagamo brezposelnim da potem životarijo oni in mi ki delamo….

tolko ”bolnih” se je obesilo po svetu na nas zdrave da začenjamo vsi skup bolehat….

in to je težava ki zavira evolucijo ker nas vse tišijo k tlem da se dušimu v blatu… razen tistega 1% ki ima itak dnarja kot smetja….

Ah, s cim se tu ukvarjam. V postelji pa me caka ena nova, 11 let mlajsa, sveze stusirana. Pol forumskih tipov bi pozablo usta zapret, ko bi jo vidli. Meni pa se jo se poseksat ne da dva dni zapored. Danes ima se zadnjo sanso, da se izkaze. Se hvalim? Boli me… samo povem brez celofana, cisto tako kot je,cesar v reali seveda ne pocnem. ;)[/quote]

Dater, zares deluješ kot izjemno zanimiva, pestra, razgibana osebnost, kar je vedno tvoj glavni adut, s katerim neizbežno pritegneš ženske? 😉

Zagotovo bi to potrdila tudi marsikatera ženska tukaj, saj preko pisanja še lažje razberejo vso to skrito čustveno bogastvo, ki se ne kaže samo preko lepo oblikovanega telesa, ampak predvsem v zgornjih nekaj sestavkih, ki si jih spisal, saj v strnjeni obliki povzemajo tvoje bistvo. Nedvomno utelešaš tip moškega, ki si ga vsaka ženska želi. Ampak srečnice so zgleda samo ene, ki so popotnice moškim kvečjemu za 2 dni. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko je ziher bil fauš na kubik ko je prebral prispevek Daterja…. Jaz bom pa dejal da če je pol tega kar je Dater napisal res je večji car od mene 🙂

Me ni nič sram priznat lol….

je pa res da se mi zdi da je tudi kar nekaj let starejši od mene 😀

Dater, zares deluješ kot izjemno zanimiva, pestra, razgibana osebnost, kar je vedno tvoj glavni adut, s katerim neizbežno pritegneš ženske? 😉

Zagotovo bi to potrdila tudi marsikatera ženska tukaj, saj preko pisanja še lažje razberejo vso to skrito čustveno bogastvo, ki se ne kaže samo preko lepo oblikovanega telesa, ampak predvsem v zgornjih nekaj sestavkih, ki si jih spisal, saj v strnjeni obliki povzemajo tvoje bistvo. Nedvomno utelešaš tip moškega, ki si ga vsaka ženska želi. Ampak srečnice so zgleda samo ene, ki so popotnice moškim kvečjemu za 2 dni. :))))[/quote]
Ironija napisanega – ker bi naj slo za sarkazem, a ne? 🙂 – pa je, da se niti ne zavedas, kako res je skoraj vse kar si napisal.

Na eni strani imas zenske, ki si zelijo nepozabno avanturo in mislim, da je celo tebi jasno, da jo z mano dobijo. A bodo s tabo?? 😉
Morda kaksna upa, da bo trajalo dlje, mesec?, ampak nisem le jaz njene srece kovac. Marsikaj je odvisno tudi od nje. In ne le v postelji, da smo si na jasnem.

Na drugi strani imas zenske, ki si me zelijo porociti. Vedo, da nisem nedolzna ovcica, ampaz za razliko o vas dobro vedo, da imam dolgi niz atributov, ki ji isce (skoraj) vsaka zenska. Zato vstrajajo. Tako kot bi razne forumske deklice, ki se jim gnusim. Namrec vecina mojih punc niso neke butare. Imajo od izgleda, do izobrazbe, kariere in se kaj.
Le kot primer, ce se punca zaveda, da je v zivljenju ne bo noben niti priblizno tako pof… kot jaz, je to kar motivacija, da se naprej hodi k meni, sploh ker pozna moje druge pluse. Tega, da ga biksam okoli, ne ve, ceprav si misli, ampak se sama preprica tako kot ji pase.

Skratka, logika je preprosta. ce punca isce bogatega, delujte/bodite bogati in bo vasa. Ce isce resnega in kaj vse se poleg, delujte resno in imejte vse to poleg, in bo vasa. Ce zeli nepozabno avanturo, ji jo ponudite in bodite (za njo) impresivni tip, in bo vasa. Tu ni nobene skrivnosti. Nobenih trikov.
Zato jaz ne sprasujem, kje spoznati (ne)resno, mlajso ali starejso, virtualno ali realno. Se nobeni ne slinim. Samo sem kar sem in v ospredje dam pozitivne atribute. Zal pa to vecini ne pomaga, ker to kar so ni dovolj, da bi zenska “padla”. In kaj, ce ima tip faks in 2 jurja place, je ‘resen’, miren, priden, sporta. Ob meni zgleda kot povprecen poba s podozelja. Pa lahko bolje fizicno zgleda. 😉

@Nika: To bi pa morala vedeti, da zenske ne padate (samo) na izgled, lol.

Razlika med tem kako me vidis ti, na forumu, in punce izven foruma je v tem, da one poznajo pluse, tu pa odkrito govorim o vseh svojih minusih gledano z zenskimi ocmi. Kako hecno, da me prav tipi potem obtozujejo, da se hvalim, a ne? lol

Samo jaz nisem tukaj, ker nekaj iscem. Gre le za ventil, da povem kar sicer v realnosti ne morem. Zadrzevati toliko v sebi pa ni vedno lahko. Saj veste, da se marsikateri kriminalec izda prav sam, ker ne more biti tiho.

Upam, da si si ventil zdaj že odprl do konca in se “spucal”, kajti kakšno tvoje pisanje je dobesedno neprebavljivo … mogoče bi raje pisal dnevnik?

Ne, ženske ne gledamo samo na videz … mene npr. dobesedno odbije tipček, ki ne ve, da se vztrajati napiše z Z. Pa če je ne vem kakšen je*bač …

Upam, da si si ventil zdaj že odprl do konca in se “spucal”, kajti kakšno tvoje pisanje je dobesedno neprebavljivo … mogoče bi raje pisal dnevnik?

Ne, ženske ne gledamo samo na videz … mene npr. dobesedno odbije tipček, ki ne ve, da se vztrajati napiše z Z. Pa če je ne vem kakšen je*bač …[/quote]
A daj no. Taksna malenkost, da te odbije? Sicer pa me ta kriterij ne vznemiri. Toliko jezika pa se nisem pozabil. 🙂

No, saj imamo vsi svoje kriterije. Mene tudi marsikatera navidezna banalnost odbije.

Drugace pa, glej, punca s katero sva posnela ta video je magistra z mednarodnim renomejem, ata pa upokojeni direktor. In vse to je bila njena ideja. In se nikoli ni nic takega naredila. In kolegicam v sluzbi je ze naslednji dan vse skupaj pokazala? Huh… huda, a ne? In se sami ni jasno, kako da se je spustila v to avanturo. Zavestno! Pred mano je imela le par resnih vez. Ampak v emailu je napisala kako srecna je, da je bila del mojega zivljenja pa ceprav le za teden dni.
Torej? Hudic je bolj v tem ker tu vidite le neko fafanje. Punca pa je bila teden dni v 7 nebesih. Pa ne zaradi mojega izgleda, niti seksa, ipd. Ampak vsesplosnega vtisa, ki sem ga nanjo naredil.

Ne, ženske ne gledamo samo na videz … mene npr. dobesedno odbije tipček, ki ne ve, da se vztrajati napiše z Z. Pa če je ne vem kakšen je*bač …[/quote]
A daj no. Taksna malenkost, da te odbije? Sicer pa me ta kriterij ne vznemiri. Toliko jezika pa se nisem pozabil. 🙂

No, saj imamo vsi svoje kriterije. Mene tudi marsikatera navidezna banalnost odbije.

Drugace pa, glej, punca s katero sva posnela ta video je magistra z mednarodnim renomejem, ata pa upokojeni direktor. In vse to je bila njena ideja. In se nikoli ni nic takega naredila. In kolegicam v sluzbi je ze naslednji dan vse skupaj pokazala? Huh… huda, a ne? In se sami ni jasno, kako da se je spustila v to avanturo. Zavestno! Pred mano je imela le par resnih vez. Ampak v emailu je napisala kako srecna je, da je bila del mojega zivljenja pa ceprav le za teden dni.
Torej? Hudic je bolj v tem ker tu vidite le neko fafanje. Punca pa je bila teden dni v 7 nebesih. Pa ne zaradi mojega izgleda, niti seksa, ipd. Ampak vsesplosnega vtisa, ki sem ga nanjo naredil.[/quote]

Lej, pač je to potrebovala v tem trenutku … take boš vedno našel, saj to že veš.

Z vtisom se pa ne hvali, ker je povsem zaigran, prirejen določeni ženski. še enkrat, bljak 🙁

Torej? Hudic je bolj v tem ker tu vidite le neko fafanje. Punca pa je bila teden dni v 7 nebesih. Pa ne zaradi mojega izgleda, niti seksa, ipd. Ampak vsesplosnega vtisa, ki sem ga nanjo naredil.[/quote]

Lej, pač je to potrebovala v tem trenutku … take boš vedno našel, saj to že veš.

Z vtisom se pa ne hvali, ker je povsem zaigran, prirejen določeni ženski. še enkrat, bljak :([/quote]
Iskala je avanturo. Dobila je avanturo. Obema je bilo krasno. Kaj vec reci? By the way, punca sploh ne ve kdo sem, niti kaj pocnem. Pozna me je po imenu. Jaka, npr. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close