GRČIJA-Kefalonija
Žal nisem kandidatka za ot s teboj, a vseeno za tiste, ki odlašate: Kefalonija je izredno lep otok. S fantom sva bila tam 10 dni. Rentala sva avto in prepotovala cel otok, ki je pol posebnosti. Vsak predel ima svojo značilnost in je drugačen. Ne vem…jaz sem uživala. Živela sva v privat apartmajih stran od civilizacije (blizu “pristanišča”). V bližini je bila rajska plaža, po kateri se mi toži še danes.
Priporočam vsem!
Midva sva z avionom letela na Zakinthos (z ruzakom v lastni režiji) in nato s trajektom na Kefalonijo. Prenočišče sva dobila resnično po hudem naključju. Trajek namreč ustavi ob eni vasici 14 km stran od glavnega mesta. Ker so taksisti štrajkali, domačini pa so imeli siesto in kljub ponujenemu denarju niso želeli peljati v glavno mesto, sva morala najti prenočišče. In sva ga našla nekje privat, kjer sva imela namen ostati le eno noč, ampak je bilo tako lepo, da sva ostala vseh 10 dni. Cena 7.000 drahm, kar je kar poceni za Grčijo. Apartma je imel celo pralni stroj!!! Sicer so cene okoli 9-12.000 drahm (kakor sem videla).
Tam sva bila konec septembra, zato ti o zasedenosti prenočišč ne znam odgovoriti. Tam je bilo v tem času vse frej.
Forum je zaprt za komentiranje.