Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija,senca,lokali

Grčija,senca,lokali

Hoj.A je kje na Grških otokih kaj sence na plaži (borovci pa to).Pa da je od hotela do 20 min. do mesta kjer se kej dogaja(lokali,restavracije,promenada,štandi in ostali turistični utrip)Šla bi Julija prek agencije.

Ne, v Grčiji nimajo borovcev in sence na plaži. Borovci so sicer nekoč rasli, ampak so jih posekali, ker je bila pred leti huda zima in so potrebovali kurjavo.

Tudi hoteli so ponavadi vsaj 40-50 minut stran od mesta. Baje nek grški zakon, s katerim so želeli zagotoviti, da gozdni požari, ki izbruhnejo v mestih, ne bi uničili tudi hotelov. Ampak ker borovcev zdaj ni več, razmišljajo o tem, da bi tudi hotele prestavili bliže k mestu.

Če želiš senco na plaži, in hotel 20 min stran od mesta, bo potrebno iti dlje. Baje imajo eno takšno plažo na Tajskem, ampak sam še nisem bil tam, zato ti ne morem svetovati. Vprašaj na Ministrstvu za gospodarstvo, s tem se ukvarja državni sekretar za turizem.

Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

lp

Ja nč.Pol ga bomo pa kr v Dalmacijo spet mahnl.Ah,sej je vsak let isto.Pozim še mal govorimo,kam vse bomo šli,pol pa Dalmacija vabi.

Ja, več takih poznam!

Mah polno imaš takih otočkov, kjer maš zravn bar pa nekaj minutk do mesta. Senca se pa tud najde, če ne drugač pa senčnik vzameš:))) Tako, da le pot pod noge in gremo še kam drugam kot na Hrvaško:))))

lp

Lunaa.A lahko poveš konkreten hotel oz. destinacijo približno po mojih merilih?

Probaj kšn Zakintos se ful dogaja al pa rodos. Maš barče na plaži pa bliz do mesta.Aja za senco boš pa migu prakticirat senčnik. Sam obadva otoka sta pa res fajn za žurat in čez dan za poležavat na plaži:) Mal poglej pr agencijah kot so Intelekta al pa Kažipot majo kar fajn ponudbo za grčijo pa kar ugodne varjante.

lp

Tole je pa bl v stilu:pejt v Evropo pogledat,al pa Azijo tudi.Vseeno hvala.

na Rodosu so vsi Hoteli ob plaži- niti minuta hoje!!!! res pa je da je “naravne” sence bol mal! maš pa vsepovsod senčnike!!!!!!!

Tud na Krfu so hoteli tik ob morju… Samo je tud senca problem…:)

senčnik ali pa naravna senca-zelo velika razlika; tudi jaz sem sla lani v tako opevano Grcijo pa se mi je tozilo po Dalmaciji, Hrvati gor ali dol; jaz na Hrvasko ne grem zaradi ljudi, temveč narave.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close