Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija-cene pijač

Grčija-cene pijač

A mi lahko morda kdo, ki je bil pred kratkim v Grčiji, pove, kakšne so kej cene pijač v hotelu? S fantom premišljujeva, da bi šla letos poleti v Grčijo in naju zanima, koliko stane recimo kozarec kokakole ali pa kakšen sok pa ustekleničena voda? Jedla zunaj ne bi, ker bi imela polpenzion, ampak vsaj pri večerji že nekaj spiješ, tako da naju zanima predvsem cena pijač.
Odločava se med Kreto in Rodosom. Kakšne so kaj tukaj cene (zanima me tudi, če greš recimo v trgovino po pijačo, koliko približno kaj stane)? Najlepša hvala vsem!

Čau, sicer je že dve leti kar sem bila v Grčiji, a od moje frendice mož ima turistično agencijo, zato sem malo na tekočem. Točnih cen ti žal ne morem povedat, vem pa da je v Grčiji hrana in pijača po restavracijah draga, sploh v zadnjih dveh, treh letih vse dražja. Priporočam polpenzijon! Po trgovinah je pijača nekaj takega kot na Hrvaškem.
LP

Grške cene v lokalih so nekako tako : slovenske cene x 2 ali tudi x 3. Vem , da se bo našel kdo ,ki bo trdil drugače (da je ceneje), ampak to je samo zato , ker se cene v EUR tako “majhne”(kava 2-3 EUR, sok 3 EUR…..) V trgovinah pa ni tako “našponano”.Lep dopust

Res je, cene so SI x 3. Pivo v kafiču na Kreti lani septrmbra nekje 3 EUR, vodka 5 EUR, svinjsko drago. Je pa res, da so se ravno takrat končale OI in da so v času njih cene podivjale.

Kar se cen v hotelih tiče imajo moji predhodniki prav, to velja tudi za vse turistične in najbolj obiskane destinacije, razen Kalambake (Meteore ) , če pa človek malo poišče in se malo kombinirano prehranjuje je stvar kar znosna. Pred enim tednom sem se vrnil iz Grčije, tako da so novice frišne. Je pa res, da Grčijo res dobro poznam, pa tudi moj način potovanja je tak, da se da kar veliko prihraniti.
lp
dani

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close