Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grde ženske?!

Grde ženske?!

Grdih žensk sploh ni. So samo ravnodušne!

In kaj zdaj, bi rad izpadel odrasel s tem? Po tem takem nič ni grdega na tem svetu. Jaz pa pravim, vsak ima svoj okus, tako da če je nekajnekomu lepo, mu je ravno tako lahko manj lepo oz. najmanj lepo oz. grdo. Tako.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne. Oprosti, če sem te razburil. Malo bluzim. Se opravičujem.

Meni je pa zelo zanimiva ta izjava, stric….

Ah, dej, dej. Kašne so prow grde…

Zakaj pa potem so nekatere ženske všeč vsem po vrsti? Druge pa morajo poslušati, da so grde?

MOjca,
kakšne so grde ženske?

…dišijo, dokler cvetijo.

hehe….kdor zna zna…:)))
Stric nadaljuj…:)

No, če bi bil jaz ženska, bi grda ženska resnično obstajala. Drugače pa grdih ni, samo nekatere niso lepe.

No in tem, ki niso lepe pač lahko rečemo, da so grde. Sicer, te besede nikjer ne bi mogli uporabit (GRD). Manj lepe je samo navidezna olepšava (za naivne).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A takoooo. No, zdaj pa vem. Hvala.

So dnevi, trenutki polni sreče in miline,
ko v radosti oči zapremo in si tiho zaželimo, da ne mine…..
Želim vam,da božične praznike preživite v miru, sreči in zadovoljstvu.
Imejte se radi.

Pa nobenega nisi užalil po moje, s čima pa no. Včasih je pač treba kaj manj duhovito povedat, ne vzet preveč osebno.

tanja napisal:

> MOjca,
> kakšne so grde ženske?

Brez veze, da pišem, kaj je meni grdo, ker tebi verjetno ni.

Ni nujno, da tista, ki ni lepa, je grda. Ni vse črno ali belo.

Ni vse črno ali belo, ampak če je nekje belo, pa je nekaj vmes, potem mora bit tudi črno. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close