Najdi forum

Grčija kampi

Pozdravljeni !

Se eno vprasanje glede kampov. Zanimajo me cene kampov (letos), ker sem na netu gledal in se mi zdijo precej visoke cca. 20€ za dve osebi, šotor in avto. Vendar so bili ti kampi vsi zelo dobri (bazen, itd) zato me zanima če obstajajo tudi kakšni cenejši (beri ne tako fensi). Malo me bega cena ker sem letos potoval po evropi (D,F,NL,B,I) in nikjer nismo placali več kot 15€ pa še trije smo bili.

za odgovore za vam ze vnaprej zahvaljujem

Tomaz

Kamp na Naxsosu – letos: dve osebi in šotor 16 Eur, za avto pa žal nimam inf. Mislim, da so cene dokaj podobne, vsaj na Cycladih. lp

Zivjo!

Info imam od lanskega septembra (2 odrasla, 2 otroka avto, sotor in elektrika). Kamp Ionniana (Epirus-centralna Grčija) 19,50€. Kamp pri Githiu (jug Pelopneza – “srednji od treh prstov) 19€. Slednji je bil zelo lepo urejen. Hladilnik, zmrzovalnik in plinski kuhalniki so bili brezplačno na razpolago. Pitna voda je bila hlajena (cev skozi hladilnik) in brzplačna. V kampu je bil proti plačilu tudi pralni in sušilni stroj (mislim, da je bilo pranje 4€).

lp S

Kolikor sem jaz gledal je nekje povprečna cena nočitve 4 EUR. Temu dodaj recimo 3 EUR za majhen šotor in dodatne 3 EUR za avtomobil. Dobiš pa tako cenejše kot bolj ugodne variante. Skoraj povsod boš dobil bistveno ceneje, če boš ostal vsaj dva ali tri dni. Nekje sem tako videl akcijo 2dni x 2 osebi = 5 EUR, šotor 3 EUR/dan, avtomobil 2.5 EUR/dan, kar je recimo smešno poceni (mislim da Kastri camping na Lefkasu). Določeni kampi ponujajo tudi internetni popust, veliko tistih, ki niso tako fensi, pa ni ne vem kako oglaševanih…Lani sva tako s punco na Kefaloniji dobila v posezoni (15 september) 50% popusta na celoten znesek, ker sva se odločila nočiti v istem prijetnem malem kampu 9X. Žal se natančnega zneska ne spomnim…

20 EUR za dve osebi za noč v kampu pa naj bo še ne vem kako urejen je za moje pojme nesmisel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close