Najdi forum

Grcija-poceni

Zivjo!

Skupaj s prijateljem se odlocava za dopust v Grciji (konec avgusta). Oba sva mlajsih let in zanima me kaksna je dokaj poceni varianta (katera agencija)? Rada pa bi sla na Krf za cca. 7-10 dni.

Pa napisite se vase izkusnje iz mladih popotniskih let!

Za odgovor se vam ze vnaprej zahvaljujem!

LP Manja

– poceni je last minute, vsaj lani sem zasledila ogromno ponudb prav za krf; v tem primeru si naštudiraj v kateri kraj na krfu želiš iti in potem čakaj kdaj bo kaj ustreznega; če nista zahtevna gosta in vama je NZ dovolj, potem sploh problem, da ne bi imela dobrih počitnic
– rezerviraj samo letalski/ladijski prevoz in si potem na krfu rentaš avto/motor ter išeč sobo

Meni ,saj moji otroci so bili navdušeni .ko so šli z Iliriko ladja-ladja za 10 dni,1.maja.Prvič zelo poceni ,to je otvoritvena ponudba in že na ladji se začne žurirati.Tako so rekli))))Najbolje da si pri Iliriki odpreš pošto in ti bodo dnevno pošiljali njihove ponudbe.Seveda sem to napisala samo za krf.In tam tudi še nisem bila ,drugače pa je najlepši otok Kos ,saj zame.Kreta mi ni bila tako všeč

Krf je res primeren za vaju – veliko nočnega življenja. najbolj noro je na Jugu otoka – mesto Cavos. V okolici je dosti lepih peščenih plaž, v Santa Barbari pa najdeš apartmaje, studio, primerno za mlade. Najamita motorček in raziščita cel otok. Poskusita res dobro tradicionalno grško hrano…
pa lepe počitnice
lep pozdrav Metulj

Z ladjo in agencijo Anima tours.

Rukzak, pa spalke, pa mogoče še šotor. Pol pa starše prepričat, da te peljejo v Benetke. Tam pa na ladjo, seveda palubna karta. naslenji dan si že na Krfu. Tam pa delaš kar ti najbolj paše.
Srečno pot! Kemo

To je to, kar pravi kemo1, v svojih mladostniških letih tudi pomislil nisem na turistično agencijo, in še danes ne maram, da bi me kdo sprehajal naokoli.

Tako kot je napisal kemo1 – palubni potnik do Krfa, tam pa v šotor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close