Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija in senca (ne marele)

Grčija in senca (ne marele)

Zanima me, kje na Grških otokih je senca, z borovci. Razmišljamo, da bi šli v kak hotel z šestletnim fantom. Ali kaj priporočate.

Najbrž ima največ sence na plaži Rodos.
Mikonos, Ios in Santorini – marele 🙂
Čim nižje kot greš, manj zelenja…

Rodos hotel Esperidos – polek marel na plaži naravna senca v parku ob bazenih.
Kos hotel Atlantis – na plaži senca dreves, vendar ne “gosta” (ne najdem pravega izraza za senco, ki jo naredijo drevesa z redkimi listki ali iglicami).

Na Kosu full piha, tako da odsvetujem. Atlantis htl je na rtu in je ves cas veter in valovi.

Sem bila na Kosu, pa ni nič bolj pohalo kot kje drugje na grških otokih. Rodos je zelen in imajo plaže nekaj sence, vendar za najbolj zelen grški otok velja Krf.

kefalonija – sami, plaža antisamos
kefalonija – en del plaže v skali

Jonski otoki (Krf, Zakintos, Kefalonija…) so bolj zeleni od drugih

Skiatos.

Vec plaz z naravno senco borovcev je ravno ena bistvenih prednosti mnogih hrvaskih destinacij pred grskimi ali turskimi, da ne omenjamo afriskih.

V Grciji je pa nedvomno bistveno vec zelenja in sence na bolj severno lezecih otokih- ionskih: Krf, Kefalonija, Lefkas in le delu egejskih: Thasos, delno se Lesbos in Samos. Pa se tam je na sirokih pescenih plazah navadno drevje precej dalec stran.

Pa so ti že 75x očitali da si podplačan od hrvatov – očitno je res nekaj na tem. Pošiljam ponovno, ker je NEKDO ZBRISAL.

hha, kaj ni res, kar sem zapisal? Hvala za zaljivko, ki je seveda laz.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close