Najdi forum

grčija-samos

S fantom izbirava med last minute ponudbami za Samos. Destinacijo sva izbrala naključno, malo mogoče zaradi bližine Turčije (če bova slučajno utegnila iti še tja na izlet, kajti letos želiva obiskati čim več dežel) .. Kakšne so vaše izkušnje s Samosa? S katero agencijo ste potovali?
LP

Na samosu sem bil pred 3 leti. Otok je seveda cudovit kot vsi ostali Grski otoki. Na otoku so 2 diskoteke, drugace pa je kar miren otok, tukaj je tudi raj za surfanje, kajti na otoku konstantno piha, vsaj na severni strani. Organizirani so tudi izleti v Turcijo. Splaca se najem skuterja in si tako ogledas cel otok…

zeehhh, tukaj so izkušnje na potovanjih!!!

Kraj Kokarri ima najlepše plaže, bili preko Intelekte v hotelu helen Yolanda, luštkan hotelček, nič posebaj razkošnega a čist, z pogledom na morje, zajtrk samopostrežni. Najeli skuter in se vozili naokoli. Priporočam, če niste preveč zahtevni in imate raje več luksuza.

“če niste preveč zahtevni in imate raje več luksuza”
heheh predlagam za trditev leta na “popotniškem” forumu!
:)))

ja kaj, no.za nekatere je nezahtevnost pač luksus (kresal&co) , ker so sicer zahtevni, ne?
Kaj ti tu ni jasno?

Ma ti si tud en kekec borg:))

Pa kje so kaksni administratorji tule, da odstranijo srakoperja in podobne?

Na Samosu bila 2 leti nazaj, z Intelekto, last minute:
http://www.intelekta.eu/si/poletje/samos/hotel-princessa.htm
Vse, razen leta super. (tja grede 3 ure zamude, nazaj 2,5…)
Rentas skuter ali avto in se cel teden vozis naokoli in kopas na raznih plazah. Glede na vtise ne bi izbrala hotela v mestu Samos. Najin hotel je bil blizu Pythagoriona, kar pomeni krasno vecerjo in vzdusje ob promenadi.
Bila sva pa septembra in moram povedati, da je bila voda ze posteno hladna (za nas, ta razgrete ;))

Živjo,
septembra se odpravljam v Grčijo, pa glede na to da ste nekateri bili letos tam, kakšne so kaj cene rent-a-skuter? Bila sem kake dve leti nazaj pa se tudi slučajno ne spomnim koliko smo plačali.
Hvala za odgovor.

Na Iosu skuter 15€ na dan, štirikolesnik 24 € na dan.

Andii

hvala za odgovor. Kak pa je Ios? Je v redu? Kaj priporočaš za pogledat?
Bila sem na Santoriniju in Krfu, zdaj bi radi videli še kaj drugega.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close